Антирекламата
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Хайдути със слънчеви очила - класика. Много ме кефят.
Хеендиии!!!
А иначе, сещам се за рекламите на "Blend`a Med" (или както там се пише). Зъболекар спира семейство, което отива на почивка, за да прегледа зъбите на мъжа. Обикновено се сещам за няколко твърде интересни начина за убийства на зъболекари. А онзи кретен се съгласява. Лошо ми става като си го помисля само.
Хеендиии!!!
А иначе, сещам се за рекламите на "Blend`a Med" (или както там се пише). Зъболекар спира семейство, което отива на почивка, за да прегледа зъбите на мъжа. Обикновено се сещам за няколко твърде интересни начина за убийства на зъболекари. А онзи кретен се съгласява. Лошо ми става като си го помисля само.
- tigermaster
- Elder God
На последък по телевизиите се върти някакъв отвратителен клип по случай влизането на България в Европейския Съюз. Деца свирят "Ода на радостта" и всички са в екстаз. Само че всички са около десетина души, поради което крипът е направо мъртъв. И апокалиптичен. Накрая очаквах атомна бомбардировка, а вместо това някакво детенце, което мязаше на малкото лешоядче от "Ледена епоха 2", запя някаква радостна песничка с такова чувство, че направо ми се дорева за него. Толкова тъжно звучеше горкото.
Всъщност, тази реклама май доста точно илюстрира настроението на българите относно влизането им в Европа - по улиците демонстративно никой не излиза в екстаз, с изключение на споменатите десетина души. На никого не му пука в този клип. И на мен също.
Всъщност, тази реклама май доста точно илюстрира настроението на българите относно влизането им в Европа - по улиците демонстративно никой не излиза в екстаз, с изключение на споменатите десетина души. На никого не му пука в този клип. И на мен също.
-
- Paragon
Last edited by Hijo de la Luna on Thu Mar 22, 2007 9:48 pm, edited 1 time in total.
Gone for good