Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 21, 2007 3:00 pm

Въх, момиче, харчиш пари със замах:) Ми можеше просто да изчакаш един ден и да пишеш на мейла на Никола да ти активират потвърждението, пък ако те не го направят, тогава да го мислиш...
А името лесно ще си запазиш, просто като си прехвърлиш нещата си изтрий героинята от единия акунт и я създай със същото име на другия.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Wed Feb 21, 2007 3:03 pm

Поръчах играта от Пулсар преди два дни и все още я няма :( Я кажете като се слага експанжън губи ли се героя от оригиналната игра? :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 21, 2007 3:04 pm

:) Сега ми паднаха пари малко авансово. Идеята беше да си сменя мейла на Никола, за да не се налага да преигравам с нов герой, но нямам представа онзи имейл кой го притежава, дали е услужлив и дали си проверява мейла.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 21, 2007 3:08 pm

Darkling wrote:Поръчах играта от Пулсар преди два дни и все още я няма :( Я кажете като се слага експанжън губи ли се героя от оригиналната игра? :?
Не се губи. Като си вземеш експанжън имаш два варианта - или да си обединиш акаунтите и да имаш още два героя, които се играят и на двата континента, или да си направиш нов акаунт само на единия континент, но пък имаш право на 4 героя.
@Elayne: Това е ясно, но можеше поне да пробваш първо...
I don't wanna die

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 21, 2007 4:26 pm

Уф, ново 20 - писах e-mail на бившата поща на Никола, в опит да се свържа със собственика. Имам mail delivery failure и пише mailbox unavailable. Ебаси... ся ако опитам да го сменя не е ясно кво ще стане :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Feb 21, 2007 4:45 pm

Хубу де, са, тва и аз съм го играл, дето току що си го минала, няма и ден преиграване :)
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 21, 2007 4:47 pm

Зная, просто ми е досадно да го правя същото втори път толкова скоро след 1-вия, демек веднага (а и умишлено гледах да изиграя всички възможно куестове преди да мина Сийринга, можех и по-бързо да се прехвърля, ама не исках).

Ще се опитам да си сменя мейла довечера, преди тва да помоля някой от вас да се логне с мен да му прехвърля разни неща за съхранение за няколко минутки?!
Last edited by Elayne on Wed Feb 21, 2007 4:49 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 21, 2007 4:48 pm

Ако изчакаш до довечера, ще...
I don't wanna die

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Feb 21, 2007 9:28 pm

Един съвет, ако ще преиграваш: единственото, което не е хубаво да пропускаш, са куестовете за резърекшън сигнет и за всичките втори професии (защото ще имаш скиловете отключени, а това си е важно като решиш да сменяш втората професия). Другото спокойно може да го скипнеш, особено ако някой ще ти пази парите - ще можеш после да си накупиш каквото ти трябва.

Другото, което ми хрумна, е: не може ли да се свържеш със съпорта на Арена нет - аз съм им писала един път и доста бързо отговориха - и да ги забаламосаш с това как мейлът ти по някакви си причини вече не работи/бил е хакнат и прочие и искаш да го смениш - може пък да има ефект... но първо прочети хубаво лицензното споразумение да не се натопиш сама за препродажбата, защото е забранена.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Wed Feb 21, 2007 9:30 pm

Дилема:
Друид или Некромансър?А всъщност може ли и двете, концепцията с класа и подкласа не ми е ясна. :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 21, 2007 9:43 pm

Дилемата ти е лесна, доколкото друиди в ГВ няма... :lol:
I don't wanna die

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Wed Feb 21, 2007 9:46 pm

Мм рейнджър..Подвел съм се от описанието. :(

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Feb 21, 2007 10:05 pm

Хехе, комбинацията R/N е една от най-мразените, защото имат начин да те убият за секунди (touch rangers им викаха май), освен ако не си месмер да ги сецваш.

http://www.youtube.com/watch?v=xzdmnOiFmNY

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Wed Feb 21, 2007 10:14 pm

Ghibli, touch ranger-s наистина са мразени но си имат каунтери (ходиш на Guild War wiki и четеш). Иначе, относно въпроса на Дарклинг, зависи дали ще играеш ПвП или ПвЕ.
Аз обаче бих ти препоръчал некро, защото има невероятно много комбинации в които да играеш с тях. По са ми забавни някакси.

Иначе аз съм щастлив - стигнах първи ранк герой (това 25 слава не се постига лесно ей) а пък и Хол оф Хироус е голяма касапница - доста трудно се оцелява. Ама така е , като си намери човек хубава гилдия....

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Feb 21, 2007 10:42 pm

Не претендирам да знам за какво иде реч, доколкото не се интересувам от ПвП (засега, но планирам да поиграя малко в бъдеще само заради готиния /rank :P), просто дадох насочваща информация на човека :) А той ако реши, ще иде на Гилд Уики и ще чете:

http://gw.gamewikis.org/wiki/Touch_ranger