Как е правилно да се белят бананите?
Moderator: Moridin
бтв и аз ядох днес по вашия начин...
и понеже не съм саката, разбрах му веднага цаката
но НЕ може да се махне цялото черно, малко остава...
инак е вярно това и за естетическото, и че накрая така си остава най-вкусното
но в крайна сметка се сетих точно как ям банани (малко е нехигиенично, но..) - обелвам го целия, изхвърлям кората и то заръфвам от едната и после от другата страна, докато ми остане средата (ама тази дет е по-близо до върха)
и понеже не съм саката, разбрах му веднага цаката
но НЕ може да се махне цялото черно, малко остава...
инак е вярно това и за естетическото, и че накрая така си остава най-вкусното
но в крайна сметка се сетих точно как ям банани (малко е нехигиенично, но..) - обелвам го целия, изхвърлям кората и то заръфвам от едната и после от другата страна, докато ми остане средата (ама тази дет е по-близо до върха)

shadow dance nikoga ne luje
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Jaar
- Mistborn
Панирах си ананас и ми остана малко плънка, та реших да опитам как е панираният банан. Обелих го от дръжката надолу (за тези, които не са разбрали, че се майтапех за ножа и вилицата
) и две резенчета полетяха в тигана... Не беше никак лошо. Другият път може да си направя панирана плодова салата! 

But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
- simple_stupid
- Sorcerer
Сърдечно моля темата да не са раз-кока-колява, пре-пепсолява и раздрусва с джанки и шишарки. Несериозното отношение което някой участници демонстрират в нея говори само за незрялост и типична младежка небрежност към истински важните неща в живота.
Аз си признавам, че дълго време се занимавах с въпроса - Как е правилно да се яде захарен памук. Ще кажете, каква глупост! Но замислялили сте колко много Живота прилича на захарния памук. Не сте, нали?
Едно и също са...
яде ти се, уж е вкусно, тъпчиш се...
пък накрая Нищо...
Признавам малко е объркано...
аз ли яда памука, той ли ме лъже, че го ям...
Не можах да реша тази дилема. Мислех си, че ако се науча правилно да ям захарен памук, ще се науча и правилно да живея Живота.
Но... попаднах на тази тема и разбрах, че съм грешил. Без да можеш да обелиш един банан по правилния начин никога няма да научиш как да ядеш правилно и захарния памук.
Моля да се концентрирате върху Темата... без преувеличение тя е съдбовна по начин, който малко осъзнаваме, но която с особена Грижа можем да проясним и да достигнем до най-съкровенните тайни на Битието.
Аз си признавам, че дълго време се занимавах с въпроса - Как е правилно да се яде захарен памук. Ще кажете, каква глупост! Но замислялили сте колко много Живота прилича на захарния памук. Не сте, нали?
Едно и също са...
яде ти се, уж е вкусно, тъпчиш се...
пък накрая Нищо...
Признавам малко е объркано...
аз ли яда памука, той ли ме лъже, че го ям...
Не можах да реша тази дилема. Мислех си, че ако се науча правилно да ям захарен памук, ще се науча и правилно да живея Живота.
Но... попаднах на тази тема и разбрах, че съм грешил. Без да можеш да обелиш един банан по правилния начин никога няма да научиш как да ядеш правилно и захарния памук.
Моля да се концентрирате върху Темата... без преувеличение тя е съдбовна по начин, който малко осъзнаваме, но която с особена Грижа можем да проясним и да достигнем до най-съкровенните тайни на Битието.