ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ
Re: ТЕМА ЗА ТРЕЙЛЪРИ
@трубадур е, нали в Now Way Home малко посчупи реалността заради Питър 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
но последствията, поне там показани, не бяха пагубни, даже спасиха животи, докато ванда вкара цял град в буквален ад, тя самата го казва като абсолютен злодей в трейлъра, колко е нечестно, че я смятат за кофти мацка, та се съмнявам да й простят, плюс че явно и лош дофтор стрейндж ще имаме, но от спайдермен 3 знаем, че рейми никъв го няма като работи с две крайности на даден персонаж, само в злите мъртви и като става дума за Аш (плюс че и все пак брус кембъл) му се получава. Убачи визуално е

Хмм, не бих нарекъл простотиите, които Стрейндж сътвори, не пагубни. Доста пагубни си бяха във всеки смисъл на тази дума, и на всичкото отгоре той имаше бая по-изсмукана мотивация да ги свърши - прекомерно cartoony беше изиграна цялата му роля в спайдърмена. В зависимост какво се случи в MoM може и да се окаже че неговия престъпен negligence е по-голямото зло при директно сравнение с Уанда.
Иначе трейлъра изглежда доста добре, но можеше и още. Ще видим дали ще измести единицата от трона на топ-солов филм в mcu-то.
А тези дни, покрай супербола сигурно, пуснаха доста нови трейлъри.
-Трейлър на Jurrasic Park, който ме умори от скука.
-Трейлър на NOPE, новото на Jordan Peele, който изглежда все едно режисьорът почва сам да се тайпкаства, което не е полезно.
-Тийзър на Lotr сериала, нищо не си личи освен че са окрали cgi backdrop-овете от Шанара.
-Нов тийзър на Moon Knight - зле е, но cape-а на knight-а е могъщество.
-DCU тийзър на тазгодишните филми - флаш, черен адам и акваланг 2, много е хайп тийзърчето, само за Скалата още не съм убеден, но ще видим, има физика за ролята, дано не са му дали прекалено много реплики.
-и другия адам, The Adam Project, който май ще е стандартен пуканков филм, но ме радва трейлърчето, не мина и година от Вечните, и вече почнаха да им крадат дизайна на оръжията в други филми. Знаех си аз че са напипали нещо интересно.
Иначе трейлъра изглежда доста добре, но можеше и още. Ще видим дали ще измести единицата от трона на топ-солов филм в mcu-то.
А тези дни, покрай супербола сигурно, пуснаха доста нови трейлъри.
-Трейлър на Jurrasic Park, който ме умори от скука.
-Трейлър на NOPE, новото на Jordan Peele, който изглежда все едно режисьорът почва сам да се тайпкаства, което не е полезно.
-Тийзър на Lotr сериала, нищо не си личи освен че са окрали cgi backdrop-овете от Шанара.
-Нов тийзър на Moon Knight - зле е, но cape-а на knight-а е могъщество.
-DCU тийзър на тазгодишните филми - флаш, черен адам и акваланг 2, много е хайп тийзърчето, само за Скалата още не съм убеден, но ще видим, има физика за ролята, дано не са му дали прекалено много реплики.
-и другия адам, The Adam Project, който май ще е стандартен пуканков филм, но ме радва трейлърчето, не мина и година от Вечните, и вече почнаха да им крадат дизайна на оръжията в други филми. Знаех си аз че са напипали нещо интересно.
There are no rules! I'm gonna get you!
@Martix относно Nopе, то не знам дали може да е по-зле от Us, дето символизмът пречеше на сюжета. Поне Даниелчо пак ще размаже. Но като че ли Пийл се изчерпва, да.

Трейлър на Love and Thunder
Силно се надявам, филмът да е добър предвид излагациите на Тайка. Ама като знам, че ролята на Валкири е по-голяма, щото Тайка правеше тройки по балконите с нея и Рита Ора, изневерявайки на жена си, очакванията ми са занижени

Силно се надявам, филмът да е добър предвид излагациите на Тайка. Ама като знам, че ролята на Валкири е по-голяма, щото Тайка правеше тройки по балконите с нея и Рита Ора, изневерявайки на жена си, очакванията ми са занижени

@трубадур Тайка го бяха хванали да изневерява на жена си с Теса Томпсън и Рита Ора на един балкон. Понеже е спал с Томпсън, затуй тя има по-голяма роля във филма. По предварителните интервюта с Хемсуърт, Тайка и Теса, Крис е сложен от Дисни по средата, като буфер.
Ето и снимка
Ето и снимка
- Spoiler: show
- Moridin
- Global Moderator
Не измисляй, дори бегъл сърч в гуглето прави ясно, че не са заедно с жена му от доста преди случката. Иначе тройка с Теса е сред най-добрите причини някой да има повече роля във филм, та де проблем?Litz wrote: ↑Tue Apr 19, 2022 12:17 pm@трубадур Тайка го бяха хванали да изневерява на жена си с Теса Томпсън и Рита Ора на един балкон. Понеже е спал с Томпсън, затуй тя има по-голяма роля във филма. По предварителните интервюта с Хемсуърт, Тайка и Теса, Крис е сложен от Дисни по средата, като буфер.
Ето и снимка
- Spoiler: show
This is it. Ground zero.
И ква стана тя, лиц пак ли фейк нюз споделя
пп. рекламката е мега зле, де. Поне се надявам асградиъните на галактиката да не са некво камео, както очевадно изглежда да са, щото останалото е дива леща.

пп. рекламката е мега зле, де. Поне се надявам асградиъните на галактиката да не са некво камео, както очевадно изглежда да са, щото останалото е дива леща.

@Moridin объркала съм ги случките. Сори.
Имаше слухове за него и Рита Ора от преди да се раздели с жена си (да не говорим, за това да излизаш точно с тая евтина версия на бг чалгаджийка, за която ковид правилата на важат, показва липса на всякъв вкус).

В новия Тор поне ще има плочките на Хемсуърт.
- Moridin
- Global Moderator
щетица е трейлърът индийд. и въпросното камео е от ниските му точки

This is it. Ground zero.
Три за щастие, че с 2 се поизложиха.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Даниел Радклиф добре го раздава:
Правилата на бордгейминга: