Играно напоследък
Moderator: AlDim
Е па де го видя тоз мистицизъм и въпросите без отговори?Muad_Dib wrote:Напомня на X-Files/Lost не по съдържание, а по форма - една купчина въпроси без отговори, прекалено много самоцелен мистицизъм, аргументации и истории, извадени от един много нецензурни места...Това имам предвид.
Бтв аз досега се спирах, ама ще изиграя пак картата "ТАЯ ИГРА ПРОСТО НЯМА ЖИВЕЦ" и така. Айде аз бягам.
(RRS, НЕ чети долното, спойли всичко, ама наистина)
- Spoiler: show
The Suffering-Уникален сървайвъл хорър-екшън който НЕ е японски.И звуците и атмосферата,всичко е добре.Преди това Хари Потър 2 и 3 и КърваватаРайна 2.Сега съм на 46% от Sands of Time и на 6 ниво на The Suffering:Ties That Bind.Като превъртя приноцвете почвам да се насирам със Сайлънт Хил 2 до 4.
П.П.Знам че игрите са дърти ама имам тъп компютър.

П.П.Знам че игрите са дърти ама имам тъп компютър.
Превъртях Zeno Clash. Няма такава кретения. First Person млатенето е доста добре направено. Графиката е смахнато шарена, а историята е No Comment. Единственият минус е, че е много кратка, но пък
И такива игри трябва да има.
- Spoiler: show

И такива игри трябва да има.
There are no rules! I'm gonna get you!
Инсталирах от оригинален диск Broken Sword - Първия 
С малки промени във връзка с compatibility - играта върви перфектно на XP - имам предвид с филмчета, звук и всичко останало.
Без SCUMM VM
А бе - Revolution, при това Virgin
Определено силно съм впечатлен - отново, добре е че човек не може да помни толкова дълго и да може да се върне към старите си любими игри.
Бях забравил, че и инсталацията на тази игра е някакво произведение на изкуството. Първо - командите са озвучени - един приятен женски глас ти дава напътсвия
, а докато файловете се копират имаш възможност да играеш класическите Bricks.

С малки промени във връзка с compatibility - играта върви перфектно на XP - имам предвид с филмчета, звук и всичко останало.
Без SCUMM VM

А бе - Revolution, при това Virgin

Определено силно съм впечатлен - отново, добре е че човек не може да помни толкова дълго и да може да се върне към старите си любими игри.
Бях забравил, че и инсталацията на тази игра е някакво произведение на изкуството. Първо - командите са озвучени - един приятен женски глас ти дава напътсвия

"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."
Налегнала ме е носталгията нещо, та боря са тия
малко ядове с дос емулацията ама... заслужават си
http://en.wikipedia.org/wiki/Lands_of_Lore_series

http://en.wikipedia.org/wiki/Lands_of_Lore_series
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”