Random stuffec
Moderator: AlDim
И аз го видях вчера това с ГОГ-а, но май идеята че е маркетингов трик (за официално излизане от бета?) ми се вижда по-смислена. ГОГ винаги са поддържали прилична комуникация с клиентите, странно е да гръмнат толкова внезапно без предупреждение. Обаче ако е маркетингов трик е супер кретенски и според мен ще има силно отрицателен ефект.
Elves dig rocket launchers.
Ако вкарат ДРМ в някои заглавия, просто няма да купувам тези заглавия. Ако вкарат ДРМ във всичко, което продават за в бъдеще, ще си дръпна каквото съм купил до момента и спирам да ползвам ГОГ. Не вярвам да набият ретроактивно ДРМ в игри, които вече съм купил - най-малкото защото са купувани със съответния лиценз.
Дано не им е дошла идея да направят собствен клиент стил Стийм...
Дано не им е дошла идея да направят собствен клиент стил Стийм...
Elves dig rocket launchers.
Абе спекулациите са, че май и собствен клиент са направили. Ще почакаме до 23-ти и ще разберем 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Abe Steam si upravlqva i e perfektniqt klient za tazi rabota, nared s DRM-a, koito pozvolqva da polzvash igrite si lesno kudeto i da si. Vuprosut e, che edin Steam mi stiga i tiq prosto nqma nachin da napravqt neshto tolkova dobro, ako se opitat.
Na tozi etap kakvoto i da napravqt GOG, shte gi zaobikalqm za vsichko osven igri, koito ne mogat da budat namereni drugade.
Na tozi etap kakvoto i da napravqt GOG, shte gi zaobikalqm za vsichko osven igri, koito ne mogat da budat namereni drugade.
- RRSunknown
- Elder God
Намериха начин да се играят пиратски Xboxlive аркади без никакви чипове. Експлойта използва новата екстра позволяваща ползването на флашки, като с една програмка излъгваш папката на играта че си я отключил пълната версия (като за целта се ползва код на акаунт който реално я е купил). Фактически като сложиш флашката и все едно влизаш от акаунт напазарувал всичко.
аз лично не съм пробвал метода и не мисля да го пробвам - селско е да пиратстваш игри като Лимбо, пък и ме е страх от банове но метода е доказан на 100% и определено е интересно какво ще измислят от MS.
аз лично не съм пробвал метода и не мисля да го пробвам - селско е да пиратстваш игри като Лимбо, пък и ме е страх от банове но метода е доказан на 100% и определено е интересно какво ще измислят от MS.
Това за игрите в лайв аркейда е наистина голяма и доста приятна изненада, ама едва ли ще се възползвам. Първо всичко яко, което наистина ме кефи, вече съм го боцнал, второ начинът за пускане е досаден и трябва за сигурност да играеш с друг профил, защото има опасност да ти го баннат. Което значи, че игрите ти ги няма в геймър-скора и хисторито, което вече е мега-фейл. И така:)
Иначе евала, че най-после са кракнали тройката, но според мен ще е до време, защото навсякъде цари е бати паниката от следващия ъпдейт.
Иначе евала, че най-после са кракнали тройката, но според мен ще е до време, защото навсякъде цари е бати паниката от следващия ъпдейт.
- armageddon
- Forsaken
Good news, everyone :
Определено ГОГ-ската история е малоумен пиар, който поляците определят като ... шега ... по случай разни поводи, сред които две годишнината на сайта, необходимост от свалянето на сайта офлайн за кратко и тн., според все още неофициално инфо(линк) Има и видео промо http://www.youtube.com/watch?v=BDRvuKjissQ с по интересен кадър на 0:12
Определено ГОГ-ската история е малоумен пиар, който поляците определят като ... шега ... по случай разни поводи, сред които две годишнината на сайта, необходимост от свалянето на сайта офлайн за кратко и тн., според все още неофициално инфо(линк) Има и видео промо http://www.youtube.com/watch?v=BDRvuKjissQ с по интересен кадър на 0:12
- Spoiler: show
- RRSunknown
- Elder God
Балтия от Сони против хака
Вече има теми в озон от хора купили си скъпи падове и рейджващи.Новия firmware 3.50 НЕ ПОДДЪРЖА не-лицензирани USB устройства, в т.ч. джойстици/мишки/клавиатури/кормила и каквото се сетите... За да работи нещо през USB трябва да е лицензирано от СОНИ. Разбира се това е стъпка и към блокиране на всякакви разновидности на USB-HUB устройства, каквито емулират JailBreak устройствата.
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God