Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Dec 10, 2009 7:41 pm

Превъртях Uncharted 2: Amond Thieves, играта наистина е ненормално добра, но не е на това ниво, което я изписват (смисъл за 9-9.5 е, не е за 10). Ще напиша подробно ревю като имам време. Със сигурност е в топ3-то ми за тази година

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Dec 12, 2009 10:45 pm

Минах последния епизод на Monkey Island. Доста приятен беше, макар че малко ми се видя претупан в сравнение с останалите. Всичките пъзели бяха свързани с повтаряне на едни и същи сцени до безкрай.

Най-добрият си остава трети епизод, последван от 1-ви и 4-ти.

Като цяло играта беше много свеж полъх от миналото. Нямам търпение да пуснат втори сезон!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Dec 12, 2009 10:46 pm

Аз нямам търпение да се домогна въобще до нея, само зарибяваш с някви игри и после играеш и други, направо не мога да те трая напоследък :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Dec 13, 2009 2:12 am

Bayonetta

Играта си е доста приятна, макар че на мен лично цялата претруфеност и j-popa и факта, че на екрана е някаква дивна парения на моменти ми идват малко в повече. Битките засега кефят много както и противниците, проблемът е, че можеше от първия един час игра да има повече от 10 минути реален геймплей баси, ако почна да скипвам филмчетата на една игра хия не е на добре работата :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Dec 13, 2009 11:10 pm

Довърших си кампанията на Modern Warfare 2. Адски готина, кефеща, кратка и доволно кинематографична, според мен не отстъпва грам на тази на първата част (с изключение на липсата на една конкретна безумно култова мисия като ретроспективната в Припят). Накрая като поех контрола над класическия герой се разтопих от кеф. Жалко, че не цъкам мулти, сигурно и там ще е забава.

Насочвам се към добрия стар Гайбръш!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Dec 14, 2009 12:11 am

Минах- Half Life 2 епизод 1 на бокса , чудя се вече кой ме би в главата да изпусна Халфа в класацията за най-добри игри. Униклана динамика и дизайн. Почнах и втория епизод но нещо се преситих и спрях да си почина на трети чаптър. Valve са ебати големите - хем уж използват един и същи енжин и едни и същи похвати хем не спират да ми предлагат нови и нови неща които ги нямаше преди - и като дизайн и концепция , и като графика.
Освен това почнах и Oblivion от ей така - и се закрастих макар че съм позабравил експлойтите (и по-добре).

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Dec 14, 2009 11:00 am

Чудейки се коя недовършена игра да подхвана тоя уикенд, след като минах кажи-речи всичките най-важни неща за годината, се насочих към Naruto: The Broken Bond и ми идва перфектно. Игрицата е значително подобрена спрямо първата част, което автоматично я прави и най-доброто Naruto заглавие, правено досега. Историята на мангата/анимето е този път е чудесно предадена, местностите са далеч повече и по-мащабни, пълно е с учудващо зарибяващи мини-игрички, а големите битки са направени с доста повече замах. Въобще Broken Bond е чудесен начин човек да разпусне от големите есенни хитове, браво на Ubisoft Montreal за качествено свършената работа.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Dec 14, 2009 12:27 pm

Аз си цъкам Tales of Monkey Island като имам време, епизод 1 мачка засега, няма такива простотии.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Dec 24, 2009 4:42 am

Почнах Батман-а ет ласт след като превъртях Call of Juarez: Bound in Blood по бързата схема. Играта наистина мачка, особено за фен на Батман неща като разпитите на пациентите са пълният край:)

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Dec 24, 2009 3:05 pm

Хареса ли ти CoJ: BiB? :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Dec 24, 2009 6:56 pm

Хареса ми, да не кажа, че я изиграх само заради твоето ревю:). И аз обичам уестърни, но фърст-пърсън перспективата някак си не е най-удачното поне според мен, а и бос-файтовете бяха прекалено лесни и малко недоклатени. Но като цяло игрицата е съвсем прилична и е определено над средното.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Dec 24, 2009 8:26 pm

С кой брат я изигра? :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Dec 28, 2009 8:19 pm

С Рей естествено, другият е яко скучен:)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jan 02, 2010 12:02 am

Днес на едно дълго сядане си довърших Халф Лайф епизод 2 последното ниво и после минах целия Портал на едно сядане !
Епизод 2 честно казано не ми хареса много , даже ми стори по кратък от Епизод 1 макар че часовника показва друго. Малко е странно че не бях играл епизод 2 при положение че съм огромен фен на Халфа но какво да се прави - така се е случило. Защо не ми хареса- ами докато при оригинала цялата игра беше едно голямо WOW - физика, дизайн, динамика геймплейни похвати а при епизод 1 имаше ефекта на кооператива и още по концентрирана доза от най-добрите момента от оригинала то в епизод 2 има само още от същото. Е да - от якото също но въпреки това в един момент ме обзе някаква скука че правя едно и също което съм правил много пъти преди. Единствените нови врагове пък са дотолкова преекспонирани че ми станаха тотално предвидими. А последното ниво успя да ме изнерви докрай - мразя нива за време , а още повече мразя места където трябва да правя строго определено нещо и по точно определения начин. Нищо че изглеждаше епично. Епичното се изтърка още от началото а накъсването от сейв и лоад не ми е в понятието за надъхващ геймплей. Както и да е - това са бели кахъри а Халфа взета като цяло си остава най- качествения екшън от първо лице който съм играл някога.

Портал - портала я пуснах само ей така да видя за какво става дума докато се мъчих да се преборя с един особено гнусен вирус който лепнах днес и бях пуснал разни сканове. Бахти и уникалната игра се оказа портала. Вярно че бях че бях чел разни ревюта и мнения по форуми но нищо, нищо не може да те подготви за гласеца на компютърицата, за това че всъщос ИМА история (колкото и да не ми се вярваше), за гениалните пъзели и уникалния край който в момент гордо закова на първо място по най-кефещ край на игра барабар най-култовата песничка за край на игра.

Изобщо оранжевата кутия се пказа най-изгодното нещо съм си купувал за бокса.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Jan 02, 2010 4:19 am

На мен Episode 1 ми беше прекомерно скучен и втория повече ми допадна като цяло (друг е въпросът, че го играх на почивки в продължение на месеци). Краят му е супер тъп де, няма спор.