За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
А... са кат вкарат експанжъна и ше се юрне сичкото там ;р Мене ми е още интересно си куестя алта, хем не съм играл до са и с ордата.
Вчера беше веселба
Дима я ганкват некви 38 лв хънтър и 36 май роге набързо кат я видеха самотна приистка. Е да ма не оцениха, че да я ганкват на тия лвли докат си чакат да се резне Марез е дойде палав друид 46 лвл за две минути. Аз си седех и гледах само дали ше я пипнат пак, е изядоха го. Робикаля кат обран еврейн наоколо
Жал ми стана чак за тях та после им помогнах да го килнат и потанцувахме
Имам чувството че с Орда ше е по лесна играта откъм ганкване?
Вчера беше веселба

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ауууууууу, мамин златен!!!! не просто си си поиграл за билд, но е и перфектен
умно бе, умнооооо!!
аз, дето съм толкова придирчива и готова да мрънкам и споря за всяка точка в талантите, сега съм повече от доволна
Илидан да му мисли!!
Nheela, потърси гилдия!!! Рейдването е егати наркотика, а и е споделено с 24 човека, които от напълно непознати се превръщат в много близки... ПвП-то е самотно занимание
то аз нямам и избор за себе си де - няма по-калпав пвп-мейдж от мен евър!
Делвиииииииииииииг, магаре такова!!!! За експанжъна те чакаме! Имаш 361 голд у мен - прилежно заделени у алт-склад

аз, дето съм толкова придирчива и готова да мрънкам и споря за всяка точка в талантите, сега съм повече от доволна

Илидан да му мисли!!

Nheela, потърси гилдия!!! Рейдването е егати наркотика, а и е споделено с 24 човека, които от напълно непознати се превръщат в много близки... ПвП-то е самотно занимание

Делвиииииииииииииг, магаре такова!!!! За експанжъна те чакаме! Имаш 361 голд у мен - прилежно заделени у алт-склад

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Яаа тва беше моя билд същия по едно време 

- The Dragon
- Elder God
Мноу трудно мрат тез синове на Грул бе ... Днеска един го дялкахме с едно приятелче (prot paladin) близо 5 мин. А докато изринем 3ма ring of blood зор видехме. Добре че лока ми може да enslave-a от елитните 70-тки демони, че иначе щеше да си е ебало мамата!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Мдаа аз от кога им се точа и мотам из краката на синковците мама им... грулска. Тоя в награнд просто точи лиги винаги за мене където и да кацна да си фарма мотета. 

Nheela, аз грам не разбирам от хънтъри 
в рейда имаме 2 хънтъра - Drac и Jurai, сървър - Zenedar, guild - Contaminated... виж им техните билдове... това се иска за ПвЕ... със сигурност няма са е като при ПвП-то, но смяната на билда е просто пари (е, понякога и екипировка)... хвърли им едно око в Армърито..
не му зная билда и екипировката на Джурай, но прави безумен дмж...
а Браги, ти си за бой! този билд освен за битката с Илидан, за нищо друго не става! ни е за ПвЕ, ни за ПвЕ...

в рейда имаме 2 хънтъра - Drac и Jurai, сървър - Zenedar, guild - Contaminated... виж им техните билдове... това се иска за ПвЕ... със сигурност няма са е като при ПвП-то, но смяната на билда е просто пари (е, понякога и екипировка)... хвърли им едно око в Армърито..
не му зная билда и екипировката на Джурай, но прави безумен дмж...
а Браги, ти си за бой! този билд освен за битката с Илидан, за нищо друго не става! ни е за ПвЕ, ни за ПвЕ...
- The Dragon
- Elder God
В награнд фармиш mote of water от елементалите в езерото което под базата на консорциума. Бая падат. На мойто сървър една primal water върви 20 злато ...Xellos wrote:Мдаа аз от кога им се точа и мотам из краката на синковците мама им... грулска. Тоя в награнд просто точи лиги винаги за мене където и да кацна да си фарма мотета.
А вчера почнах едно маге - да го видя тоя клас къф е. Като му купих едни панталонки с epic spellthread. Ох на бати ... Ма тия 300 златце за спелтреда заболяха много.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Шадоу и Файър фармя за шадоу клота, че върви по 70-80г парчето
Да немаше 3 дена куулдаун ма поне 2 парчета праим
Билда беше за малко, карам си на стандартния фрост билд. Иначе и да си седя в стормуинд и да продавам портали и в стокаде/ДМ рънове пак ше прая парици
Е магето си е... маге
Ше се нарадваш на телепорти.
Уф как не ми се кеси с целата тая орда в танарис тия дни са.
тва се оказа доста удобно туулче
http://mapwow.com/

Билда беше за малко, карам си на стандартния фрост билд. Иначе и да си седя в стормуинд и да продавам портали и в стокаде/ДМ рънове пак ше прая парици

Е магето си е... маге

Уф как не ми се кеси с целата тая орда в танарис тия дни са.
тва се оказа доста удобно туулче

http://mapwow.com/
Драгън, най-добре се фармят водни мотета на платото при гаргите в Терокар форест - където бомбиш яйцата за дейли куеста - ей там в езерото е добър оружая, обаче внимавай елитката да не забършеш
шадоу-мотета фармя в крайните очертания на Хелфайър... а файър-мотета - около изригналия вулкан в Шадоу-муун валей... а еър-мотета - на Елементъл-платото в северната част на Награнд...

шадоу-мотета фармя в крайните очертания на Хелфайър... а файър-мотета - около изригналия вулкан в Шадоу-муун валей... а еър-мотета - на Елементъл-платото в северната част на Награнд...
Е да, ма в награнд си правя покрай фарма и двете дейлита кат се случи spiritual soup де
То за 1 праймълче на ден ся не е баш фарм, файъра си се събира сам покрай куеста с огънчето в хелфайъра
Мързи ме за повече.
Водни елета с фрост билд зааааааеби да мога да фарма аз. АН и тва е ;(

Водни елета с фрост билд зааааааеби да мога да фарма аз. АН и тва е ;(