Хаха. На мен ми отне повечко.Xellos wrote:Хм, който се сети под 2 секунди за смисъла поздравления![]()
- Spoiler: show
Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
http://www.eurotrib.com/story/2008/3/9/11226/68836
Страхотен коментар на една статия в BussinessWeek. Много забавно четиво.
Страхотен коментар на една статия в BussinessWeek. Много забавно четиво.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
http://zeitgeistmovie.com/
Филм за три наболели проблема - религиозния (тая част са ПЪЛНИ дивотии, само нея съм гледал); 9/11; и Голямата Конспирация на Банките да Завладеят Света ®, която май има общо с твойта статия. Чекни го, май е нещо в стил Мур, ма по-некомпетентно.
Филм за три наболели проблема - религиозния (тая част са ПЪЛНИ дивотии, само нея съм гледал); 9/11; и Голямата Конспирация на Банките да Завладеят Света ®, която май има общо с твойта статия. Чекни го, май е нещо в стил Мур, ма по-некомпетентно.
This is it. Ground zero.
- The Dragon
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Едно добре организирано сървърно помещение - http://dockera.com/news.php?readmore=1016 
(да предупредя: някои от снимките са почти неподходящи за работното място
)
(да предупредя: някои от снимките са почти неподходящи за работното място
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Уф, знаех си, че все някой ще изквичи на тема FreeBSD
Ти пък много се вглеждаш бе... и то па баш там да се вглеждаш... 
А това с реномето на крайния нърд към мен ли беше адресирано или към човека, който е направил снимките?
А това с реномето на крайния нърд към мен ли беше адресирано или към човека, който е направил снимките?
Добре, деба, не могат ли поне да се направят, че разбират от тва което вършат на снимките?
Отива им колкото на Дениз Ричардс атомната физика. (Физика си имаше - ма атомна...
)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
Хм... и сега ме сърбят пръстите да ти отвърна с един от любимите си цитати относно "нищо лично"
Любим цитат - репликата на Дрю Баримор към Том Ханкс в "Имате поща":
Joe Fox: It wasn't... personal.
Kathleen Kelly: What is that supposed to mean? I am so sick of that. All that means is that it wasn't personal to you. But it was personal to me. It's *personal* to a lot of people. And what's so wrong with being personal, anyway?
Joe Fox: Uh, nothing.
Kathleen Kelly: Whatever else anything is, it ought to begin by being personal.
Ама пък ще вземеш да решиш, че по някакъв начин си защищавам някакво хипотетично реноме на краен нърд... а това би било абсурдно - аз нямам нужда да го защищавам
Всеки си ме вижда както иска да си ме види - пък дори и като недоспал досаден писач на километрични мнения с изпипана, макар и не винаги необорима аргументация 
Е спам де, спам, к'во искате!

Joe Fox: It wasn't... personal.
Kathleen Kelly: What is that supposed to mean? I am so sick of that. All that means is that it wasn't personal to you. But it was personal to me. It's *personal* to a lot of people. And what's so wrong with being personal, anyway?
Joe Fox: Uh, nothing.
Kathleen Kelly: Whatever else anything is, it ought to begin by being personal.
Ама пък ще вземеш да решиш, че по някакъв начин си защищавам някакво хипотетично реноме на краен нърд... а това би било абсурдно - аз нямам нужда да го защищавам
Е спам де, спам, к'во искате!
- Moridin
- Global Moderator
Не, така беше преди 10 години, сега те са повече от адвокатите. И уви, има всякакви. Само с крайни нърдове беше по-гот, де.
И не виждам какво общо имат програмистите с феновете на БСД, че да слагаш "всички". Това че ЧЕСТО се случва да са и такива (за което си има причини), не значи, че едната група е част от другата по никой начин
И не виждам какво общо имат програмистите с феновете на БСД, че да слагаш "всички". Това че ЧЕСТО се случва да са и такива (за което си има причини), не значи, че едната група е част от другата по никой начин
This is it. Ground zero.