Идиот ли е Буш?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Apr 24, 2007 1:08 pm

shayhiri wrote:Мда, Морви нещо зацикли. "Спора".

Освен да й поставя обяснителен таг в подписа и тва е. :)

П.П.: Морв, аз съм един от хората, които смъкнаха Виденов на барикадите зимата на '97, докато ти вероятно си гладувала кротко. Айде не ми говори за апатия. :wink:
Една молба, айде изпий чаша студена вода и се осъзнай малко. Можеш да смяташ вярвам и си наясно, че Морви е била на крехка ученическа възраст по онова време. Както и някои други хора от пишещите тук.

И престани да лепиш определения и да разправяш как някой бил зациклил, когато мнението му е обосновано, оборващо те и НЕСЪВПАДАЩО с твоето.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Apr 24, 2007 1:08 pm

Да, Морвето сигурно се е крила в килера си.

Тоя топик буксува видимо, благодарение на титаничните усилия на simple_stupid, трябва да отбележа, нали, но не мога да си обясня тоя титаничен спор относно средното тегло на американците. Вероятно причината е в мен, ма се пак...

А, Ян ме преварил, гада му админски! :twisted:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 24, 2007 1:21 pm

Готово, Ян. Само ти обръщам внимание, че много добре знам на колко е била Морви тогава и как е приемала нещата, защото сме говорили за това.

И, далеч по-важното, че никога в историята на този форум (и други такива) не съм лепил определения на останалите постващи - каквото и да съм получавал насреща. Политика на фирмата. Казах, че Морви зацикли спора, което не е определение и е доста очевидно. А ако някой друг е на твоето мнение относно "аргументацията" й, дори ще й отговоря. Но чашата вода ме устройва. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Apr 24, 2007 1:56 pm

Шайхири. Откажи се най-накрая от идеята, че този спор се води относно собствената ти личност. Казах да си помислиш (нарочно не го дадох във въпросителна форма, за да няма нужда от отговор) каква активност си проявил през последните 10 години. Като пример за това, че много нормални хора не са политически активни. Не само "тъпите американци". Ти ми обясни, че преди десет години си свалял правителство, докато аз кротко съм гладувала. Няма да ти обяснявам, че тогава нямаше безразлични хора, включително и аз, въпреки че бях на 15. Нито че явно не знаеш толкова добре как съм приемала нещата или просто ги интерпретираш както ти изнася както обикновено. Няма и да ти обяснявам, че онова беше предвоенна обстановка, докато аз очевидно давах пример с нормална такава. Просто това няма нищо общо със спора. Спри се.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 24, 2007 2:17 pm

Поставих ти специален таг в подписа си, щото ми писна да го повтарям. Нещо повече?

"Спорът" е в главата ти. Ако наистина си приемала така нещата, можеше просто да питаш: "Алекс, да не би да критикуваш всички американци, на национален принцип?". И аз щях да отвърна добродушно "Бе не се излагай, душа, само идиот би разсъждавал така относно етносите и националностите".

Колко по-ясно да го кажа? :)

Или може би проблемът ти е чисто лингвистичен? Да си се замисляла, че "тъпите американци" означава точно "тези от американците, които са тъпи"?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 24, 2007 2:21 pm

Това последното е софистика, сори. Кажеш ли "тъпите американци" в контекста на такъв тооик, очевидно имаш предвид ПОВЕЧЕТО американци, дори за целите на адекватността да признаеш, че има и нетъпи. Което както и да го гледаш си е предразсъдък към народ, в който България се събира стотина пъти като големина на населението...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 24, 2007 2:27 pm

Много си прав. Но точно защото би било абсурден предразсъдък, не очаквам някой да го приема така.

Морви го е приела. :arrow: Обясних и в детайли защо не е така, за да е спокойна занапред. :arrow: Всички са щастливи.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Apr 24, 2007 2:33 pm

Roland wrote:Това последното е софистика, сори. Кажеш ли "тъпите американци" в контекста на такъв тооик, очевидно имаш предвид ПОВЕЧЕТО американци, дори за целите на адекватността да признаеш, че има и нетъпи. Което както и да го гледаш си е предразсъдък към народ, в който България се събира стотина пъти като големина на населението...
Именно.

Шайхири, знам, че се повтарям, но хайде понякога заставай зад думите си, а не ги извъртай, докато паснат най-добре. Знаем, че го можеш, но никому не е нужно.
Last edited by Morwen on Tue Apr 24, 2007 2:50 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 24, 2007 2:46 pm

Никому не са нужни и превратното тълкуване и предубежденията. Съгласихме се, вярвам, че само идиот би поставял под общ знаменател всички американци - които всъщност дори националност не са, камо ли етнос. (Там има толкова хора от цял свят, че по-скоро са представителна извадка за света.) Силно се надявам, че не си ме наричала идиот и недоразумението е изчистено.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 24, 2007 2:47 pm

Това, че ще кажеш, че само идиот би го казал, не отменя предишните ти думи, само ти вкарва автогол.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 24, 2007 2:52 pm

И ми говорите за софизми. :roll: Няма думи за отменяне. Има предразсъдъци в четящите. :lol: Ровете за конкретни цитати, ако още ви се занимава.

simple_stupid
Sorcerer

Post by simple_stupid » Tue Apr 24, 2007 2:56 pm

Marfa wrote:

Тоя топик буксува видимо, благодарение на титаничните усилия на simple_stupid, трябва да отбележа, нали, но не мога да си обясня тоя титаничен спор относно средното тегло на американците. Вероятно причината е в мен, ма се пак...
Душа,
всеки знак на забелязване и внимание от твоя страна е един малък Празник за мен. Препрочитам стотици пъти твоите постинги и се разстапям в сладка нега, отлитайки във фантазиите си далеч с теб от този брутален свят на американски хегемонизъм създаден от идиоти. Добре че монитора ми е непромокаем и водоустойчив и издържа на безответните ми сълзи през дългото ти очакване в началото на темата. Ако цената на моето лично щастие е един боксуващ топик, то съм готов да я плащам докато строгият админ не ни раздели. Моите "титанични усилия" са само отчаян жест за твоето внимание, когато ти откликваш на тях, не са отишли напразно.
Писано, палавнице, всяко споменаване на името ми от теб ме прави безкрайно щастлив. Оставам в нетърпеливо очакване.
Ако така ще постъпваш,
нищо не би постигнал,
а хората ще го нарекат глупост.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Apr 24, 2007 3:00 pm

Marfa wrote:Тоя топик буксува видимо, благодарение на титаничните усилия на simple_stupid, трябва да отбележа, нали, но не мога да си обясня тоя титаничен спор относно средното тегло на американците. Вероятно причината е в мен, ма се пак...
Мисля, че е по-скоро от слънчевите изригвания, те го правят това :(

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Apr 24, 2007 3:04 pm

Симпъл, забеляза ли колко е изписала тя за теб (едно споменаване) и какво си излял ти в отоговор? Малко адекватност и си обуздай нараненото самолюбие. Топикът не е за него.

Шайхири, айде пак прочети поста на Рол за софистиката.
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 24, 2007 3:10 pm

Значи все пак ме наричаш идиот. Благодаря, оценявам го по достойнство. :)