Page 9 of 12
Posted: Sat Nov 19, 2005 11:35 pm
by Moridin
Ah, but every recorded evidence shows otherwise...

Posted: Sat Nov 19, 2005 11:36 pm
by Killua
бтв и аз ядох днес по вашия начин...
и понеже не съм саката, разбрах му веднага цаката
но НЕ може да се махне цялото черно, малко остава...
инак е вярно това и за естетическото, и че накрая така си остава най-вкусното
но в крайна сметка се сетих точно как ям банани (малко е нехигиенично, но..) - обелвам го целия, изхвърлям кората и то заръфвам от едната и после от другата страна, докато ми остане средата (ама тази дет е по-близо до върха)

Posted: Sat Nov 19, 2005 11:36 pm
by Roland
Not in terms of running, if I so humbly recall correctly

Besides, sooner or later training shows

Posted: Sat Nov 19, 2005 11:37 pm
by Moridin
обелвам го целия, изхвърлям кората и то заръфвам от едната и после от другата страна, докато ми остане средата

Интересен подход....
разбира се, че може да се маха черното

Posted: Sat Nov 19, 2005 11:39 pm
by Amos Trask
Уха, 9 страници чисто злато...
Чудя се, ако отворя една тема "Как се друса джанка", дали ще успееме да надскочиме този зашеметяващ брой мнения.
Posted: Sat Nov 19, 2005 11:40 pm
by Roland
Вероятно все пак не

Posted: Sat Nov 19, 2005 11:48 pm
by Ningen
Ами за стъблото или направо от "Горе,горе на джанката"
А за експеримент,ще са необходими контролирани условия - на някой да му се намира свободна лаборатория

Posted: Sun Nov 20, 2005 12:20 am
by Jaar
Панирах си ананас и ми остана малко плънка, та реших да опитам как е панираният банан. Обелих го от дръжката надолу (за тези, които не са разбрали, че се майтапех за ножа и вилицата

) и две резенчета полетяха в тигана... Не беше никак лошо. Другият път може да си направя панирана плодова салата!

Posted: Sun Nov 20, 2005 12:22 am
by Elayne
Панираният банан в нашия китайски е страшно вкусен, топи се направо

.
С какво го панира, всъщност или само го изпържи?
Posted: Sun Nov 20, 2005 12:25 am
by Jaar
С яйце и галета...
За ананасите май е по-добре първо да ги поизпека малко следващият път, че да се обезводнят съвсем.
Posted: Sun Nov 20, 2005 12:27 am
by simple_stupid
Сърдечно моля темата да не са раз-кока-колява, пре-пепсолява и раздрусва с джанки и шишарки. Несериозното отношение което някой участници демонстрират в нея говори само за незрялост и типична младежка небрежност към истински важните неща в живота.
Аз си признавам, че дълго време се занимавах с въпроса - Как е правилно да се яде захарен памук. Ще кажете, каква глупост! Но замислялили сте колко много Живота прилича на захарния памук. Не сте, нали?
Едно и също са...
яде ти се, уж е вкусно, тъпчиш се...
пък накрая Нищо...
Признавам малко е объркано...
аз ли яда памука, той ли ме лъже, че го ям...
Не можах да реша тази дилема. Мислех си, че ако се науча правилно да ям захарен памук, ще се науча и правилно да живея Живота.
Но... попаднах на тази тема и разбрах, че съм грешил. Без да можеш да обелиш един банан по правилния начин никога няма да научиш как да ядеш правилно и захарния памук.
Моля да се концентрирате върху Темата... без преувеличение тя е съдбовна по начин, който малко осъзнаваме, но която с особена Грижа можем да проясним и да достигнем до най-съкровенните тайни на Битието.
Posted: Sun Nov 20, 2005 10:56 am
by Marfa
Аууу, панираният банан и панираната ябълка в китайския до нас също са вълшебни! Имат и карамел и сусам!!!! Искаааааааам!!!!
Posted: Sun Nov 20, 2005 12:38 pm
by Roland
Moridin wrote:обелвам го целия, изхвърлям кората и то заръфвам от едната и после от другата страна, докато ми остане средата

Интересен подход....
разбира се, че може да се маха черното

Не и изцяло. А подходът е сик

Posted: Sun Nov 20, 2005 3:32 pm
by sage01
банани, с пижами, започват пак игра.......
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:40 pm
by Roland
Мечета и банани - компания добра...