VISTA :(
Moderator: Moridin
true. Което ме води до въпроса за продаването на маркови модели машини от серия без кьорав диск към тех.
Тоя конкретно поне беше без виста home да се плаща де. ПОт друга страна... по-добре на мене да ми даде 50-тина лева за съпорта де:)

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Windows 7 вече чука на вратата
21 Януари 2008, 10:09
Източник: TechNews.bg
Windows 7 трябва да излезе на пазара през 2010 година
БГНЕС/АФП
21 Януари 2008, 10:09
Източник: TechNews.bg
Windows 7 трябва да излезе на пазара през 2010 година
БГНЕС/АФП
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Поредно спамче бегло релейтед с нещата.
Втора публична дискусия на тема «Приложение на системи с отворен код в държавната администрация” обявиха от министерството на Николай Василев -
Втора публична дискусия на тема «Приложение на системи с отворен код в държавната администрация” обявиха от министерството на Николай Василев -
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Въпреки че прилича на изходен код на програма на C, написано е така, че май може да бъде разбрано и от не-програмисти 
http://blogs.pcworld.co.nz/pcworld/tux- ... source.gif

http://blogs.pcworld.co.nz/pcworld/tux- ... source.gif
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.