Mass Effect 2
Moderator: AlDim
Аз докарах до 48 часа някъде общо първото преиграване, без да съм минавал повече от 3-4 мисии на планетите, които се сканират, и не мисля, че съм сканирал кой знае колко много планети за минерали. Може би защото ми беше кеф да се мотам из хъбовете и просто да слушам лафовете, просто навсякъде диалозите са толкова брутални...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Вероятно използваш паузата в битките доста по-рядко, аз съм control freак и постоянно командвам колегите. 
Сега като погледнах, всъщност са 41 часа общо, БТВ, не 48. Обаче на Dragon Age май минах стотака.

Сега като погледнах, всъщност са 41 часа общо, БТВ, не 48. Обаче на Dragon Age май минах стотака.

Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Космическият хамстер е култ! "Цвик!"
Бтв коя от мацките забърсахте? В първата игра ми беше много по-лесно, щото Лиара ме кефеше на макс, обаче тук Миранда ми е скучна, а Джак нещо не ме влече, та май ще трябва да налетя на Тали като компромисен вариант. Или не, по-точно кефя се на Кели, ама тя само флиртува и не пуска, гадта!
Ебати дейтинг сима дървен

Бтв коя от мацките забърсахте? В първата игра ми беше много по-лесно, щото Лиара ме кефеше на макс, обаче тук Миранда ми е скучна, а Джак нещо не ме влече, та май ще трябва да налетя на Тали като компромисен вариант. Или не, по-точно кефя се на Кели, ама тя само флиртува и не пуска, гадта!
Ебати дейтинг сима дървен

Аз такнах Мирандето. Не се дърпаше особено много и преди последната мисия се такнахме до главния акумулатор.
ПО темата за това колко съм играл:
Ами приключих МЕ2 на 24ти лвл, 22 часа и 52 минути плейд. Нито един ъпгрейд не ми липсва с изключение на този, който качва меле демиджа на Шепърд и този за Мед-бей (да не изглеждаш грозен, ако го даваш ренегейд). Честно казано не мога да си представя как човек може да играе повече от 25 часа на Нормал - битките са ужасно лесни, репликите щом ги прочета ги скипвам и пак съм изпълнил всичко, което ми е паднало.
А на Ачийвмънти на бокса имам 800 точки, което за мен си е направо омг на игра, която предлага 1000.
ПО темата за това колко съм играл:
Ами приключих МЕ2 на 24ти лвл, 22 часа и 52 минути плейд. Нито един ъпгрейд не ми липсва с изключение на този, който качва меле демиджа на Шепърд и този за Мед-бей (да не изглеждаш грозен, ако го даваш ренегейд). Честно казано не мога да си представя как човек може да играе повече от 25 часа на Нормал - битките са ужасно лесни, репликите щом ги прочета ги скипвам и пак съм изпълнил всичко, което ми е паднало.
А на Ачийвмънти на бокса имам 800 точки, което за мен си е направо омг на игра, която предлага 1000.
Аз почти не скипвам реплики, и разговорите отнемат доста време, обаче повечето са много добри, най-вече заради страхотния voice acting. A и играх на Hardcore. Сега почнах на Insanity.
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Еми ето ти го отговора. Направо заслужаваш Picard face palm. Играеш на ламска трудност и режеш репликите, деа.Честно казано не мога да си представя как човек може да играе повече от 25 часа на Нормал - битките са ужасно лесни, репликите щом ги прочета ги скипвам и пак съм изпълнил всичко, което ми е паднало.

- RRSunknown
- Elder God