The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
Аз съм фенка на Suits и съм изгледала всичко излязло преди да зачезна от лицето на цивилизацията (сега надърпах да наваксвам). Лошото е, че Майк е прекалено статичен и героят му не се развива достатъчно. И разбира се, човек ако трябва да си suspend-не disbelief-а, щото реалистичността копа дъното.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Ох, много съм зарибена и аз по Костюмарите.
Дона ми е ЛИЧЕН ФАВОРИТ, най-забавният, готин и як персонаж с убер култовите физиономии и реплики.
Мястото си дели с Харви, в когото се влюбвам все повече и повече с всеки следващ епизод, както и Луис - едновременно мазен, противен, забавен и култов. И усмивчицата му е прайслес.
Та за Харви - в началото ми беше малко скучен, все един такъв перфектен, ама наистина с всяка минута, в която го гледам, осъзнавам колко убер куул е просто.
Случаите са ми винаги доста интересни, епизодите са динамични, никога не ми става скучно. За реалистичността това изобщо не ме притеснява. Сега съм на първи сезон 6-7 епизод някъде. Жалко, че само два сезоните.
Дона ми е ЛИЧЕН ФАВОРИТ, най-забавният, готин и як персонаж с убер култовите физиономии и реплики.
Мястото си дели с Харви, в когото се влюбвам все повече и повече с всеки следващ епизод, както и Луис - едновременно мазен, противен, забавен и култов. И усмивчицата му е прайслес.
Та за Харви - в началото ми беше малко скучен, все един такъв перфектен, ама наистина с всяка минута, в която го гледам, осъзнавам колко убер куул е просто.
Случаите са ми винаги доста интересни, епизодите са динамични, никога не ми става скучно. За реалистичността това изобщо не ме притеснява. Сега съм на първи сезон 6-7 епизод някъде. Жалко, че само два сезоните.
Харви и Дона са абсолютни и при това стават все по-яки. Съгласна за Луис. Както казах, само Майк е досадно статичен, а и да си призная ме дразни образа на Рейчъл. В тоя сериал яко шипвам Харви/Майк, но, ако си падах по хетеро, щях да съм 100% Харви/Дона.
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Дам. Майк ме кефи, не ме дразни чак, но просто не може да се мери с останалите.Alexis wrote:Харви и Дона са абсолютни и при това стават все по-яки. Съгласна за Луис. Както казах, само Майк е досадно статичен, а и да си призная ме дразни образа на Рейчъл. В тоя сериал яко шипвам Харви/Майк, но, ако си падах по хетеро, щях да съм 100% Харви/Дона.
Харви и Дона фтв! ;р
Рейчъл е готина, но не й пишат толкова яки реплики. А и истината е, че просто изглежда найс, но не бих казала, че е толкова заради кой знае каква игра от нейна страна, а щото си е хот. Засега не са ми твърде интересни двамата с Майк, ма да видим. Беше забавно като се правеха на женени в един от епизодите.
Аре де не скипвате Джина Торес а
Мене фаворит ми е Луис като актьорска игра, баси гениалния комплексиран бобър е
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8qvb ... o2_250.gif

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Много е яка кака Джесика, но поне докъдето съм стигнала доста рядко я дават. Иначе комуникацията й с Харви винаги маже. Трудно е човек да си избере любимци, да, аз затова имам трима първенци засега ;рXellos wrote:Аре де не скипвате Джина Торес а![]()
Новият еп на Suits беше страхотен. Дано последните 2 епизода задържат нивото. Луис и Дона тотално бяха супер. Блях, образът на Хардман наистина прави чудеса за сериала.
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
- penzata
- Forsaken
При все зарибяващия пилотен епизод, засега нивото на сериала ми се доближава повече до нивото на трейлъра му - неемоционален. Сериалът още не е избрал какъв иска да бъде - дали да е воден от символика по По или за култ, който не е типичния култ, което означава, че не е култ изобщо, или драма, защото очевидно няма как да е сериал за серийни убийци, при положение, че знаеш кои са убийците. Има три епизода - стават, ще гелдам и следващите няколко, но сериалът наистина трябва да избере някаква посока, иначе няма как да проработи в повече от сезон.Muad_Dib wrote:The Following - излезлите първи и втори епизод - еми какво да кажа, ОТВРАТИТЕЛНО ЯК СЕРИАЛ изглежда засега, Kevin Bacon и James Purefroy доставят с кофи, сценарият е достоен за култов пълнометражен филм, саундтракът просто мачка....само дано не забозее в последствие, но това ми изглежда много трудно след тези два епизода.
The hardest battles are fought in the mind.
Хора, бърз отговор, дайте мнение. С един приятел искаме да си правим маратон на някой сериал, който не сме гледали и двамата. Тюдорите, Туйн Пийкс, The Wire или Престъпната империя.
Не е важно кой от тези е най-добрият, а кой ще ни зариби от първите 2-3 епизода и няма да бъде чак толкова тегав, че да не можем да го гледаме по цяла нощ.
Не е важно кой от тези е най-добрият, а кой ще ни зариби от първите 2-3 епизода и няма да бъде чак толкова тегав, че да не можем да го гледаме по цяла нощ.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- Dr. Horrible
- Forsaken
Boardwalk Empire - много е хубав бе! Но не съм гледал другите
))

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
А завършен ли е той поне и колко сезона му остават ако не е?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- tigermaster
- Elder God
Може да пробвате "Last Resort". Грабва от самото начало и не пуска зрителя до край - или поне до деветия епизод, на който съм сега, само един сезон е и, доколкото знам, приключва без клифхенгъри...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Не е завършен, а колко сезона ще бъде е неясно за момента - три вече са излъчени, четвърти ще има със сигурност, оттам нататък не се знае.Dante wrote:А завършен ли е той поне и колко сезона му остават ако не е?
Но The Wire е по-добрия сериал като цяло. Въпреки че пилотният епизод на Boardwalk е доста по-впечатляващ поне за мен.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!