Много беше полезен със заядливият си коментар, мерсаж.
Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
Re: Upcoming Movies, Part III
Гледах трейлъра на бг екшъна с коли Бензин и омг болката. Защо хора на 50 и 40 години сътветно играят 18 годишни в началните сцени ми е непонятно. Блатечки отново е "мега якото копеле" с кожено яке.
Излезе трейлърът на Майка на Ароновски, от една страна е добре, че не издава нищо, но от друга ептем не ми грабна интереса.
Мисля, че достигнах онзи момент в живота си, където не само, че не се хайпя за нищо предварително, ами и очаквам всичко да е баси посредствения боклук с няква бегла надежда да ме изненадат приятно и да е окейно филмето.

Мисля, че достигнах онзи момент в живота си, където не само, че не се хайпя за нищо предварително, ами и очаквам всичко да е баси посредствения боклук с няква бегла надежда да ме изненадат приятно и да е окейно филмето.
- penzata
- Forsaken
Бардем играе дядото на Лорънс в Mother, нали????
Съпруг ѝ е или поне я ебе. Пичовете в коментарите под трейлъра викат, че Бардем в интервю потвърждава за разликата в годините и че е нарочно търсен ефект.
Гаспачо, филма е https://www.youtube.com/watch?v=4OtM9j2lcUA
а продължението е https://www.youtube.com/watch?v=AuEjHzOIgBE
Наистина ми беше много полезен
а продължението е https://www.youtube.com/watch?v=AuEjHzOIgBE
Наистина ми беше много полезен

- Dr. Horrible
- Forsaken
Аз хич не съм впечатлен от трейлъра на Mother!. Голяма психария е, някакви гадни гнусни неща, просто ми става неприятно като го гледам и се чудя защо човечеството толкова обича да гледа гадости и психарии. И като видя как отвратителният разлагащ се от старост Бардем докосва прекрасната ми Дженифър с лице на ангел, съвсем противно ми става.... И макар Мишел Пфайфър да се появява в трейлъра няколко пъти, филмът пак ми изглежда твърде психарски и гнусен.
Сигурно ще е първият филм с Лорънс, който съзнателно ще пропусна на кино.
Сигурно ще е първият филм с Лорънс, който съзнателно ще пропусна на кино.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- penzata
- Forsaken
Защото е фън.Dr. Horrible wrote: ↑Thu Aug 10, 2017 2:23 amАз хич не съм впечатлен от трейлъра на Mother!. Голяма психария е, някакви гадни гнусни неща, просто ми става неприятно като го гледам и се чудя защо човечеството толкова обича да гледа гадости и психарии.

Шейм! Бардем е страхотен.И като видя как отвратителният разлагащ се от старост Бардем докосва прекрасната ми Дженифър с лице на ангел, съвсем противно ми става....

Иначе, това се очертава да е първият филм от Winter's Bone насам, в който да харесам Лорънс. Това важи и за Ароновски, след Файтъра.

The hardest battles are fought in the mind.
Черният лебед го гледах 3 пъти един след друг и сигурно ми е най-малко харесвания филм на Арньо, после дойде и Ной, който беше идеен и на моменти красив визуално, но там Ръсел Кроу ебаси колко се стараеше да спасява положението. И на финала Дженифър Конъли, която беше мега пропиляна, но фо да се праи. С др. думи след бейби драйвъра и 2 иди ми-дойди ми филма на ароновски ептем не остана вяра в западните режисьори и нема начин да се хайпна по името им само.
Иначе лорънс освен друго, май за първи път си играе и възрастта (дано), пичето е по-младо от всеки в тоя форум (май), а все я бутат да играе лелка... или мистик - и в двете не я бива.
Иначе лорънс освен друго, май за първи път си играе и възрастта (дано), пичето е по-младо от всеки в тоя форум (май), а все я бутат да играе лелка... или мистик - и в двете не я бива.
По-млада от мен в никакъв случай не е
Даже е с година по-дърта от кака ми

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
По-дърта за мацурляк на 20 и кусур е една идея по-хард от необходимото 

Аз на 22 се чувствам дрът, та хич не е хард. Тя е на цели 27 

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?

не остарявай перманентно, че ще станеш един циничен цомбак и ще спориш за глупости по форомете
- penzata
- Forsaken
Въх, а после аз търпях критики за Моана.

На Mother трейлъра изглежда яко, но в никакъв случай не бих се хайпнал по Аронофски. Четох някъде, че тейлърът имал Полански ала на Розмари бейбиту вайб, с което съм крайно несъгласен.
СПАМ: В интерес на истината бях гледал преди в киното трейлъра на "Chips" и изглеждаше крайно болезнено, обаче страшно се забавлявах като го гледах вчера.

ОЩИ СПАМ: Багу, само аз ли се чувствам на 12 и се държа като седемгодишен.

The hardest battles are fought in the mind.