One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Ell
Farmer

Post by Ell » Tue Sep 18, 2012 2:29 pm

Уф, наваксах 564-те излезли епизода. Лоша работа... Тия рибоци нещо не ме радват много-много. Джинбе, естествено, си остава твърде радващ, но то не е от вечера, тъй че не променя картинката. Ширахоши има най-отвратителния глас в Уан Пийс, сеюто как ли се е мъчила в тая насока.
Колкото и да ми е тъжно, че сега ще си чакам цяла седмица за нов еп, имам повод да скокна на мангата, че нещо Лоу ми е залипсвал.
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT.
* * *
Ell Vas

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Tue Sep 18, 2012 6:36 pm

Мен пък Ширахоши СЕЮто много ми хареса. Много на място и не много дразнещо. :Д
Иначе друго нещо, което ми направи впечатление в 564 беше, че гласа на СЕЮто на Луфи (Е се не мога да го запомня това име....) някак се променя за готино. Не мога да го опиша, но кефи! :Д

Ell
Farmer

Post by Ell » Tue Sep 18, 2012 10:00 pm

Не знам, аз не си падам по толкова изтънени гласове. Може би е на място при Ширахоши, каквато си е ревла :D, а и в противовес с размерите й (и в унисон с цвета на косата). Нищо против работата на сеюто, просто ушите ми не го понасят тоя тон.
Аз очаквам, че с влизането им в Новия свят нещата ще станат по-сериозни и като че гласа на Луфи и той става малко по-сериозен. И сега, като се зачетох в мангата и таман изпртих острова на русалковците, очаквам какви ли не нови супер приключения (а и искам да видя доктор-комбото, че тъй яко се наспойлих), че съм на тръни. И се чудя, ако вземе скоро да свърши, каква трагедия ще бъде...
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT.
* * *
Ell Vas

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Sep 18, 2012 10:08 pm

И аз я харесвам Ширахошката като глас. Озвучава я същата мацка, която озвучава Теса от Фулметал Паник и тя е от малкото сеюта, които мога да понеса като записукат фалцетно.

Свърши ли аркът с рибите в анимето? Че аз го чакам да излезе целия, за да го гледам.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 18, 2012 10:12 pm

Тъкмо щях да пиша колко ме дразни и сега разбрах защо ...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 18, 2012 10:20 pm

Амели - Не е свършил още... дори не се е развихрил в Ноа... :(. Чакаме ред хуука тепърва. Дамек 3-4 епизода до мелето, после кой ги знае колко до фабриката.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Sep 18, 2012 10:23 pm

Е ДГЕ, кво правят още??? Това беше сравнително къс арк. Кво толкова мотаят преди битката точно???

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 18, 2012 10:24 pm

Хорди като малък... аааабе заеби е бият се де бият се, а кораба си пада бааааавно.

Ииии дракончето кво го направиха... ;( Баси как се напече работата, след рибките тука вече е сириъс шит-а. Жалко, че анимето ще стигне там след 20 серии. Поне Джинбей е свободен вече да се появи в един момент. Карибу в G5 :D
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Wed Sep 19, 2012 5:40 pm

В момента, в който осъзнах, че Дракончето, всъщност е синът на Огнената лисица, саднах супер много. One piece наистина навлиза в някакъв сейнен момент.
Не знам, тва супер яко ме депресна. Но пък си беше доста добро.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Sep 20, 2012 12:26 am

Донфламинго май-май ще ме изкефи доста. Засега се очертава като приятен налензен психопат. Аз мразя налензените психопати, ама тоя ми изглежда много обещаващ!

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 23, 2012 5:43 pm

Хм, в анимето малко са разбъркали сцените сравнение с мангата ама почти толкова бързо вървят. Като гледам още 2 епизода ще го мъчат тоя кораб... дамн. То и на Хорди единственото яко нещо като мини бос е Гласът на Наката ;(.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Sep 23, 2012 5:56 pm

Според мен доста излишно се точат в анимето.

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Sun Sep 23, 2012 10:13 pm

Иначе твърде бързо ще настигне Мангата. Ако сте забелязали, мангата Ода супер я съкрати, не показа много битки и тн, точно за да може да напредне и всичко това да покажат в Анимето.
В Анимето почти имам чувството, че пича има шанс срещу Луфи. Докато в Мангата Луфи кажи речи го преби с два тупаника... :Д

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Sep 23, 2012 10:38 pm

Мдам още в рамките на разумното влачене за типа сапунка си е направо :).

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Sep 23, 2012 11:15 pm

Ода дълбоко ме съмнява да е имал това предвид всъщност. Или поне на мен така ми се иска. Ода си прави мангата. Анимето се прави от други хора и се подфчинява на други закони. За мен беше ЕБАСИ якото това как в мангата нашите прегазиха жалката паплач на рибешкия остров след 2 години тренировки. Щеше да е някво странно, ако са готови за Новия свят и още си печелят битките в Рая с триста зора. Анимето просто си се влачи - винаги е било така. Вместо да гледаме бърза битка, съвсем по мангата, ще ни наплякат несъществуващи безсъдържателни диалози на пишкомерене, тежко дишане по 7 минути, близък кадър на лицата на целия екипаж по 10-тина секунди всеки, възклицания и междуметия на оценяващи някой як пиниз наблюдатели, ретроспекции, 8-минутен рикап на предишен епизод. Изобщо, гледали сме го хиляди пъти тва.

Oui. Je suis garbage.