Ами аз нещо не мога да вдъхна респект у хората, дори в качеството си на офицер. Снощи беше странна вечер, ужасна по-скоро. Трябваше да има VoA25 и Ulduar 25. Имаше 26 човека в гилдията и 18 в рейда, останалите отказаха да играят, защото не се чувствали добре или играят ПвП или и аз не знам какво. Лидерът не беше онлайн първоначално, първият офицер - също. Мен ме притиска целият народ (само двама офицери бяхме на линия). Трябваше да реша какво да се прави.
Тогава влезе първият офицер, обяви, че има високо кръвно и няма да рейдва, събра рейда и излезе. И след като излезе народа започна да излиза от рейда и да си прави своите работи. Гилд мастърът се появи и започна да кик-ва хората, които не съдействат. Самият той обяви, че няма да рейдва, защото жена му не била добре. Изкомандори ни и ни остави. Решихме да отпочнем Наксрамас25, като така и така бяхме 19 души. Само че офицерът, който започна да води рейда беше в най-отвратителното възможно настроение. Беше се изнервил заради факта, че точно броени минути преди да започнат инвайтите един куп народ изчезна, други пък бяха необщителни или пък пъгваха някъде...
Междувременно аз успях да recruit-на един death knight, който се беше пръкнал от някаква hardcore guild. Доста добре облечен и добър играч. Взехме го като мейн танк в Накс25 и уви, човекът стана свидетел на целия боклук, който се изля в гилд чата и Вентрилото и просто напусна.
Започнахме инстанса и офицерът, който водеше без да ни каже или попита се оказа, че е взел pug-ове. Съответно разбрахме за това след като падна първият бос (на който уайпнахме от нерви и скандали) и лидерът започна да разпределя луута. Имаше 'roll on that item for main spec' and 'roll on that item for off spec'. Така и не разбрах защо за някои се ролваше за мейн спек, а за други за оф-спек.
Офицерът се беше сдърпал и с един от най-активните ни играчи (но не особено добър като играч), съответно го беше игнорнал. Въпросният играч си гиърва офф-спек хийлинг. Гилд мастърът му бил позволил да ролва или бидва за всички хийлинг айтъми извън Улдуар. Та въпреки обявлението 'Roll [Forthought Talisman] main spec only' той ролна, спечели зара пред наш играч паладин, който играе хийлър main spec. Паладинът получи тринкета въпреки всичко, проблемът обаче беше, че офицерът не беше видял изобщо другият ни играч да ролва, защото го беше игнорирал предварително. Това го вбеси и се започна една.
Спам на гилд чата, кепс лок, псуване във Вентрило... междувременно имахме злощастието един от ненормалниците, които бяха kick-нати от гилдията преди време да се появи във Вентрило и да започне да спами (разбирайте да крещи, вие, псува и т.н. да се прави на идиот) и той.
Междувременно уайпвахме на почти всеки бос (нещо, което не ни се беше случвало), а хората бяха масирано овиквани и ругани, че не си знаят тактиките (което не е вярно между другото).
Накрая офицерът напусна гилдията. По-късно се появи и Гилд мастърът, получи отчет и кикна другият играч... и сега половината гилдия ще се изнася най-вероятно, а GM-ът излиза в отпуска 1 седмица и там съм само аз

.