Гениално:)Amelia wrote:Нов отговор на куиз. Тоя е от един от по-лигавите ми канадци.![]()
Q: Explain why chemicals must be handled with an appropriate apparatus (e.g. a spatula).
A: Because some chemicals are harmful to skin or toxic. Or flammable. Or poisonous. Or radioactive. Or biohazardous. Or reactive. Or kryptonite, which is bad for Superman and he is usually a good guy, like Batman. That is why you must use a spatula.
Споделете
Moderator: Moridin
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- tigermaster
- Elder God
Да споделя, че в най-скоро време ще намразя старите градски песни. Някакъв кретен отвън си е надул музиката толкова силно, че цялата улица ехти и дори не мога да разбера от къде идва. Ако разбера кой го е пуснал това, сигурно ще му откъсна главата.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Споделям!
Допреди три дни сайтът, който правя, упорито се беше хванал да чупи собствените си рекорди (накрая стигайки до 700 посещения, което като за момента си беше направо приказка); аз бях с най-прекрасната девойка на света; а преводът, за който ми плащат, беше на път да бъде приключен ужасно предсрочно (при което съответно бях замислил да взема допълнително и окончателно да стабилизирам финансите за месеца).
В последните три дни сайтът се върна до по-незравословните 150-200 посещения; момичето взе, че ме заряза; и, напълно демотивиран покрай всичко това, не съм превел една дума!
Мисля, че съм готов да се влея в редиците на екзистенциалистите. "Животът е радост и тъга"
.
(Но преводът ще го завърша навреме. Ама ха!)
Допреди три дни сайтът, който правя, упорито се беше хванал да чупи собствените си рекорди (накрая стигайки до 700 посещения, което като за момента си беше направо приказка); аз бях с най-прекрасната девойка на света; а преводът, за който ми плащат, беше на път да бъде приключен ужасно предсрочно (при което съответно бях замислил да взема допълнително и окончателно да стабилизирам финансите за месеца).
В последните три дни сайтът се върна до по-незравословните 150-200 посещения; момичето взе, че ме заряза; и, напълно демотивиран покрай всичко това, не съм превел една дума!
Мисля, че съм готов да се влея в редиците на екзистенциалистите. "Животът е радост и тъга"

(Но преводът ще го завърша навреме. Ама ха!)
Преди малко се излягам в леглото, пускам телевизора и се включва GTV. Тече предаването Show Buzz и правят класация на 5-те най-добри фентъзи екранизации и 3-те най-лоши. Не го хванах от началото ама си рекох да хвърля един поглед...
Егати тъпнята! Бяха поканили Тома от МИ2 и тая певицата от Deep Zone Project. Те горките толкова безинтересни и без мнение. Нищо не гледали, от нищо не се интересуват. Това момичето така глупаво, та жал започна да ме хваща. Та певачката каза, че Хари Потър бил един от любимите и детски филми, и му била голяма фенка. Там Гандалф, Хари и приятелите му... Даже събирала чашки на Хари Потър. Та от това, което гледах разбрах, че тези двамата бяха гледали само Властелина, който беше на първо място.
В класацията за най-лоши екранизации на трето място беше Златния Компас, на второ Ерагон, а на първо място най-лоша екранизация и уникално слаб филм Здрач
И започват да обясняват как не им харесали ефектите в Здрач!!!
Коментарите по филмите слабии, без грам идея. Тип: "ми филма е слаб щот актиорската игра е слаба, ефектите са слаби, режисиора е слаб" и обратното: "филма е добър щот актиорската игра е добра, режисиора правил чудеса и сценария бил добър".
Абе защо правят такива предавания не мога да разбера... И как колкото и пъти да съм го засичал това предаване, все гостите са някви псевдо звезди, които нищо не знаят и от нищо не се интересуват. Ма то кой ли да поканят...
Егати тъпнята! Бяха поканили Тома от МИ2 и тая певицата от Deep Zone Project. Те горките толкова безинтересни и без мнение. Нищо не гледали, от нищо не се интересуват. Това момичето така глупаво, та жал започна да ме хваща. Та певачката каза, че Хари Потър бил един от любимите и детски филми, и му била голяма фенка. Там Гандалф, Хари и приятелите му... Даже събирала чашки на Хари Потър. Та от това, което гледах разбрах, че тези двамата бяха гледали само Властелина, който беше на първо място.
В класацията за най-лоши екранизации на трето място беше Златния Компас, на второ Ерагон, а на първо място най-лоша екранизация и уникално слаб филм Здрач

Коментарите по филмите слабии, без грам идея. Тип: "ми филма е слаб щот актиорската игра е слаба, ефектите са слаби, режисиора е слаб" и обратното: "филма е добър щот актиорската игра е добра, режисиора правил чудеса и сценария бил добър".
Абе защо правят такива предавания не мога да разбера... И как колкото и пъти да съм го засичал това предаване, все гостите са някви псевдо звезди, които нищо не знаят и от нищо не се интересуват. Ма то кой ли да поканят...
Нищо не пропускаш 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Марфе, май е прескочил трапа.
http://incidents.actualno.com/news_232812.html
http://incidents.actualno.com/news_232812.html
I don't wanna die
- RRSunknown
- Elder God
Извадиха ми два зъба - оказа се че съм някъкъв уникат за медицината. Имам притъпено усещане за болка и изобщо не съм разбрал кога са се скапали защото не ме е боляло. А те през това време са умрели, загнили и почнали да влияят на челюста - и по една случайност разбрах че ако не ги извадя след няколко месеца може да се наложи да ми режат челюстта и то ако съм жив.
Много кофти - и ми ги вадиха 3 часа защото освен че са с някакви уникално криви корени влезли един в друг единия зъб беше тотално сдухан е се начупи та трябваше да му вадят корените поотделно с разни гнусни инструменти. А упойката свърши по едно време.
Изобщо - много зле.
Много кофти - и ми ги вадиха 3 часа защото освен че са с някакви уникално криви корени влезли един в друг единия зъб беше тотално сдухан е се начупи та трябваше да му вадят корените поотделно с разни гнусни инструменти. А упойката свърши по едно време.
Изобщо - много зле.
- RRSunknown
- Elder God
Специално в моя случай - доктора се справи блестящо. Просто зъбът нямаше за какво да се хване - половината горна част не съществуваше а вътре беше кухо. А корените ми извиват почти под прав ъгъл назад- става дума за последните два кътника отляво долу- там е най здраво придържането на челюста. А ми казаха че на 100 човека един се пада с такива корени.thunder wrote:Ооох, това като когато ми вадиха последните два млечни зъба. Единия се счупи при ваденето, а беше без упойка. Само един път ме е боляло повече... После се оказа, че тези два зъба не са били и млечни, а уж снимки правиха за да са сигурни. Абе... мамка им шлосерска
Всъщност това беше дотолкова сложна операция че стандартния ми зъболекар който ми прави пломбите не се нае да рискува с ваденето и ме прати при един хирург който само с това се занимава.