това не е баш такаPrivateRaio wrote:в Мана Томбс се влиза с ключ от Лоуър Сити репутация, но....дава репутация само към Консорциума, а то на хероик само до ревърд, от там с обсидиум огърлички или с дата карти от Нетерсторм.
Аз казах, Хау

Moderator: Moridin
това не е баш такаPrivateRaio wrote:в Мана Томбс се влиза с ключ от Лоуър Сити репутация, но....дава репутация само към Консорциума, а то на хероик само до ревърд, от там с обсидиум огърлички или с дата карти от Нетерсторм.
Аз казах, Хау
щото си няма нов експанжън, детето, а винаги е по-добре да се гиърне, докато събере парички, че да стъпи и по новите земи... а там - да й е по-лесно с мобове и куести, а не да ги дялка като моята блъд елфка шадоу-прийст на ШХ, когато имаше 61 лвл айтъми по себе си и ме хвърли в ужас, че едва убива 2 моба неин левъл накуп...Svetlio wrote:А младото шаманче не виждам защо го тормозите да си взима ключове като ей го де е Нортренд, нови инстанси, нов гиър. Нещата от ТБЦ (дори тези с хероик баджове) заминават на боклука за точно 3 левъла с някои малки изключения.
Голяма честитка!еее, падна най-после снощи гадината с 3 дрейка. И то супер лесно.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests