Euro 2004 :)
Moderator: Moridin
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
то и на вас ако ви вкарат 3 гола, единият от които от неправилна дузпа, а другият от засада ще ви се отиграе, ма сега знаете много.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- JaimeLannister
- Forsaken
Сиреч? Кои са келеменцата?Dzvero wrote:Мани, мани. Това осиране вече е история. Ама мача с Дания ще го гледам на стадион, та ако наш'те пак се осерат, те тогава вече не ми се мисли. Съдия, не съдия, не ме интересува, ще правя 'trample damage' наоколо! Само да имат късмета тия келеменца пак да ни направят за резил! Направо ще си заслужат специално 'топло' посрещане от страна на подиграните фенове.
И искам да си променя прогнозата за мача Чехия-Латвия 3-0
Прогнозата ми за Хоандия Германия си остава 3-1
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
то да им се беше отиграло само....
те съвсем спряха да играят накрая и затуй ни натикаха толкова гола- никой не бягаше, само си подаваха, даже почнаха да подават и на шведите:). Най-много някой от наште да се изчобани и туй то.
Дано само не има падне духът и да докарат равен следващия мач.
те съвсем спряха да играят накрая и затуй ни натикаха толкова гола- никой не бягаше, само си подаваха, даже почнаха да подават и на шведите:). Най-много някой от наште да се изчобани и туй то.
Дано само не има падне духът и да докарат равен следващия мач.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
Не бе, редовен си беше първия гол. Това, че 2-ма шведи се откъсват от тромавата ни защита и се озовават сами срещу Здравков си е наш(български) проблем. Ако ще става въпрос за решаваща дузпа, тя е само една- неотсъдената за България дузпа за игра с ръка в наказателното при 1:0 за шведите.
'келеменцата' са нашите туристи, отишли да се подиграят с националната ни гордост, играещи абсолютно бездушно при очертаваща се загуба, допринасящи вече за позорен разгром и много, много срам.
Аре, този Резил ( Марф, кефи ме как го постна това с главна буква) е вече минало. Петък ще се види дали са си взели поне някаква поука или са там само за тена и някое и друго незаслужено евро.
Тази вечер вярвам в победата на Мандшафта!!. Просто трета вечер разочарование подред след Англия, Бг. туристите и еветнуално Германия няма да понеса леко. Немците бият. Не ме е грижа с какъв резултата, но БИЯТ!!!!!
'келеменцата' са нашите туристи, отишли да се подиграят с националната ни гордост, играещи абсолютно бездушно при очертаваща се загуба, допринасящи вече за позорен разгром и много, много срам.
Аре, този Резил ( Марф, кефи ме как го постна това с главна буква) е вече минало. Петък ще се види дали са си взели поне някаква поука или са там само за тена и някое и друго незаслужено евро.
Тази вечер вярвам в победата на Мандшафта!!. Просто трета вечер разочарование подред след Англия, Бг. туристите и еветнуално Германия няма да понеса леко. Немците бият. Не ме е грижа с какъв резултата, но БИЯТ!!!!!
Не мое да мъмриш, брат!
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- JaimeLannister
- Forsaken
Келеменца...
Абе к'во искате? Да станем световни шампиони... ХАХАХА
И с 10 на нула да паднем в следващия мач, няма да обвинявам отбора, а камо ли да го обиждам. Това по никакъв начин не би ни помогнало за вбъдеще. Само ще помогне пак да сме слаби естествено...
Това ни е нивото. И все пак има надежда. Аз съм си оптимист пък квото ще да става. Самото ни класиране на европейското си е постижение за момента тъй чеееееееее.......
Абе к'во искате? Да станем световни шампиони... ХАХАХА
И с 10 на нула да паднем в следващия мач, няма да обвинявам отбора, а камо ли да го обиждам. Това по никакъв начин не би ни помогнало за вбъдеще. Само ще помогне пак да сме слаби естествено...
Това ни е нивото. И все пак има надежда. Аз съм си оптимист пък квото ще да става. Самото ни класиране на европейското си е постижение за момента тъй чеееееееее.......
Хъм, аз пък смятам че Германия ще победят или в краен случай ще бъде наравно. Абе да кажем Холанидия - Германия 1:3 , а за другият мач изпуснах.
За утре:
Гърция - Испания 0:1 (гърците няма да повторят подвига от първия мач)
Русия - Португалия 1:2
За утре:
Гърция - Испания 0:1 (гърците няма да повторят подвига от първия мач)
Русия - Португалия 1:2
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
- Night Voice
- Smallfolk
Световни шампиони!?!?! Едва ли има някой трезвомислещ човек дето въобще си го е помислял. Най-малкото играем на Европейско, не на Световно. От Европейско първенство до сега не съм видял да излъчват световен шампион. Но като оставим това настрана, никой не е имал( предполагам) кой знае какви очаквания. Лично моите са в НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ да се играе на 1/4 финал. Но определено очакванията не са също така да станем посмешището на шампионата и мисля, че това е едно напълно нормално и в никакъв случай неизпълнимо изискване ( не и за наште ..... де, те доказаха, че нямат равни)
Та ако наште ..... вземат та наистина паднат с 10:0 ( вече не ми се струва невъзможно), ти Jaime си обвинявай Великденския заек, Мечо Пух, или Карлсон дето някога е живял на покрива, ама сега така се е натъпкал в чест на шведската победа, че не може да мръдне, камо ли да литне до там, но при още един Резил аз ще си постъпя абсолютно консервативно и определено ще обвинявам отбора, щото точно той е този дето все има някакво отношение по въпроса. Да и други отбори паднаха, 3 до момента, но с по 1 гол разлика. Това че наш'те са паднали, евала, игра е. Ама, че последната третина от мача само присъстваха на терена и не знаеха вече за какво стоят там си е тяхна вина. И си заслужиха това с което ги наричам, и не само аз( направо съм си толерантен спрямо тях).
Все пак съм съгласен с теб, че шанс има. Играха и добре през този мач доказаха, че и това също го могат. На 18-ти ще се види вече какво е точно положението на този отбор. Вярно, че класирането на европейското също е постижение, но не беше необходимо да се изсират върху него...за сега!
Та ако наште ..... вземат та наистина паднат с 10:0 ( вече не ми се струва невъзможно), ти Jaime си обвинявай Великденския заек, Мечо Пух, или Карлсон дето някога е живял на покрива, ама сега така се е натъпкал в чест на шведската победа, че не може да мръдне, камо ли да литне до там, но при още един Резил аз ще си постъпя абсолютно консервативно и определено ще обвинявам отбора, щото точно той е този дето все има някакво отношение по въпроса. Да и други отбори паднаха, 3 до момента, но с по 1 гол разлика. Това че наш'те са паднали, евала, игра е. Ама, че последната третина от мача само присъстваха на терена и не знаеха вече за какво стоят там си е тяхна вина. И си заслужиха това с което ги наричам, и не само аз( направо съм си толерантен спрямо тях).
Все пак съм съгласен с теб, че шанс има. Играха и добре през този мач доказаха, че и това също го могат. На 18-ти ще се види вече какво е точно положението на този отбор. Вярно, че класирането на европейското също е постижение, но не беше необходимо да се изсират върху него...за сега!
Не мое да мъмриш, брат!