моля те кажи ми че това не са метаболитни пътища
Спам спам спам и още 100 пъти спам
Moderator: Moridin
-
- Misting
- The Dragon
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мня, тази е по-яка
- Spoiler: show
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Примерно ;р
Блек метъл чефа пак кърти черепи тоя път със суши
много грамотна рецепта до момента с камъчетата с руни.
http://www.youtube.com/watch?v=_1ei3O7y2eg
Блек метъл чефа пак кърти черепи тоя път със суши

http://www.youtube.com/watch?v=_1ei3O7y2eg
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Взето от форума на Капитал, посветен на темата, което пък трябва да иде в Абсурдистан, а може би и в наградите Дарвин.Бг мама всичко знае
и не може да си трае.
Щом развихри се дебатa,
яхват мамите метлата.
"Туй, ваксините, са чума,
хич и да не става дума!"
Щом хомеопат го казва,
няма що да се доказва.
БГ мама в сайт прочела
конспирация дебела:
Фарма-мафия голяма
дебнела над наш'та мама!
Туй веднага потвърдила
на пазара лелка мила.
Тя подробности разбрала,
пък от шоуто на Гала.
Мама хвърлила престилката,
памперсите и точилката,
седнала пред компа бясна
във главата с мисъл ясна:
"Тия лекари със хъс
ще натиря в кучи г*з!
Информирана от врачки,
екстрасенси и баячки
имам право, и избирам:
бебето не ваксинирам!"
Мамите са като ято,
форума превръщат в блато,
а опиташ ли да спориш
няма шанс да се пребориш
Дори науката е няма
пред мощта на бг мама!
- The Dragon
- Elder God
Стават дори и при по-малка маса от критичната. Така например имах съученичка, боледувала от едра шарка. Имало някакви причини, поради които не била ваксинирана като бебе, а после се заразява, докато е в детската градина. В смисъл - на такава възраст. В София, в България. В края на 70-те години на ХХ век. В нейния случай й се размина само с огромни мехури по цялото тяло (част от които в последствие бяха премахнати след серия пластични операции).
Тъпото е, че има немалка група завършени идиоти, за които е въпрос на личен избор да подложат доброволно децата си на нещо подобно. При това плюските, отстраними с операция, са най-незначителният проблем, с който могат да одарят отрочетата си. "Не щем домати с ДНК", нали така беше?
Но извън това, стихотворението е много добро!
Тъпото е, че има немалка група завършени идиоти, за които е въпрос на личен избор да подложат доброволно децата си на нещо подобно. При това плюските, отстраними с операция, са най-незначителният проблем, с който могат да одарят отрочетата си. "Не щем домати с ДНК", нали така беше?
Но извън това, стихотворението е много добро!
Стихчето е перфектно, аз бих употребил и по тежки изразни средства
от друга страна форума е доказателство ще са останали некви жени дето и готвят