Мозъчни донори
Moderator: Moridin
Re: Мозъчни донори
Аз ѝ писах да я питам по колко върви кило цитати при нея. Щото е авторка, писателка, поетеса и пише цитати по поръчка според собствената ѝ визитка. 

И на всеки гражданин - личен самолет, да може да си долети от Владивосток до Москва веднага като пуснат захар по магазините.
(Оригиналния виц беше с месо де, ама тия дни четох за някакви захарни сражения там...)
(Оригиналния виц беше с месо де, ама тия дни четох за някакви захарни сражения там...)
The truth shall make ye fret.
- филмов критик
- Farmer
От Фейсбук.
- Attachments
-
- Screenshot_2022-03-22-13-23-29-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg (535.55 KiB) Viewed 5696 times
-
- Screenshot_2022-03-22-13-23-51-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg (899.77 KiB) Viewed 5696 times
-
- Screenshot_2022-03-22-13-24-02-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg (755.44 KiB) Viewed 5696 times
@филмов критик, благодаря, добре се посмях 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- филмов критик
- Farmer
@Ghibli Когато го чета изпитвам истинска наслада от това как всичко е обяснено и формулирано
@Moridin Всички коментари са от рода на "Амин!" , "Слава на Отца и Сина!"
и емотикони "молитва и сърца".Публикацията
имам към 8 хил. споделяния и харесвания.

@Moridin Всички коментари са от рода на "Амин!" , "Слава на Отца и Сина!"
и емотикони "молитва и сърца".Публикацията
имам към 8 хил. споделяния и харесвания.
@Marfa не знам дали тази конспирация ми е най-любима или тази с мартеницата на Минчев 

Верно? Виж това. Бившата посланичка на САЩ в Дания:
- The Dragon
- Elder God
Ако примижиш е поизкривяване на полуистина. Данъците и таксите са често 100+% процента от цената на колата. И си е донякъде лукс. Доста хора затова карат коли които са регистрирани в съседните държави.
Данъците за кола над 27000 евро са ужасни, а практически не мисля, че има смислен автомобил нов който да струва по-малко.A factory new Fiat 500 is taxed+VAT 69.8%
A factory new Mazda MX-5 is taxed+VAT 127%
A factory new Porsche Panamera is taxed+VAT 178%
This is excluding tax deductions for low-emission vehicles, and excluding potential CO2 taxes for high-emission vehicles, and this only applies to fossil-fuel cars. Electric cars are taxed significantly less.
So its still very expensive compared to basically every other country in the world, but it's not a firm 180% for any car you buy. It's a lot lower for small cheap cars, but it can also be higher than 180% for high-end cars that emits a lot of CO2.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
И при все това датчаните имат коли, което не им пречи масово да карат велосипеди и да ползват градски транспорт.
- The Dragon
- Elder God
Ако наричаш малоумие от сорта на фиат 500 или пежо 206 кола, да. За мен това са тротинетки с чадър.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Абе зад тая шуробаджанашка леличка стои цял екип от хора, как е възможно да постне такава нелепа простотия. Иде ми да ѝ пратя Костя и орките му. Тая жена е някакво невероятно дъно. Толкова tone deaf.

Поздрав за @Marfa
Аз мисля, че всякакъв коментар тук е излишен
Аз мисля, че всякакъв коментар тук е излишен