Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Apr 18, 2009 11:52 am

Само така Хриси, мес! Аби тъкмо се захваща с тежката задача. Само се опасявам, че след като набие козунака ще ме подпочне мен, та май ще фъсна към цитаделата.....

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 18, 2009 12:07 pm

Ти и миналата година така направи! Остави момичето да се мори, а ти забегна! :evil: Ама тоя път ще кажа на Зигфрид да те ухапе и да те одраска!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Apr 18, 2009 12:33 pm

Снощи беше едно от най-сюрреалистичните преживявания в живота ми. Беше много странно. Значи, на края на тренировката взех, че се ударих твърде неприятно и съответно излязох от залата разгневен като буреносен облак. Преоблякох се набързо и тръгнах да си ходя. На излизане от съблекалнята видях някаква изпита очилата физиономия да ме гледа злобно и, естествено, се ядосах още повече. "Леле", викам си, "тоя ако продължи да ме гледа така, ще му извия врата!"
Оказа се, че гледам собственото си отражение в някаква стъклена врата. Не знам дали можете да си представите как се почувствах. Беше странно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 18, 2009 12:35 pm

Мдаа, сутрин кат излизам се блеща се така, че некой идот е турил голямо огледало в асансьора. Тегаво е. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Apr 18, 2009 4:24 pm

tigermaster, това малко като сценка от Doom 3 (или от филма :))

А пък днес, към обяд, докато съм се чудел дали да се измъкна от леглото или да продължа да си чета мрррзеливо, майка ми и баща ми са донесли и засадили в двора ни две брезички! :shock: :) Идеята е ясна де - като пораснат и се поразлистят, да скрият поне от терасата и хола ни гледката към къщата на съседа (и, не, естествено, нямам предвид Пъгсли! :)) Който е идвал към нас, знае за какво кошмарно архитектурно-организационно недоразумение става дума :?
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Apr 19, 2009 9:48 pm

Spoiler: show
Image
Image
Крайният резултат. Пооплесках го с печенето и стана малко сух, ма как да е - на вкус го докарва.

Много благодаря на Марфата за рецептата! Не беше страшно месенето - същата работа като питките. Втасването отне малко време, печенето обаче беше най-страшно с моята непредсказуема печка. Та не разбирам закво е целият шум около Великия Труд.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Sun Apr 19, 2009 10:57 pm

Ама това... това... бадеми ли са? :shock:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 20, 2009 12:22 am

Да, белени сурови бадеми.

Oui. Je suis garbage.

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Mon Apr 20, 2009 12:27 am

Бих убил за тия козунаци.

Е, беше хипербола, но това е първото, което ми дойде в главата. Домашни козунаци. С бадеми.

А аз се изхитрих да съм в православна страна за католическия Великден и в католическа за православния. Не съм ли гений?

И изядох едно скапано яйце, варено преди два дни, и НИКАКЪВ козунак.

И завиждам.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 20, 2009 12:30 am

Аз бях така през 2007-а. Съвсем сама, изтрещяла тотално. Сварих си две яйца на Великден и ги изядох. Беше тъжно.

Сега се бракувах и се чувствам мотивирана да правя празници в къщи за мен и мъж ми. Бракувай се и ти :)

Oui. Je suis garbage.

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Mon Apr 20, 2009 12:33 am

Йей, не съм сам :)

за бракуването ще гледаме след година-пет-десет (незаконно ще е още две)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Apr 20, 2009 10:34 am

Хрисе, много добре изглеждат! :D
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Apr 20, 2009 11:13 am

Поздравления за козунаците:mrgreen: Аз откога врънкам баба да ме научи да правя нейните, ама нашите се нееее, трудно било, дълго било и нам'си к'ви още глупости :evil:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 20, 2009 11:19 am

Играчка си е, Брао Хрисо напредваш яко. Кат са яват и чаветата ше станеш вече супер готвачка ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Apr 20, 2009 5:09 pm

Вчера сготвих и агнешко за пръв път в живота си - тая година ми е много вълнуваща на кулинарния фронт. Сашо каза, че е най-хубавото агнешко, което е ял. Ем ай гууд ор уот? 8-)

Ма то готвенето си е чиста експериментална химия. Правила съм много по-сложни неща в лабораторията.

едит: herairness, лъжат сички, че било трудно козунака. Ако правиш с десет кила брашно сигурно е трудно. С 1 кило, колкото за 2 козунака е екстра!!! Единствената по-туткава работа е втасването - него трябва да го чакаш. Месенето, дето тръбят колко е тежко, не е тежко въобще.

Oui. Je suis garbage.