Играно напоследък
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Колега, никъде не съм претендирал за аргументирано мнение, така че да спориш с мен е безсмислено. Изказах субективно мнение, което може би се различва от твоето, ок, но да ме храниш все едно съм написал невярно ревю в световно известно списание... логиката ми убягва? Как да е... поздрави!AlDim wrote:Става въпрос за гореспоменатите "критики" все пак.Иначе и първата част си беше добра игра, проблемът е че беше доста еднообразна.
И да, говоря за AC1. Не ме впечатли особено.
- RRSunknown
- Elder God
Modern Warfare 2 далеч не е само мулти. Аз тъкмо се мъча на нея да минавам spec ops мисиите ама нещо не ми се отдаде и се върнах на Байонета която се оказа коренно различна на нормал (б.т.в. играя с gaze of despair - игралите знаят за какво става дума) и играта е доста от стръвна и предизвикателна. (да не кажа че клони към хард).
Единственото ми предимство от изиграването е че съм купил всички специални техники (които не ги използвам чак толкова реално) и сега си хвърлям цеиля бонус в ъпгрейди (където преди не съм хвърлял щото нямаше такава опция).
Порталите също ги нямаше и сега поциклих доста дори на първия докато ми дойде идеята да вземам оръжията на убитите и да ги ползвам. (първия портал е с чалиндж да убиеш бройка врази за време и то само и единствено в Witch time)
Единственото ми предимство от изиграването е че съм купил всички специални техники (които не ги използвам чак толкова реално) и сега си хвърлям цеиля бонус в ъпгрейди (където преди не съм хвърлял щото нямаше такава опция).
Порталите също ги нямаше и сега поциклих доста дори на първия докато ми дойде идеята да вземам оръжията на убитите и да ги ползвам. (първия портал е с чалиндж да убиеш бройка врази за време и то само и единствено в Witch time)
Имаш интернет. Предполагам разбираш английски. Можеш и сам да разбереш.Scourge wrote:кво точно е различното?
я разкажи, че от описанието на мулти режимите нищо не се разбира.
Направих си малко пауза аз. Мултито всеоще им е бъгаво. Има проблеми с връзката към ЕА. Но всепак това са ЕА. Дано се оправят скоро. Влизам да видя дали всичко е наред вече, че преди малко ми изписа, че ме е върнало 6 левела назад, а това е много часове игра.
- RRSunknown
- Elder God
Modern Warfare 2 на hardened, на ветеран без кооператив не се престраших но и на hardened е доста предизвикателно - умираш точно от две поражения а враговете изскачат от неочаквани места и сякаш нямат чет. Слава богу махнали са респауна и враговете са ограничен брой. Изобщо друга игра става - с много повече дебнене и лазене.
http://www.youtube.com/watch?v=AuMK0ca99cI
С това видео искам да илюстрирам част от "гейм експириънса", който ЕА ни предлагат yet again...
С това видео искам да илюстрирам част от "гейм експириънса", който ЕА ни предлагат yet again...

- RRSunknown
- Elder God