Евро 2008 - Австрия/Швейцария
Moderator: Moridin
Швабите много ми харесаха. Железо са в средата. Освен двамата вътрешни халфа, при рушенето на играта се включват много активно и фланговите играчи, които са с доста стабилна физика - Подолски и Швайнщайгер.
Няколко думи за IPTV.bg - начи Диема май нещо се дърпат да преподпишат с иптв-то, и е твърде вероятно в единб момент(четвъртфинал примерно) да спрът ТВ стрийма. Тогава можете да гледате европейското на ontheweb.bg. Това е сайт на Диема и може да се гледат напълно безплатно мачовете(без останалата безполезна част от програмата им).
Няколко думи за IPTV.bg - начи Диема май нещо се дърпат да преподпишат с иптв-то, и е твърде вероятно в единб момент(четвъртфинал примерно) да спрът ТВ стрийма. Тогава можете да гледате европейското на ontheweb.bg. Това е сайт на Диема и може да се гледат напълно безплатно мачовете(без останалата безполезна част от програмата им).
Last edited by dellusion on Mon Jun 09, 2008 3:25 pm, edited 1 time in total.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Опитват се, но не е като да са особени разбирачи. На мача на Германия пичът се скъса да хвали Клозе и Подолски за първия гол, а то наистина класният пас беше на Гомез...
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Виж, всички тези пропуски разбира се са укорими, и си признавам, че на моменти се увличат с графиките, но аз лично съм много щастлив, след като не се налага да слушам Петър Василев, който е на върха в залата на славата с най-безумни коментатори. Още си спомням, сякаш беше вчера, как на европейското в Англия през 1996-та упорито твърдеше, че Италия, а не Чехия се класира за четвъртфиналите. След това смутолеви някакво извинение, ама според мен този коментар бие абсолютно всичко по липса на професионализъм, още повече, че на екрана явно се виждаше как италианците са посърнали, въпреки че биха Германия.
Така че в момента аз съм в адски великодушно настроение, и съм склонен да простя подобни неща. Ако не друго, прословутата ни национална телевизия за толкова години не се опита да развие продукта изобщо, така че според мен Диема заслужават поздравления най-малкото за усилията, които полагат.
Така че в момента аз съм в адски великодушно настроение, и съм склонен да простя подобни неща. Ако не друго, прословутата ни национална телевизия за толкова години не се опита да развие продукта изобщо, така че според мен Диема заслужават поздравления най-малкото за усилията, които полагат.
This signature is not yet rated
Тоя идиотизъм от 96 и аз го помня, то такова нещо забравя ли се...
И да, от Диема поне се опитват да направят нещо по-модерно, което не е малко. За съжаление повечето от коментаторите им са доста зле. И прекаляват с идиотските буквално преведени английски изрази от рода на "витална победа" или "пулсиращ мач".

И да, от Диема поне се опитват да направят нещо по-модерно, което не е малко. За съжаление повечето от коментаторите им са доста зле. И прекаляват с идиотските буквално преведени английски изрази от рода на "витална победа" или "пулсиращ мач".
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Оня на Италия - Чехия 1996-а не беше ли Борис Касабов или бъркам? Един приятел бе заблуден така и като на другия ден му казах, че Италия отпадат трябваше доста да го убеждавам, че аз съм прав, а не коментаторът. Но не знам как успяха да се объркат така, то само лицата на играчите нещата бяха повече от очевадни...
Но честно казано Петър Василев е като академик в сравнение с Драгоев(?) от диемци, тоя сигурно още се чуди топката кръгла ли е или квадратна.
Но честно казано Петър Василев е като академик в сравнение с Драгоев(?) от диемци, тоя сигурно още се чуди топката кръгла ли е или квадратна.
Да, някакъв младок на име Тони снощи направо ме измъчи докато успее да сътвори завършено изречение. Странно наистина защо не канят по-добре изразяващи се гости.dellusion wrote:Проблема е, че хората дето канят да правят анализи, са някакви млади треньорчета на БГ отбори, дето не могат да кажат 2 приказки. Тва да земат да викнат някой ветеран от Футбол/Фифа Мениджъра, ще може да направи 3 пъти по-адекватно изказване .
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Да, у нас хич няма бивши спортисти, които са успешни коментатори. ако успеят да прилъжат такива, те или са леко или по-тежко гламави - например Катерина Малеева или нямат особен дар слово. Наскоро като даваха световното по хокей обаче коментарът беше чудесен - бяха намерили някакъв тип навътре в нещата и той обясняваше така, че хем лаици да разберат, хем и тия, които са по-запознати да не се отегчат до сълзи. А Фродо Саръиванов се представи с две класи над собствените си футболни коментари.
Много се дразня от типичните клишета - примерно "вратарят спаси сигурен гол" - ами като топката отива към вратата, какъвто и да е търкулник вратарят като се намеси спасява сигурен гол, що за комплимент?
Или постоянно цитиране на статистика, при това предадена все едно коментаторът е гледал на живо всички събития отразени в статистиката - "през 1950 година Бразилия загуби финала на световното след 1-2 срещу Уругвай".

Много се дразня от типичните клишета - примерно "вратарят спаси сигурен гол" - ами като топката отива към вратата, какъвто и да е търкулник вратарят като се намеси спасява сигурен гол, що за комплимент?

E, ти пък сега. В университета една асистентка се изцепи, че на Холандия и викали Нидерландия, защото там имало два етноса - фламандци и валонци, та журналята ли няма да се изложат, особено спортните. 

Треньорът на румънците прилича на Сиърън Хиндс от Рим и то доста:
http://topsport.ibox.bg/footballstat/to ... 21/team_63

Бтв работи безотказно за който няма Диема:
http://www.mysite-bg.com/
http://topsport.ibox.bg/footballstat/to ... 21/team_63