Никола,

Идеалка е за купони, да. Помня как есента '05 3/4 първи курс Психология (60 момичета и 15 момчета) не можахме да напълним и две от стаите.Moridin wrote:Бамааму тря ти дойда на гости, тоя апартамент тря да е грамаден

Moderator: Moridin
Идеалка е за купони, да. Помня как есента '05 3/4 първи курс Психология (60 момичета и 15 момчета) не можахме да напълним и две от стаите.Moridin wrote:Бамааму тря ти дойда на гости, тоя апартамент тря да е грамаден
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Кой курс си?tigermaster wrote:Вчера ми писаха шестица за някаква курсова работа. Интересното е, че асистентът не само ме хвана, че съм си я взел на готово, но освен това и откри куп грешки. Отне му два часа време да ги поправя. После рече "Книжка носите ли?". И ми писа отлична оценка. Какви хора има на тоя свят...
Втори курс. Какво има да ми се изяснява?JaimeLannister wrote:Кой курс си?tigermaster wrote:Вчера ми писаха шестица за някаква курсова работа. Интересното е, че асистентът не само ме хвана, че съм си я взел на готово, но освен това и откри куп грешки. Отне му два часа време да ги поправя. После рече "Книжка носите ли?". И ми писа отлична оценка. Какви хора има на тоя свят...
Явно някои неща не са ти ясни все още...
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests