Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

F242
Sorcerer

Post by F242 » Wed Apr 28, 2010 7:09 pm

@RRSunknown;Muad_Dib;Amikae
Благодаря за съвета. Най-вероятно съвсем скоро ще й дойде и на нея времето.
Единствено ме притеснява, че напоследък поради липса на време и твърде много качествени игри повече купувам, отколкото играя :(

Иначе съм бройнал едно ново Film Edition на AC2 в Озона и сигурно няма да устоя.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Apr 29, 2010 11:03 am

RRSunknown wrote:Да ви кажа честно най-ме хвана яд че освен един гол ачийвмънт имах точно нулева полза от страничните мисии (катеренето/спасяването), а чак последните три атентата разбрах че нямало нужда да минавам по 6 инвестигейшъна а само по три.
Иначе двойката от 3-те ми часа с нея е десетки пъти по-добра и се надявам тази тенденция да се запази.
Не само се запазва, ами се и увеличава. Все вкарват по нещо ново и свежо, а като се стигне до Венеция и карнивалите, е просто отвяващо. Играта е почти гениална откъм геймплей и има може би най-добрата история за миналата година.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Apr 29, 2010 12:25 pm

Хайде все пак да не прекаляваме, а. Гениална откъм геймплей - може би (макар новите неща да не са нещо невиждано и особено оригинално), но чак "най-добрата история за миналата година"? С всичкия сай-фай-изваден-от-задника-булшит? Едва ли:)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Apr 29, 2010 1:05 pm

От няколко дена разцъквам Desktop Dungeons - http://www.qcfdesign.com/?cat=20 Прилича на старите Ултими и е голяма зарибявка, при създаването на герой имаш избор между 4 раси - човек, елф, джудже, полуръст и гном, и три тиера класове, от които е отключен само първия и за да отключиш следващите има определени изисквания, да не говорим, че има различни типове дънджъни, които също се отключват освен Нормалния, който е наличен в началото. Препоръчвам с две ръце :lol:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Apr 30, 2010 12:09 am

Muad_Dib wrote:Хайде все пак да не прекаляваме, а. Гениална откъм геймплей - може би (макар новите неща да не са нещо невиждано и особено оригинално), но чак "най-добрата история за миналата година"? С всичкия сай-фай-изваден-от-задника-булшит? Едва ли:)
Еми кажи според теб кое друго заглавие е било с по-добра история?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Apr 30, 2010 12:11 am

Засега историята ми допада изключително много - подобни интриги и семейни отмъщения са ми любими като тематика.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Apr 30, 2010 7:55 am

Да не говорим за невероятния начин, по който всичко е омешано с историята и християнската митология. Игри с подобни заигравки с реалността се броят на пръстите на едната ми ръка (всъщност в момента се сещам само за Deus Ex).

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Apr 30, 2010 10:19 am

Съгласна с Ал Дим - тоя "сай-фай-изваден-от-задника-булшит", както го наричаш, са успели доста добре да го навържат и с интригата, и с големи исторически събития, които всъщност се оказват поредния сблъсък на асасини и темплари :mrgreen:
Image

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 30, 2010 10:51 am

Историята е окей клише до момента, в който започва the LOst/X-Files SPECIAL след последната мисия като Езио....

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Apr 30, 2010 12:43 pm

Мен това ме кефна много всъщност. Още повече в комбинация със секретчето с Адам и Ева, за който го е намерил цялото. Единственото, което не ми хареса в историята, беше цялата работа в сегашно време, която беше доста по-недоклатена от първата игра, както и дървения начин, по който направиха сцената с папата накрая. Останалото е супер. Страхотни персонажи, страхотни конспирацийки, уникално оплитане на фантастика с реалността (което е адски необичайно за игрите като цяло), уникално пресъздадени локации и т.н.

Иначе ако Assassin-ът напомня за нещо, то не е X-Files или Lost, a The Da Vinci Code и подобните конспирационни книжки.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 30, 2010 1:00 pm

Напомня на X-Files/Lost не по съдържание, а по форма - една купчина въпроси без отговори, прекалено много самоцелен мистицизъм, аргументации и истории, извадени от един много нецензурни места...Това имам предвид.

Бтв аз досега се спирах, ама ще изиграя пак картата "ТАЯ ИГРА ПРОСТО НЯМА ЖИВЕЦ" и така. Айде аз бягам.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Apr 30, 2010 1:32 pm

Какъв папа ? Защо спойлите? :evil:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 30, 2010 3:14 pm

Тя понеже е една монументална история за спойлене :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Apr 30, 2010 3:25 pm

Определено е по-монументална от конкуренцията си миналата година.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 30, 2010 3:46 pm

Според теб. По твое мнение. Така си го усетил ти. :lol: