Споделете
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
- tigermaster
- Elder God
Снощи беше едно от най-сюрреалистичните преживявания в живота ми. Беше много странно. Значи, на края на тренировката взех, че се ударих твърде неприятно и съответно излязох от залата разгневен като буреносен облак. Преоблякох се набързо и тръгнах да си ходя. На излизане от съблекалнята видях някаква изпита очилата физиономия да ме гледа злобно и, естествено, се ядосах още повече. "Леле", викам си, "тоя ако продължи да ме гледа така, ще му извия врата!"
Оказа се, че гледам собственото си отражение в някаква стъклена врата. Не знам дали можете да си представите как се почувствах. Беше странно.
Оказа се, че гледам собственото си отражение в някаква стъклена врата. Не знам дали можете да си представите как се почувствах. Беше странно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Мдаа, сутрин кат излизам се блеща се така, че некой идот е турил голямо огледало в асансьора. Тегаво е. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
tigermaster, това малко като сценка от Doom 3 (или от филма
)
А пък днес, към обяд, докато съм се чудел дали да се измъкна от леглото или да продължа да си чета мрррзеливо, майка ми и баща ми са донесли и засадили в двора ни две брезички!
Идеята е ясна де - като пораснат и се поразлистят, да скрият поне от терасата и хола ни гледката към къщата на съседа (и, не, естествено, нямам предвид Пъгсли!
) Който е идвал към нас, знае за какво кошмарно архитектурно-организационно недоразумение става дума 

А пък днес, към обяд, докато съм се чудел дали да се измъкна от леглото или да продължа да си чета мрррзеливо, майка ми и баща ми са донесли и засадили в двора ни две брезички!

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Spoiler: show
Много благодаря на Марфата за рецептата! Не беше страшно месенето - същата работа като питките. Втасването отне малко време, печенето обаче беше най-страшно с моята непредсказуема печка. Та не разбирам закво е целият шум около Великия Труд.
Бих убил за тия козунаци.
Е, беше хипербола, но това е първото, което ми дойде в главата. Домашни козунаци. С бадеми.
А аз се изхитрих да съм в православна страна за католическия Великден и в католическа за православния. Не съм ли гений?
И изядох едно скапано яйце, варено преди два дни, и НИКАКЪВ козунак.
И завиждам.
Е, беше хипербола, но това е първото, което ми дойде в главата. Домашни козунаци. С бадеми.
А аз се изхитрих да съм в православна страна за католическия Великден и в католическа за православния. Не съм ли гений?
И изядох едно скапано яйце, варено преди два дни, и НИКАКЪВ козунак.
И завиждам.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Играчка си е, Брао Хрисо напредваш яко. Кат са яват и чаветата ше станеш вече супер готвачка ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Вчера сготвих и агнешко за пръв път в живота си - тая година ми е много вълнуваща на кулинарния фронт. Сашо каза, че е най-хубавото агнешко, което е ял. Ем ай гууд ор уот?
Ма то готвенето си е чиста експериментална химия. Правила съм много по-сложни неща в лабораторията.
едит: herairness, лъжат сички, че било трудно козунака. Ако правиш с десет кила брашно сигурно е трудно. С 1 кило, колкото за 2 козунака е екстра!!! Единствената по-туткава работа е втасването - него трябва да го чакаш. Месенето, дето тръбят колко е тежко, не е тежко въобще.

Ма то готвенето си е чиста експериментална химия. Правила съм много по-сложни неща в лабораторията.
едит: herairness, лъжат сички, че било трудно козунака. Ако правиш с десет кила брашно сигурно е трудно. С 1 кило, колкото за 2 козунака е екстра!!! Единствената по-туткава работа е втасването - него трябва да го чакаш. Месенето, дето тръбят колко е тежко, не е тежко въобще.