Ако това дотук ви се види като спам, направо го махни, ако искаш - мисля, че няма стойност, а и наистина е офтопик.
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Като изключим факта, че е леко hoax:трубадур wrote:От толко спамене, човек да не може си намери темицата, дет да сподели добра новинка. Те - за всеки чикибоец.
http://www.mp3.bg/news/2084.html
А после даже ни сравняват с тая ирландска зган. Тия са оставили клиниките си да просят за сперма... Т'ва у България не мош се случи, ако ще и турско да е.
Новината е леко от преди няколко дена. 7 за да сме по-точни. Та може и да е минало. Но все пак трябва да отчетем похвалното дело.
С мастурбиране към прогрес. Или поне до пиянско меле на вакен.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests