Разни
- tigermaster
- Elder God
Не знам защо си мислех, че съм постнал предния коментар в "Гледано напоследък" и поради тази причина изобщо не знаех, че някой ми е отговорил. Не че имам намерение да споря или нещо подобно, съгласен съм и с Трип, и с Морвен. Филмът наистина не е за мен. Можех да го плюя и още, но закъснявах за лекции тогава. Вече няма смисъл.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ебаси, аз всъщност го харесвам този канал, дава прилични неща, а сега особено след като се светнаха да дават и анимета, ама това просто е ридикилъсRoland wrote:Турбо яка гавра на Джон Скалзи с новото име на Sci-Fi Channel:
http://whatever.scalzi.com/2009/03/17/t ... astically/
Разпилях се от хилеж, а и в коментарите има яки работи

- tigermaster
- Elder God
http://www.imdb.com/title/tt0938283/
Не че съм най-големият фен на "Avatar: The Last Airbender", но съм доста недоволен от каста на игралния филм. Всички герои от анимацията са с леко монголоидни черти на лицето и това не е напразно. Да не говорим, че точно Дев Пател в ролята на най-светлокожия герой от анимацията е някак неправилно. Мисля, че който е събрал тези актьори, е обрекъл филма на провал. Дано поне предадат историята както трябва.
Не че съм най-големият фен на "Avatar: The Last Airbender", но съм доста недоволен от каста на игралния филм. Всички герои от анимацията са с леко монголоидни черти на лицето и това не е напразно. Да не говорим, че точно Дев Пател в ролята на най-светлокожия герой от анимацията е някак неправилно. Мисля, че който е събрал тези актьори, е обрекъл филма на провал. Дано поне предадат историята както трябва.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- pnv_Creator
- Misting
Двата са ужасно различни и успяват да уловят различни аспекти от света на Томпсън. На мен лично Fear & Loathing ме допада малко повече, защото това, което Гилиъм е избрал да извлече и на което е решил да наблегне, на мен самата ми изпъкваше най-много докато четях произведенията на ХСТ, тоест има го онова Томпсъново преувеличаване. От друга страна, ако говорим за идеите и посланията, Where...е по-достоверната интерпретация. Лично аз бих изгледала и двата. 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
В момента се опитвам да асимилирам на съзнателно ниво следното нещо: отварям си емейла, виждам писмо от литературния си агент, което съдържа простия факт, че Warner (
) имат интерес към treatment (нещо като резюме на сценарий, ма доста подоробен), който аз съм написала!!! И не само това, ами ...ще ме изчакат да напиша действителния сценарий до средата на юли и ще искат да го прочетат...Уорнър...Аз...хората от Уорнър...да...трябва сериозно да се опитам да го осмисля. OMG!

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
- pnv_Creator
- Misting
Честито

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.