Glee
- armageddon
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
О, на мен категорично ми харесва повече втората половина на сезона.
Вярно, на чисто сюжетно равнище първата беше по-добра, по-богата история имаше, по-интересни и неочаквани неща се случваха. Но пък втората половина беше доста по-изпипана, песните бяха много по-качествено подбрани и изпълнени, хореографията беше много по-добра. Реално първите 13 епизода ги гледах ей-така, колкото да убия времето и с беглото намерение да стигна до епизода на Уидън, докато вторите 9 наистина ги следях с интерес и въобще заради тях се запалих толкова по сериала като цяло.
И като финал 22-ри епизод определено ме зарадва много повече от 13-ти. В 13-ти имаше няколко елемента, които леко ме подразниха.
Вярно, на чисто сюжетно равнище първата беше по-добра, по-богата история имаше, по-интересни и неочаквани неща се случваха. Но пък втората половина беше доста по-изпипана, песните бяха много по-качествено подбрани и изпълнени, хореографията беше много по-добра. Реално първите 13 епизода ги гледах ей-така, колкото да убия времето и с беглото намерение да стигна до епизода на Уидън, докато вторите 9 наистина ги следях с интерес и въобще заради тях се запалих толкова по сериала като цяло.
И като финал 22-ри епизод определено ме зарадва много повече от 13-ти. В 13-ти имаше няколко елемента, които леко ме подразниха.
- Spoiler: show
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Значи, позволи ми да съм драматично несъгласен с разсъжденията ти за 13-ти епизод (с тия за 22-ри нямам проблем):
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
Ами не знам, може да е странно, че се сещам и за периферните герои и че ми пука доста и за тях, а не само за най-главните, но все пак...
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- Dr. Horrible
- Forsaken
Боже, толкова ми е безумно любопитно да следя тълкувания на мъже относно женската психика у добре създадена фикционна героиня.
Единият от двама ви е на доста прав път, бтв.

Единият от двама ви е на доста прав път, бтв.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Dr. Horrible
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
- Gunslinger
- Warmage
Хуу, изгледах го.След като се абстрахирах от гейщината почна да върви много гладко.И повечето песни ми хареса, което беше добре за моя ограничен музикален вкус.Жалко, че Нийл Патрик Харис беше прекалено много Барни.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In