Frank Miller's 300
- The Dragon
- Elder God
Едно малко въпросче - 300 анимация ли е или е игрален филм със засилено исползване на разни там филтри и преработване на цветовете. Аз останах с впечатлението, че е нещо като Final Fantasy - The Spirits Within.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
BTW, форумът на 300 на IMDB е ужасно забавен. Бая хора вече сериозно се чудят примерно дали филмът ще стане номер 1 в Топ 250 на IMDB. Една камара фенбойчета си признават, че са гласували с 10 само на база трейлъри. Има разни дискусии колко бил достоверен исторически филма...

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- tigermaster
- Elder God
Мор, "реализмът" в случая те тегли в обратна посока.Moridin wrote:Всъщност вероятно кадрите от ДВАТА трейлъра ще са единствените качествени във филма, НО да не ставаме лоши пророци![]()

Ти, разбира се, няма да приемеш, защото искаш да се случи точно това, на което се обзалагам аз. Ала не смееш да повярваш, за да не се разочароваш. Но ето виж, аз ще повервувам и заради теб, за да можеш да отвориш душата си и да приемеш 300 в нея без страх.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Абе голямо вълнение, голямо нещо за тоя филм.
Какво чак толкова му е специалното?
Някои хора ми напомнят за един юнак в един друг форум, дето се беше развълнувал много преди излизането на "Война на световете" на Спилбърг - твърдеше, че това ще е най-великия филм във Вселената и едва ли не ще предизвика революция в историята на киното.
Филмът обаче беше адски дразнещ и неприятен и заслужено се провали с гръм и трясък в боксофиса. Оня повече не се обади.
Тва 300 може и да е добро, ама по-полека със суперлативите преди премиерата.
Edit:
Изгледах току-що 2 трейлъра на въпросното нещо. Тоя брадатия дето реве "Спартааа" е много несимпатичен и видимо преиграва. Явно бая бюджет е отишъл за ефекти, ама нещо и те не ме въодушевиха. Още по-малко вмъкнатите клиширани реплики. Някакво неприятно усещане ми оставиха клипчетата. Ще изчакам да видя сериозни отзиви за филма и тогава ще преценя дали въобще да го гледам. За момента ми изглежда като детска радост тип "Нарния 2".

Някои хора ми напомнят за един юнак в един друг форум, дето се беше развълнувал много преди излизането на "Война на световете" на Спилбърг - твърдеше, че това ще е най-великия филм във Вселената и едва ли не ще предизвика революция в историята на киното.

Тва 300 може и да е добро, ама по-полека със суперлативите преди премиерата.
Edit:
Изгледах току-що 2 трейлъра на въпросното нещо. Тоя брадатия дето реве "Спартааа" е много несимпатичен и видимо преиграва. Явно бая бюджет е отишъл за ефекти, ама нещо и те не ме въодушевиха. Още по-малко вмъкнатите клиширани реплики. Някакво неприятно усещане ми оставиха клипчетата. Ще изчакам да видя сериозни отзиви за филма и тогава ще преценя дали въобще да го гледам. За момента ми изглежда като детска радост тип "Нарния 2".

Feel the summer!
Мен ли имаш предвид?!Amos Trask wrote:Тоя брадатия дето реве "Спартааа" е много несимпатичен и видимо преиграва.

Защо съдите за един филм само по трейлъра?

"Война на световете" беше с Том Круз.

П.П.: Я, оправили сте ми подписа, мерсаж!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Естествено, че не.shayhiri wrote:Мен ли имаш предвид?!![]()

А вие?shayhiri wrote:Защо съдите за един филм само по трейлъра?

Точно защото беше с Том Круз се очакваше да прибере много повече. Този филм беше една от причините Paramount да изхвърлят Круз. А Спилбърг би трябвало да се срамува.shayhiri wrote:"Война на световете" беше с Том Круз.Така че си беше много добре в боксофиса.
- Spoiler: show

Feel the summer!