Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 08, 2007 1:24 pm

Най-малкото Беоулф няма толкова надъхваш и афектиращ трейлър като 300 че да се включим аз, Жоро и Ники. :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 09, 2007 1:20 pm

Мисля, че е време да почнете да ми вярвате за тоя филм, макар че това леко ще помрачи тихия ми триумф, когато отново се окажа прав на премиерата. :)

За начало, ето още два официални УЛТИМАТИВНИ трейлъра (или 2 версии на един):

http://media.kino-govno.com/trailers/be ... o1_480.mov
http://media.kino-govno.com/trailers/be ... o2_480.mov

Не препоръчвам да ги гледате, обаче. По-добре да не знаете кво точно ви чака, тогава ефектът ще е пълен. Дори аз след първите няколко ги гледам само по веднъж (понякога и без звук), да не се оспойля съвсем. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 09, 2007 1:20 pm

Get a serious girlfriend, dude. Involving marriage (I mean at your age...). :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 09, 2007 1:24 pm

Нищо против, но не е толкова просто. :)

Не противопоставяй любовта на красотата - това така и така са двете неща, заради които си струва тоя живот.

P.S.: Единственото лошо е, че нормалните хора ще си гледат филма в АЙМАКС - докато тук циганите безобразни от Мтел пускат премиерно... та-даа! ето тая пълна идиотщина http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=34400 - от миналата тукашна Коледа. :roll: Някои неща не подлежат на описание.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Nov 10, 2007 10:00 pm

DELgado wrote:В САЩ са ебаси и тъпаците. :evil: Да си гледат там филмите с Адам Сандлър и Бен Стилър. :twisted:
Еййй,много ги уважавам тези момчета.. :evil:
Ал,ако те няма да ходят те каним с Мимката(нали помниш мойта приятелка в мола?:))
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Sat Nov 10, 2007 11:31 pm

И тези трейлъри трябва да надъхват? :roll:
Има дракон и Анджелина, но аз пък нея не я харесвам особено. Скука.
:lol:
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Nov 10, 2007 11:46 pm

shayhiri wrote:Мисля, че е време да почнете да ми вярвате за тоя филм, макар че това леко ще помрачи тихия ми триумф, когато отново се окажа прав на премиерата. :)

За начало, ето още два официални УЛТИМАТИВНИ трейлъра (или 2 версии на един):

http://media.kino-govno.com/trailers/be ... o1_480.mov
http://media.kino-govno.com/trailers/be ... o2_480.mov

Не препоръчвам да ги гледате, обаче. По-добре да не знаете кво точно ви чака, тогава ефектът ще е пълен. Дори аз след първите няколко ги гледам само по веднъж (понякога и без звук), да не се оспойля съвсем. :roll:
Бе, не искам да съм груба, но погледнете името на сайта... :mrgreen:
И ок, Анджелина си е добре (когато не съска), но как са успели да направят Робин Райт-Пен в пъти по-грозна от на живо?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 10:44 am

Аз пък няма да гледам трейлърите. :mrgreen: Не искам да се спойля още толкова скоро преди филма. :twisted:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 12, 2007 11:08 am

Мхм, Робин Райт-Пен може и да са я направили по-грозна, но Рей Уинстоун колко са го секс-ъп-нали... :lol:
http://netinfo.bg/txtphoto.phtml?iid=219512
I don't wanna die

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 12:29 pm

Баси верно не може да го познаеш. :shock:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Nov 12, 2007 12:37 pm

Хих, да не би от тоя филм да става ясно, че Полярен Експрес ВЕЧЕ е бил сниман със абс същия моушън кепчъринг и Беоулф никак не е революционен, или аз нещо не разбрах :mrgreen:
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 12, 2007 12:40 pm

Не знам за къв филм става въпрос (вероятно за този, в който тукашното мнозинство се е вкарало по отношение на Беоулф), но Беоулфът създава история, откъдето и да го гледаш.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 12, 2007 12:48 pm

Moridin wrote:Хих, да не би от тоя филм да става ясно, че Полярен Експрес ВЕЧЕ е бил сниман със абс същия моушън кепчъринг и Беоулф никак не е революционен, или аз нещо не разбрах :mrgreen:
Е, по същата технология ще рече, че по същият начин са пренесени истинските актьори като анимационни, не е казано, че е било толкова детайлно.
Аз все си мислех, че разни неща откриването на електричеството и Студената война създават история, пък то какво се оказа... :lol:
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 12, 2007 12:51 pm

Да не забравяме очите.

А Беоулф е 10000 пъти по-куул от Студената война. :roll:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Nov 12, 2007 12:55 pm

Освен това е и 10000000 пъти по-лилав от ягодова есенция. :roll: Е, и?
I don't wanna die