Moderator: AlDim
"Асен е страхотен актьор, от любимите ми е. Ако е гладен, нека се отбива у нас да хапва. Днеска ще правя мусака, но ако каже какво обича, ще му приготвя" - каза Мария (38), която бе една от стотиците, изразили готовност да отворят хладилниците си за звезди от българското кино и телевизия.
От bTV се ядосаха на реакцията: "Това трябваше да е урок! Вие сте пирати, зли хора! Сгърчете се от гузност, вижте как Стефан Данаилов едва се бори с анорексията от вашите кражби! Не предлагайте на актьорите храна, а дайте парите си на нас! Кихайте, айде!"
Хората не разбраха защо телевизията реагира агресивно, но ѝ предложиха да ѝ сипят салатка и ракийка с не по-малка метафоричност, отколкото новата рекламна кампания сравняваща филми с бекон.
Xellos wrote:http://www.vice.com/bg/read/otvori-hlad ... si-piratke култ култ. а стрипа си е ебавка по друга линия по-горе. Самата рекламка е Краят
"Асен е страхотен актьор, от любимите ми е. Ако е гладен, нека се отбива у нас да хапва. Днеска ще правя мусака, но ако каже какво обича, ще му приготвя" - каза Мария (38), която бе една от стотиците, изразили готовност да отворят хладилниците си за звезди от българското кино и телевизия.
От bTV се ядосаха на реакцията: "Това трябваше да е урок! Вие сте пирати, зли хора! Сгърчете се от гузност, вижте как Стефан Данаилов едва се бори с анорексията от вашите кражби! Не предлагайте на актьорите храна, а дайте парите си на нас! Кихайте, айде!"
Хората не разбраха защо телевизията реагира агресивно, но ѝ предложиха да ѝ сипят салатка и ракийка с не по-малка метафоричност, отколкото новата рекламна кампания сравняваща филми с бекон.
Пробвай да точиш 40 гигабайта блурей на 256КБ/сек.Roland wrote:Същите сайтове са им достъпни. Това, че ще им отнеме някоя и друга минута в повече, няма особено значение конкретно за игрите. Ти не можеш да изиграеш всяка игра толкова бързо, че да има ефект.
Аз веднага те контрирам че, през последните 10 години съм бил част от всяка една от тези точки по един или друг начин.The Dragon wrote:
1. Никола - купува се на ден 1 щото е фен. Нечувствителен към цената. Мечтата на гейм компаниите и рядкост.
2. Някой който пиратства на въпреки - ми сори - от тоя пари няма да вземеш.
3. Приятелката ми - няма никакви пари за игри. Просто ги няма.
4. Аз - имам пари искам да харча но продукта който предлагат е непривлекателен.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest