Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Feb 17, 2007 12:45 am

Девет трейлъра, извинявай. 8-)

Да е по-добър от Властелина е леко невъзможно, но в някои отношения, както казах, го надминава.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Feb 17, 2007 12:46 am

То.. трудно ли е да си по-як от Властелина? :roll:

ок ок нищо не съм казал :P
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Feb 17, 2007 12:48 am

Ок, ама 9 трейлъра са пак един малък процент кадри от филма, който НЕ си гледал още, Алекс.

И Жоро - мри, ако не друго Властелинът има страхотна епична музика, великолепни пейзажи и батални сцени :oops: :P.
Last edited by Elayne on Sat Feb 17, 2007 12:53 am, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Feb 17, 2007 12:52 am

Да не забравяме и ревютата.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Feb 17, 2007 12:53 am

Всъщност вероятно кадрите от ДВАТА трейлъра ще са единствените качествени във филма, НО да не ставаме лоши пророци :lol:

Дима, Властелините бяха първите филми, с които започна традицията ми да спя на кино и гордо мога да кажа, че съм спал на всеки един от тях, като на втория именно по време на въпросните "великолепни батални сцени", които ако не се лъжа включваха некви слонове, некви призраци, некво неориентирано меле и в по-интересната си част - Леголас на скейтборд.

Пейзажите са яки, ма не правят от филма произведение на изкуството за съжаление, а епичната музика мое да ме фане за наденичката ин ол итс глори.

п.с. Шайхире, картинката от линка в подписа ти противоречи на Женевската конвенция и вероятно ще трябва да я разкарам... :twisted:
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Feb 17, 2007 12:56 am

Ок, за теб може да е така, Жоро, за мен са великолепни филми, които ми оставиха страхотно усещане. Сцената с Леголас, не се излагай, беше 3 секунди и половина и колкото и да беше смешна, можеш просто да я ... пропуснеш. Анти-гравитацията при катеренето по слоноподобното - също. Ся, не е научнопопулярен филм, ако някой хвърчеше, нямаше да ми направи твърде лошо впечатление.

Жоро, ти самонавиваш ли се нещо за 300 или само на мен така ми се струва? :)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Feb 17, 2007 12:57 am

Moridin wrote:като на втория именно по време на въпросните "великолепни батални сцени", които ако не се лъжа включваха некви слонове, некви призраци, некво неориентирано меле
Явно си заспал по-задълго и си се събудил чак по време на третия. :wink:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Feb 17, 2007 1:02 am

Гет лост, призраците са си баш във втория, а слонове също имаше там. Битката за Гондор тва.

Дима, нещо не се разбрахме, аз намирам скейт-Леголаса за свеж момент в иначе възскучния филм :)

За 300 просто нотка реализъм, иначе съм си фен до гроб :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Feb 17, 2007 1:05 am

Аз го намирам за ужасно нелеп комичен елемент :lol:.

Пък и кво като имаше слонове и призраци - бяха яки (особено призраците - бтв в третия филм са, Жоро, зелени призраци заедно с Арагорн)? Да напомня, че книгата не съм я чела, та не мога да се възмущавам на режисьорски измишльотини и променени моменти от книгата. Така, както си е - режисьорските версии, филмът е прекрасен, за мен.

За 300:

:) Реализъм ли го наричаш, хех. Аз пък съм оптимист, но не се навивам излишно много нито в едната, нито в другата посока.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Feb 17, 2007 1:07 am

Еми явно ми е време за гинко-билобата :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Feb 17, 2007 1:09 am

Мор, и призраците и слонявците са в третия филм, но иначе си прав...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Feb 17, 2007 1:15 am

Moridin wrote:п.с. Шайхире, картинката от линка в подписа ти противоречи на Женевската конвенция и вероятно ще трябва да я разкарам... :twisted:
Мор, вярвам, познавате донякъде чувството ми за хумор. Подписът в сегашния си вид очевидно не е мое творение. Но пък чисто в мой стил си е да го оставя в този вид завинаги. Така че този, който го е хакнал, си го е нахакал сам. :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Feb 17, 2007 1:20 am

тва е няква мистификация :shock:

туй за алекс

за слоновете и призраците.. ше трябва да проверя. но ставате досадни :mrgreen:
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Feb 17, 2007 1:26 am

Кое му е мистичното? Щом ти можеш да махаш неща от подписа ми, значи всеки от другите двама администратори би могъл да постави вътре каквото си иска. Така че ако ти пречи, се разберете помежду си. На мен очевидно ми е все едно какво има в подписа ми. :wink:

За слоновете и призраците не ги слушай. :lol:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Feb 17, 2007 1:53 am

Пак имах неудоволствието да изгледам трейлъра (не знам кой от всичките) на 300 в киносалон и пак ще кажа, че е:
1)изключително малоумен
2)крайно бутафорно и кичозно изглеждащ визуално

По никакъв начин не мога да си обясня еуфорията по него.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!