Значи епитети за разстоянието между зъбите може, ама за на Кара неестествено изглеждащите храстоляци над очите или хубаво, или нищо.

Moderator: Moridin
Значи епитети за разстоянието между зъбите може, ама за на Кара неестествено изглеждащите храстоляци над очите или хубаво, или нищо.
И какво се оказва - че е най-великата нова такава, а не изобщо; че не последните десетилетия, а макс десетилетие и половина. И че всъщност по излъчване не я сравняваме с великите в жанра, а с новите!Най-вече, защото Кара, въпреки че е най-великият модел и манекенка от десетилетия насам и има огромно излъчване на снимки/подиум етц, което нито една друга моделка няма, на лента е потресаваща.
Лили.... Колинс
Ох, верно бе....
Ся, аз ти разправям за чар и харизма, ти ми говориш за стъклопакет.alshu wrote: ↑Tue Apr 11, 2017 5:36 pmТой Фил Колинс е такъв секс идол, че наистина произволен IT чичак ще е Адонис в сравнение с него.
Та да, голям симпатяга е, но не е очевиден генетичен материал за супермодели. Най-малкото манекенките имат минимални изисквания за височината.
В случая става дума да щастлива комбинация на гените.
Теб за какво да те информират?е са ме информирали за санитарен минимум за ръст
My mistake then.не е манекенка
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests