Търся...
Moderator: Moridin
Не че те разбрах ;р, са да не гугъля дайте поне с линкове.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
- BaYa
- Forsaken
Ако има някой който да разбира или работи в музикалният сектор, търся българска музика от втората световна война, м/у 1939 и 1945 г.
Не ми трябват дискове, а просто ако може някой да ме осведоми за най-представителните "парчета" които са се слушали по онова време. Заглавия и т.н., а аз ще гледам да си ги намеря. Че докато видя баба ми през лятото, за да мога да разпитам нея, остават няколко месеца.
Много благодаря предварително!!
Не ми трябват дискове, а просто ако може някой да ме осведоми за най-представителните "парчета" които са се слушали по онова време. Заглавия и т.н., а аз ще гледам да си ги намеря. Че докато видя баба ми през лятото, за да мога да разпитам нея, остават няколко месеца.
Много благодаря предварително!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
не по гуугъл а по уики ;р сам ше си ровим са да видим цени че подозирам солени ше са.The Dragon wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_drive
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Илядо долараXellos wrote:не по гуугъл а по уики ;р сам ше си ровим са да видим цени че подозирам солени ше са.The Dragon wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Solid-state_drive

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
ТЪРСЯ СПОНСОР/КА.!
Харесах един сиигейт 400гб за 200 кинта обаче. ма май не е сата2 или самсунг 500 гб даже по-евтин
ма не знам съмниелно е 

Ами по принцип WD Raptor серията е най-бързото ХДД за домашно ползване: http://www.wdc.com/en/products/Products ... anguage=enXellos wrote:Хехе, осъществихме трансфера. Са се обмисля още некъф мамксимум бърз хард за системен да зема за тва дъно квото издържа. може и да не е над 200гб. Съвети?
Но цените няма да ти харесат

http://plesio.bg/product.php?product_id ... ion_id=984
Тва SSD още е много несериозно да говорим за цени по 10-20 пъти по скъпи от съответните обикновенни дискове, да не говорим че и скоростите им не да върха, за скорости като тази на Раптора въобще не може да говорим

Ако Раптора ти е скъп виж някои обикновен на WD

Едит: Сиигейта е добре, за Самсунга не съм много сигурен дали удачен.
Мхм ще ми се да се вместа в 200тина лева, то така или иначе кат са два харда ше се ускори хавата. Не знам ако зема същия 250 сата1 сиигейт баракуда като тоя са и ги вържа там на райд и прочее ше има ли неква полза.
уестърна не е лош кат гледам се пак за системен стига размера отсекъде.
уестърна не е лош кат гледам се пак за системен стига размера отсекъде.
Ако единия от дисковете ти е SATA1 а другия ти е SATA2, те ще ти работят като SATA1, имай го предвид.
Райд ако не си занимвал не си е работа - трябва вин да преинсталираш ако сегашния ти е системен, трябва да знаеш какво е Райд 0,1 и т.н.
Не си струва за мен.
А на Raptora точно това му е идеята - много бърз диск за Вин-а, но ти си прецени дали ти трябва. Мен ако питаш едва ли имаш толкова зор за бърз диск, нищо толкоз time-critical нямаш предполагам да вършиш, че едно чегъртане да те притеснява - по-добре вземи си голям диск, за нула време се пълнят
Райд ако не си занимвал не си е работа - трябва вин да преинсталираш ако сегашния ти е системен, трябва да знаеш какво е Райд 0,1 и т.н.
Не си струва за мен.
А на Raptora точно това му е идеята - много бърз диск за Вин-а, но ти си прецени дали ти трябва. Мен ако питаш едва ли имаш толкова зор за бърз диск, нищо толкоз time-critical нямаш предполагам да вършиш, че едно чегъртане да те притеснява - по-добре вземи си голям диск, за нула време се пълнят

мдам май ше си остана на нещо 300-400гб 7200 за ся. Най-вече щото тамън префърлих уина само с един систем рипеър и не ми се занимава ако не се скърши скоро да права системен пак. Бе бая чегърта ма то аз рядко мъча видеообработка. Корела му стига са за проекти метър на два сегашното полжение, че и отгоре. Ма пуста алчност
. се пак раптора е 100-тина и може на заплата и такъв за обем. баси кат неква пичка в бутик разглеждам са

- The Dragon
- Elder God
по няква съвпадателност имам един диск с Българска народна музика дето е записвана м/у двете св войни... не знам конкретни дати и изпълнители, но е готинку... ако те интересува бих ти го копнал...BaYa wrote: търся българска музика от втората световна война, м/у 1939 и 1945 г.
Не ми трябват дискове, а просто ако може някой да ме осведоми[...]
- BaYa
- Forsaken
Освен че би било превъзходно, също би било страхотно мило от твоя страна!!!Бобсън wrote:по няква съвпадателност имам един диск с Българска народна музика дето е записвана м/у двете св войни... не знам конкретни дати и изпълнители, но е готинку... ако те интересува бих ти го копнал...BaYa wrote: търся българска музика от втората световна война, м/у 1939 и 1945 г.
Не ми трябват дискове, а просто ако може някой да ме осведоми[...]

Пускам ти мейлове и подобни на лично, че е вероятно да не си много наясно къде живея.

Благодаря!

Добавка: Марфе ти не вървиш ли към музиковед или даскал по музика???

Luxury is a matter of having options!!!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Търся програма за диагностика на хард диск. Тип здраве, сектори, всякакви проблеми, че нещо САТА-та взе яко да стърже като му слагам инфо, а при последния опит за прехвърляне на инфо между двата харда таймерът на уиндоус от 23 минути стигна до 209 и компа заби тотално.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE