- Spoiler: show
One Piece - сапунките могат да са добри
- SatanicSlayer
- Merchant
От удара (Great Dragon Shock), който й нанесе Зоро, тя не успя да слее двете си половини.
Last edited by SatanicSlayer on Fri Sep 27, 2013 11:10 am, edited 1 time in total.
Не, имах предвид, че ако не внимаваме, ще изтърсим нещо, което ще мине време преди да го покажат в анимето
Аз имам последно 612 епизод, така че не мога да коментирам, но по спомените ми от мангата, не умря в тоя момент момичето.
Btw, SatanicSlayer, ти може да не слагаш спойлър тагове, повечето четем мангата и по-скоро ние ще трябва да слагаме тагове оттук нататък, защото мангата е един арк напред.

Btw, SatanicSlayer, ти може да не слагаш спойлър тагове, повечето четем мангата и по-скоро ние ще трябва да слагаме тагове оттук нататък, защото мангата е един арк напред.
- SatanicSlayer
- Merchant
Няма смисъл да криете разните там екшън сцени под спойл тагове, тъй като обикновено си ги търся из нета да ги гледам. Повече ще помоля за криене, когато се случи нещо с историята и се появи някаква новост около света и героите. Тогава малко ще ми бъде кофти, че съм изпреварил събития за научаването на фактите, които се поднасят.
Е принципно гледаме да не спойлим уж.
аз като по нетърпелив си ги дебна тук няма кво да си пълня харда с епизоди
Хаха сцената между Зоро и Ташиги как я разнася беспосочно докато тя му се радва на Меча
А да и Момоноске е розов дракон 
http://www.animeram.com/one-piece-streaming/614/
аз като по нетърпелив си ги дебна тук няма кво да си пълня харда с епизоди

http://www.animeram.com/one-piece-streaming/614/
- ProxyFantasy
- Paragon
- SatanicSlayer
- Merchant