Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Mar 31, 2009 2:09 am

http://www.europeancarweb.com/features/ ... index.html

Споделям: обичам тази кола! Ще притежавам такава!!!! Точно, точно този модел, но с 730 коня(вместо 640)!!!

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Tue Mar 31, 2009 10:46 am

с новите камери нема къде да я караш! :cry:

cordelia
Adept

Post by cordelia » Tue Mar 31, 2009 4:01 pm

Къв готин месец се очертава април. Сяка седмица я контролничка, я изпитче, я и контролнична и изпитче... Не е истина просто. :evil:
The good face pain. But the great - they embrace it.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Mar 31, 2009 4:04 pm

Май съм отвикнал да чета книги с повечко бележки "под линия", които са изнесени отзад в книгата, и да се занимавам с пазене на две места, докъдето съм стигнал в четенето. Ама ще свикна де :)

Друго нещо за споделяне - уф. Бутилка кола, оставена на слънце, може да стане също толкова безвкусна, колкото бутилка кола, затоплена по произволен друг начин.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Apr 01, 2009 2:25 pm

Днес пуснахме последния ни проект http://blogs.diri.bg/. Има нещо много готино в лаунча на твой труд ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 01, 2009 2:32 pm

Мдаа хубаво нещо е еротизма от добре свършената работа ;) Аз от днес си търса активно нова работа, и до два-три месеца се разкарвам от сегашната, че ше е пълна каша ако само месец ги остава а и рее си зема палтената отпуска. След август съм на пазара на труда ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Apr 02, 2009 11:54 pm

Бях кандидатствала за една стипендия, която не получих, щото... съм оувъркуолифайд. :shock:

Според тези хора, като се вземе предвид досегашния ми бекграунд, с настоящото, което правя в PhD-то си няма да науча кой знае кво ново, а сред критериите, това кой какво ще научи било доста решаващ фактор.

Та така... В графа candidate strength имам average от 83% и то само щото критерия за награди, получени досега ми е под 70%, щото в Бг по презумция нямаме награди в химическия.
Рисърч проджекта ми е почти 70%

Expected learning experience - 40%

ВТФ! :shock:

Кво съм виновна, че изкарах бати мастърса в Бг, дето е по-образователен от PhD-тата тука???
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Apr 03, 2009 12:00 am

Е има някаква логика все пак. Те гледат да дават пари на хора, които ще научат максимум нови неща срещу тях, а няма да им се повтарят вече познати. За тях ти си вече готова в общи линии.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Apr 03, 2009 1:31 am

Ако им разбираха тиквите от теоретична химия, щяха да знаят, че това, което съм работила по мастърса е в другия край на направлението спрямо това, което правя сега. Да, все още е изчислителна химия, но е съвсем друга методология, с други цели и т.н. Тва дето го правя в момента НИКОЙ не го е правил досега, най-малкото щото софтуерът дето е нужен за него е направен в настоящата си завършена форма в нашата група преди няма и година. Дори шефът ми научава нови неща в момента, кво остава за някво мръхливо докторантче като мене???

Просто бясна съм. Са трябва да продължа да преподавам и да чета студентски глупости до края на следването си, само щото някой е решил, че докторантурата му е като кварталното даскало. Къде остана реалната научна изследователска работа, дето е над 70% от цялото, да го еба?

Но всъщност ако изключим преподаването, тая стипендия щеше да замени досегашното ми заплащане, което е малко по-високо.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Apr 03, 2009 9:47 pm

Хора, нещо ми е мноооого тъпо... Image Ма чакайте да ви казвам! Сканирам аз днеска вестник "Женски свят" от 1896 година. Някакъв феминистки двуседмичник се явява. Та там има рубрика, в която споменават жени, постигнали успехи в нехарактерна до тоя момент област. Примерно, в Америка имало някакви жени-лекарки (следва кратко описание, което ти причинява кратко дежа ву с участието на доктор Куин Лечителката). В Швеция жените гласоподавали и пр. Та стигам до "Жени-списателки" И там прочитам (ще го напиша без е-двойните и ь-тата), следното:
Напоследък умре в Hartford известната списателка г-жа Harriet Beecher Stowe, що е написала романа "Бай Томината колибка", дето се разказва за живота на Маврите в Южните щатове на Америка преди предосъединителната (мисля, че това беше думата, бел. моя) война.
Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Apr 03, 2009 9:59 pm

Преядох с ягоди...вероятно ще умра... :neutral:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Apr 03, 2009 10:01 pm

Ами освен да приложиш метода на римските сенатори.

Два пръста в гърлото и излишното навън. :mrgreen:
The Best of Mozart

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Apr 03, 2009 10:01 pm

Ти просто не можеш да изядеш такова количество ягоди, което да те убие. Ягодите никога не са достатъчни. Колкото повече, толкова повече! Мммммммм!!!! :P
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Apr 03, 2009 10:09 pm

Бе я не мога, я като не се появя тук 1 седмица се зачудиш... :lol:

За тва с двата пръста като тактика не се бях замисляла.......
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Apr 03, 2009 10:39 pm

Vivian wrote:Бе я не мога, я като не се появя тук 1 седмица се зачудиш... :lol:

За тва с двата пръста като тактика не се бях замисляла.......
Ефективността й е исторически доказана. :lol:

Е, само ако много се налага, де. :wink:
The Best of Mozart