Това за Конан вярно ли е? Или са фейк?shayhiri wrote:Три култови очаквани филма наведнъж: http://www.worstpreviews.com/forums/sho ... php?p=2666

Moderator: Moridin
Това за Конан вярно ли е? Или са фейк?shayhiri wrote:Три култови очаквани филма наведнъж: http://www.worstpreviews.com/forums/sho ... php?p=2666
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Никой няма очаквания, щото не е и чувал за тоя филм, пък и както знаем не е хубаво така в аванс да се съставя мнение.ifadriana wrote:Бтв, любопитна съм да разбера какви са очакванията ви за Кловърфийлд /неофициално заглавие - българското е ЧУДОВИЩНО/
Еми и двата филма на Дарабонт досега са на изключително високо ниво и се надявам и този да е добър!DELgado wrote:Gunslinger и аз го очаквам с нетърпение. Мъглата е едно от найстина качествените произведения на Кинг. Дано и филмът е на ниво.
DEL, това е поне 3-ят филм по съ щата тема който, поне аз, ще гледам. И при всичките, основната идея е разказът на Кинг.DELgado wrote:Gunslinger и аз го очаквам с нетърпение. Мъглата е едно от найстина качествените произведения на Кинг. Дано и филмът е на ниво.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests