SEX AND THE CITY Premiere - samo za dami
- BaYa
- Forsaken
Roland wrote:Хехе, и аз туй щях да кажа (добавяйки тънкия намек, че в жена като теб, Ади, той е бил ИСТИНСКИ влюбен, а ние всички знаем колко трудно е това при него), но си рекох да не съм зъл. Пък то кво стана, не ми се наложи

Мда де, вярно! Дадох го малко на изразходване на изличшната злобичка! И реших да не се контролирам много, с накой който също толкова. Че и нарочно понякога!!

И акос таваше дума за ей туй -

Извинете, но дори нямам сили да си го представя на български в момента горното.

Тааа, Марфе, socorro!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Морви, ъ-ъ, извинявай. Мислех, че си още в Словения.
Факт е, че не сте отишли на тоя филм, така че няма кво да мрънкотя. А и да сте отишли, и да ви е харесал - кво толкова, всичко е въпрос на вкус. Несъвместимостта ми с женските жанрове е строго лична (и доста разбираема). Нямам нищо против принципното им съществуване. Имат си огромна таргет аудитория (до 50%), има и екзистенциална нужда от наличието им.
Освен тва точно тук едва ли имат много последователи.

Освен тва точно тук едва ли имат много последователи.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
Баси, секс тормоз по Ф канала днеска в бара си беше. Само от мернатото с периферно зрение там се чувствам по-тъп. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хаха, линкът е гениаленThe Dragon wrote:Sex and the city - ревю и още нещо
http://transitionculture.org/2008/06/26 ... -insanity/

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- The Dragon
- Elder God
Truth in it i sense 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”