Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
Айде айде тая тема си е за линкове и нещица с които човек да си подобрява настроението, оползотворява работното време и да спестява пействането на едно нещо в 10 прозореца на Q-то
Кой знае кви коментари тук не се изискват. Даже изобщо освен конкретна възхита от некой як бисер.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Нема се пуашиш.
Всичко е с висша цел.
Само не знам кой дава пари за теа неща, де, ма деа знам.

Само не знам кой дава пари за теа неща, де, ма деа знам.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- JaimeLannister
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
- RossTheBoss
- Adept
- The Dragon
- Elder God
http://www2.csoonline.com/exclusives/co ... ?CID=33571
Интересна статия за хората и как възприемат рисковете.
Интересна статия за хората и как възприемат рисковете.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Да, статията наистина е много разумна и много добре написана - и, честно казано, досега не се бях замислял много често за това, че всичките приказки и караници за "responsible disclosure" (внимателно, разумно, преценено, отговорно разкриване на рисковете и начините да те споходи някакъв проблем, добавено: някой да ти направи нещо или ти да направиш нещо на някого) в информационната / компютърната сигурност всъщност са си съвсем приложими и в големия свят извън нея. А колко просто и логично изглежда, като ти го каже някой 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Lubimetz13
- Mistborn
Хехе, тва от Kung Pow Enter the fist или нещо от сорта

Храната не е това което е

http://fishki.net/comment.php?id=32799
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”