Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 02, 2007 1:14 pm

shayhiri wrote::D Три култови очаквани филма наведнъж: http://www.worstpreviews.com/forums/sho ... php?p=2666
Това за Конан вярно ли е? Или са фейк? :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 02, 2007 1:15 pm

Моля ти се! :roll:

Ма е чак '09.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Nov 02, 2007 4:44 pm

Много остро ви препоръчвам ей това филмче - Персеполис. Макар и рисувано, не е анимационнен филм за деца. И е по комиксче на Марджанe Сатрапи.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 04, 2007 1:16 pm

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Nov 04, 2007 2:20 pm

Супер:)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 04, 2007 2:25 pm

Краят беше едно от малкото попадения в първия - сега и то отива в канала.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Nov 04, 2007 2:50 pm

Повече безмозъчен и забавен екшън да има. Няма по-голямо забавление за кино. :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 04, 2007 7:27 pm

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=38898 Арее, налазвайте римейците на аниме класиките!! :D

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Nov 13, 2007 10:35 pm

Бтв, любопитна съм да разбера какви са очакванията ви за Кловърфийлд /неофициално заглавие - българското е ЧУДОВИЩНО :? /

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue Nov 13, 2007 11:19 pm

Image
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 14, 2007 12:48 am

ifadriana wrote:Бтв, любопитна съм да разбера какви са очакванията ви за Кловърфийлд /неофициално заглавие - българското е ЧУДОВИЩНО :? /
Никой няма очаквания, щото не е и чувал за тоя филм, пък и както знаем не е хубаво така в аванс да се съставя мнение.

А аз ще имам конкретни такива като видя първия истински трейлър, който го пускат тоя петък преди Беоулф в Щатите (заедно с първия тийзър за Инди 4). Дотогава просто ше се кефя на общ принцип и ше се надявам да са осигурили тлъст бюджет за ефектите. Все пак е монстър флик - искаме поне Годзила, и то без тъпотиите. 8-)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 14, 2007 10:29 am

Gunslinger и аз го очаквам с нетърпение. Мъглата е едно от найстина качествените произведения на Кинг. Дано и филмът е на ниво. :roll:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Nov 14, 2007 2:41 pm

DELgado wrote:Gunslinger и аз го очаквам с нетърпение. Мъглата е едно от найстина качествените произведения на Кинг. Дано и филмът е на ниво. :roll:
Еми и двата филма на Дарабонт досега са на изключително високо ниво и се надявам и този да е добър!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 14, 2007 2:50 pm

Двата филма по Кинг, искаш да кажеш. Така е, но Шоушенк и Милята нямат друго общо с Мъглата. Въпреки това съставляват толкова сериозна препоръка, че дори аз ще го видя на кино - макар ефектите да изглеждат евтини.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Nov 14, 2007 4:16 pm

DELgado wrote:Gunslinger и аз го очаквам с нетърпение. Мъглата е едно от найстина качествените произведения на Кинг. Дано и филмът е на ниво. :roll:
DEL, това е поне 3-ят филм по съ щата тема който, поне аз, ще гледам. И при всичките, основната идея е разказът на Кинг. :roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!