Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Apr 30, 2010 3:51 pm

Е да - за мене е така.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat May 01, 2010 11:42 am

Muad_Dib wrote:Напомня на X-Files/Lost не по съдържание, а по форма - една купчина въпроси без отговори, прекалено много самоцелен мистицизъм, аргументации и истории, извадени от един много нецензурни места...Това имам предвид.

Бтв аз досега се спирах, ама ще изиграя пак картата "ТАЯ ИГРА ПРОСТО НЯМА ЖИВЕЦ" и така. Айде аз бягам.
Е па де го видя тоз мистицизъм и въпросите без отговори?

(RRS, НЕ чети долното, спойли всичко, ама наистина)
Spoiler: show
Хората са тръгнали от някакво древно сай-фай общество, където са били подвластни на/създадени от друга висша цивилизация, вероятно ейлиъни. Адам и Ева са избягали от въпросното място ("рая"), крадвайки си някаква свръх-развита технология ("ябълката"). Това на свой ред се използва като фантастично обяснение за Библията и повечето големи събития в историята. Асасините и темпларите пък от хилядолетия се бият за контрол над тази технология, всеки със своите благородни или злосторни цели. Куесчънс енсърд.
Въобще има разлика между МИСТЕРИЯ и МИСТИЦИЗЪМ. Нали.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 05, 2010 10:16 am

Treasure Isle във Facebook!!!:)))

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed May 05, 2010 5:44 pm

Lost Planet 2, ама е прекалено мулти-ориентирана, кампанията е серия от ботмачове баси, пропускам аз....

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 10, 2010 7:31 pm

Поцъквам новия Сплинтър Цел като имам време на най-високата трудност и е ужасно кефещ.

Martix
Archmage

Post by Martix » Tue May 11, 2010 1:23 pm

Започнах Collapse и съм много доволен. Тея руснаци взеха да се научават да правят игри. Първо The Swarm(Симбионт), после това. Взех да им ставам фен.
There are no rules! I'm gonna get you!

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun May 16, 2010 4:01 pm

The Suffering-Уникален сървайвъл хорър-екшън който НЕ е японски.И звуците и атмосферата,всичко е добре.Преди това Хари Потър 2 и 3 и КърваватаРайна 2.Сега съм на 46% от Sands of Time и на 6 ниво на The Suffering:Ties That Bind.Като превъртя приноцвете почвам да се насирам със Сайлънт Хил 2 до 4. :lol:
П.П.Знам че игрите са дърти ама имам тъп компютър.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 18, 2010 1:50 pm

Red Dead Redemption - СМАЗВАЩО ЯКА Е.

Goshko
Misting

Post by Goshko » Tue May 18, 2010 2:50 pm

Muad_Dib wrote:Red Dead Redemption - СМАЗВАЩО ЯКА Е.
Разкажи малко повече де.

Аз гледах само няколко филмчета на които приличаше на мод на Mount & Blade в дивия див запад. Частта в която нашия препускаше и среляше лошите особено.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat May 22, 2010 12:40 pm

Превъртях Пясъците на времето,The Suffering се сбъгяса ще го преинсталирам.Днес почвам Warrior Within.

Martix
Archmage

Post by Martix » Mon Jun 07, 2010 2:26 pm

Превъртях Zeno Clash. Няма такава кретения. First Person млатенето е доста добре направено. Графиката е смахнато шарена, а историята е No Comment. Единственият минус е, че е много кратка, но пък
Spoiler: show
Пазителят си играе с кубчето на Рубик.
:D :shock: :lol:
И такива игри трябва да има.
There are no rules! I'm gonna get you!

F242
Sorcerer

Post by F242 » Wed Jun 09, 2010 11:12 pm

Инсталирах от оригинален диск Broken Sword - Първия :metal:
С малки промени във връзка с compatibility - играта върви перфектно на XP - имам предвид с филмчета, звук и всичко останало.
Без SCUMM VM :D
А бе - Revolution, при това Virgin :mrgreen:
Определено силно съм впечатлен - отново, добре е че човек не може да помни толкова дълго и да може да се върне към старите си любими игри.
Бях забравил, че и инсталацията на тази игра е някакво произведение на изкуството. Първо - командите са озвучени - един приятен женски глас ти дава напътсвия :D , а докато файловете се копират имаш възможност да играеш класическите Bricks.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 10, 2010 3:39 pm

Навъртях около 3 часа общо на новия Принц (Forgotten Sands) и всъщност съм си много доволен. Старият качествен платформинг, сравнително приятни битки и бая лесни ачийвмънти ще ме накарат да си я превъртя с кеф, без играта да е нещо особено.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Jun 13, 2010 10:24 pm

Врътнах Warrior Within,The Two Thrones и много ме кефяг.Вчера почнах Fable.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 16, 2010 10:29 am

Налегнала ме е носталгията нещо, та боря са тия :) малко ядове с дос емулацията ама... заслужават си

http://en.wikipedia.org/wiki/Lands_of_Lore_series
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”