Април '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 24, 2007 10:39 pm

ОМГ, пропъртис! :roll: :roll: :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 24, 2007 10:40 pm

Съгласен. Няма свръхестествени елементи. Само удивително разминаване с историческата достоверност и "фентъзи" визия. Определено не го използвам като термин.

Мумията 3 радва. Не бях чул.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Apr 24, 2007 10:40 pm

Morwen wrote:Пък и ако се виждаше нещо...
десен бутон на броукън имиджа и даваш View Image има плюс в името на картинката
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Apr 24, 2007 10:42 pm

shayhiri wrote:Тигре, означаваше, че пуснаха филма само за да използват популярността на Мумията 2 - и си личеше.

Рол, за мен фентъзи не е термин - а усещане. Иначе - да, макар въпросните филми да са фентъзи на практика, се водят исторически. На мен пък тоя термин ми е смешен. Legendary е най-точно.
Тъй като го гледах преди двете серии на "Мумията", изобщо не съм го свързал с тях. Само по принцип.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Apr 26, 2007 4:56 pm

трубадур wrote:Дирителя на патки (Pathfinder) още не съм гледал, ама 13-ят войн е страшно подценен филм. Колко съм търсел и чакал да му пуснат режисьорско рязане, ама не стана. А това е филм, който определено си заслужава да получи подобно, за мен филма беше страшно опропастен от продуценти и монтажисти, със сигурност е имало много повече, ама найсе - видяхаме само тази версия.
За съжаление не си прав. Навремето четох за процеса на правенето на филма; проблемът е, че в един момент първоначалния режисьор е напуснал (вече не си спомням кой беше), и продуцентите са наели друг, който да го завърши. Тъй като са снимали горе-долу хронологично, довършването е в момента, в който нашите хора тръгват да търсят вендолите (т.е. след първата битка). Мисля, че си личи доста, и аз също много съжалявам, че така се е получило. Но за мое крайно неудоволствие, режисьорска версия на този филм няма, и няма и да има (за разлика от Kingdom of Heaven, например, където останах поразен колко добър филм е бил, преди да го орежат).
This signature is not yet rated

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Apr 27, 2007 10:39 am

По повод на Sunshine - като хвърлих един поглед на ревютата в днешната преса, нещо този филм доста ми напомня на едно нещо от преди 17 години, наречено Solar Crisis. Разбира се, филмите сигурно са доста различни, ама сюжетът на Sunshine адски го наподобява. А пък и в онзи филм имаше доста британски актьори, доколкото си спомням, въпреки че не беше нещо особено. Някой да сподели нещо по въпроса, просто ми стана интересно ...
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 27, 2007 7:38 pm

Некст бива. :D Как пък не можаха да го преведат, говедата?

Нямаше критики чак до премиерния ден, което обикновено е много лош знак - и действително като се прибрах от ранната прожекция, видях, че са го изяли с парцалите - 25% и надолу.

Да, ама вече му се бях накефил. 8-) Много кратко, евтино филмче, всички сцени с ефекти от което ги има в трейлъра. Но пък почва страхотно, държи те на ръба почти през цялото време и свършва преди да си е изгърмяло патроните.

Основната идея е изключително проста, но резултатна. Заслужава си само заради нея, особено ако можете да преглътнете финалния туист, който разкатава макята на всичко, ама то така или иначе е свършило вече. :)

Дори Кейдж и Бийл ми се сториха симпатични - макар че той е плешив, а тя тантуреста - и ме зарибиха с героите си. Героят на Кейдж си е сюпър-хироу на практика, но начинът, по който използва единственото си умение, е наистина надъхващ.

Ядрените терористи не са араби, което е и всичко, което научаваме за тях. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 28, 2007 12:54 am

Бийн наистина не е много за голям екран, ама нали съм фен. Иначе докарва кохерентна история вместо просто поредица от гегове. Но и само последното да беше, пак щеше да се харчи.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Apr 28, 2007 12:04 pm

Бийн е гнусен и противен идиот, който предизвиква отвращение в мен само като си помисля за него. Няма ли да спрат да го произвеждат най-после?!?!
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 28, 2007 12:14 pm

tigermaster wrote:Бийн е гнусен и противен идиот, който предизвиква отвращение в мен само като си помисля за него. Няма ли да спрат да го произвеждат най-после?!?!
+ 1 000 000 000

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 28, 2007 12:29 pm

А Роан Аткинсън е сред малкото гениални комици, наред със Саша Коен.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 28, 2007 12:30 pm

shayhiri wrote:А Роан Аткинсън е сред малкото гениални комици, наред със Саша Коен.
...и постове като тоя :lol: :lol: :lol:

Бате, по-смешно ми е да гледам размазани гълъби по улиците :lol: :lol: :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 28, 2007 12:36 pm

:lol: Не е мое мнение. А Бийн е идиот. Това му е смисълът. Щом и вие смятате така, Аткинсън си е свършил работата.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 28, 2007 12:40 pm

Аз смятам, че ми е скучен :) Смисълът му е да е смешен. Ако чувството ти за хумор е на толкова ниско ниво, че да ти е забавен, значи НАИСТИНА си е свършил работата, но препоръчвам горещо да пробваш и гъделичкане - it's HILARIOUS :lol:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Apr 28, 2007 12:55 pm

shayhiri wrote:А Бийн е идиот.
Проблемът не е, че е идиот. Проблемът е, че е гнусен и противен. Това не е забавно.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting