+infinityXellos wrote:
- Spoiler: show
Спам спам спам и още 100 пъти спам
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
podobno 

Last edited by Xellos on Mon Aug 08, 2011 4:07 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не знам дали някой е попадал на това, ама е супер яко! Think of any character. Then click the link.
Направо се стреснах след като ми позна Санса Старк, Рет Бътлър, Бербатов, Жан Валжан, Кордилия, Антон Городецки, Кървавата Мери и още n брой неща...

"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
- JaimeLannister
- Forsaken
Санд дан Глокта от Първият закон не го позна, но ми позна Вин от Мъглроден. Позна ми и Реви от Black Lagoon.Drigan wrote:Не знам дали някой е попадал на това, ама е супер яко! Think of any character. Then click the link.
Направо се стреснах след като ми позна Санса Старк, Рет Бътлър, Бербатов, Жан Валжан, Кордилия, Антон Городецки, Кървавата Мери и още n брой неща...wow, това нещо току-що ми позна Станис Баратеон! Трябва да пробвам с нещо още по-неизвестно!
Едит: Бах, позна ми и Асука!
Last edited by Claymore on Tue Aug 09, 2011 3:18 pm, edited 1 time in total.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- herairness
- Jaghut Tyrant
Не улучи и с Rob Anybody, въпреки че го имат в базата си
Но ми позна цели двама футболисти на Ливърпул! Сега ще пробвам с някой от Черно Море обаче
да го видим джина!

"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
- armageddon
- Forsaken