Да е по-добър от Властелина е леко невъзможно, но в някои отношения, както казах, го надминава.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Явно си заспал по-задълго и си се събудил чак по време на третия.Moridin wrote:като на втория именно по време на въпросните "великолепни батални сцени", които ако не се лъжа включваха некви слонове, некви призраци, некво неориентирано меле
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мор, вярвам, познавате донякъде чувството ми за хумор. Подписът в сегашния си вид очевидно не е мое творение. Но пък чисто в мой стил си е да го оставя в този вид завинаги. Така че този, който го е хакнал, си го е нахакал сам.Moridin wrote:п.с. Шайхире, картинката от линка в подписа ти противоречи на Женевската конвенция и вероятно ще трябва да я разкарам...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests