Бе я чети тъмната кула.
Кой какво чете?
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
- anime^girl
- Farmer
'То' беше първата книга на Стивън Кинг която прочетох;щеше да е голям срам ако харесваш книгите му,а пък не си чел 'То'
Аз по едно време бях започнала да чета 'Тъмната Страна' ама така и не ми остана време да я довърша...Та нещо подобно да ми препоръчате?Дори ако не е на Кинг..
I'm only happy when it rains...
Тъмната Кула не е нищо особено, ако питате мен, само трета част ме грабна повечко,
Back to the topic, наскоро прочетох "Казъм Сити" и бих казал, че тази книга заедно с "Пространството на Откровенията" са може би най-добрата фантастика, издавана от доста време насам (изключвайки преиздаваните книги на Бюджолд:)). Само финалите и на двете книги донякъде разочароват, но това за съжаление се случва в твърде много фантастики.
Back to the topic, наскоро прочетох "Казъм Сити" и бих казал, че тази книга заедно с "Пространството на Откровенията" са може би най-добрата фантастика, издавана от доста време насам (изключвайки преиздаваните книги на Бюджолд:)). Само финалите и на двете книги донякъде разочароват, но това за съжаление се случва в твърде много фантастики.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
-
Dilvish the Damned
- Paragon
Напълно съм съгласна с Skywalker, Raff. Това няма да те доведе до нищо добро.
А аз сега чета "Бебето на Розмари" на Айра Левин. И препрочитам "Дюна. Родът Атреидес", щото някой обеща, че скоро излиза "Дюна. Родът Харконен". А дано да я свърша тая "Дюнова сага" преди да се пенсионирам!
А аз сега чета "Бебето на Розмари" на Айра Левин. И препрочитам "Дюна. Родът Атреидес", щото някой обеща, че скоро излиза "Дюна. Родът Харконен". А дано да я свърша тая "Дюнова сага" преди да се пенсионирам!
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
До преди ден-два четох Deadhouse Gates, 2 книга от Малазанската поредица ама стигнах само до средата и се отказах
Сега пък съм хванал Знакът на Еднорога, 3та или коя там се пада на Амбър серията.
"Сърцето ми е мрачен леден храм -
и боговете кървави не моля...
Изгубих всичко,за да го създам -
железен и студен по моя воля..." Дара
и боговете кървави не моля...
Изгубих всичко,за да го създам -
железен и студен по моя воля..." Дара
Blasphemy!Lews wrote:До преди ден-два четох Deadhouse Gates, 2 книга от Малазанската поредица ама стигнах само до средата и се отказах
Влизаш в черният ми списък, да знаеш.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."