One Piece - сапунките могат да са добри
Уф, наваксах 564-те излезли епизода. Лоша работа... Тия рибоци нещо не ме радват много-много. Джинбе, естествено, си остава твърде радващ, но то не е от вечера, тъй че не променя картинката. Ширахоши има най-отвратителния глас в Уан Пийс, сеюто как ли се е мъчила в тая насока.
Колкото и да ми е тъжно, че сега ще си чакам цяла седмица за нов еп, имам повод да скокна на мангата, че нещо Лоу ми е залипсвал.
Колкото и да ми е тъжно, че сега ще си чакам цяла седмица за нов еп, имам повод да скокна на мангата, че нещо Лоу ми е залипсвал.
- ProxyFantasy
- Paragon
Не знам, аз не си падам по толкова изтънени гласове. Може би е на място при Ширахоши, каквато си е ревла
, а и в противовес с размерите й (и в унисон с цвета на косата). Нищо против работата на сеюто, просто ушите ми не го понасят тоя тон.
Аз очаквам, че с влизането им в Новия свят нещата ще станат по-сериозни и като че гласа на Луфи и той става малко по-сериозен. И сега, като се зачетох в мангата и таман изпртих острова на русалковците, очаквам какви ли не нови супер приключения (а и искам да видя доктор-комбото, че тъй яко се наспойлих), че съм на тръни. И се чудя, ако вземе скоро да свърши, каква трагедия ще бъде...

Аз очаквам, че с влизането им в Новия свят нещата ще станат по-сериозни и като че гласа на Луфи и той става малко по-сериозен. И сега, като се зачетох в мангата и таман изпртих острова на русалковците, очаквам какви ли не нови супер приключения (а и искам да видя доктор-комбото, че тъй яко се наспойлих), че съм на тръни. И се чудя, ако вземе скоро да свърши, каква трагедия ще бъде...
- RRSunknown
- Elder God
Амели - Не е свършил още... дори не се е развихрил в Ноа...
. Чакаме ред хуука тепърва. Дамек 3-4 епизода до мелето, после кой ги знае колко до фабриката.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хорди като малък... аааабе заеби е бият се де бият се, а кораба си пада бааааавно.
Ииии дракончето кво го направиха... ;( Баси как се напече работата, след рибките тука вече е сириъс шит-а. Жалко, че анимето ще стигне там след 20 серии. Поне Джинбей е свободен вече да се появи в един момент. Карибу в G5
Ииии дракончето кво го направиха... ;( Баси как се напече работата, след рибките тука вече е сириъс шит-а. Жалко, че анимето ще стигне там след 20 серии. Поне Джинбей е свободен вече да се появи в един момент. Карибу в G5

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- ProxyFantasy
- Paragon
Хм, в анимето малко са разбъркали сцените сравнение с мангата ама почти толкова бързо вървят. Като гледам още 2 епизода ще го мъчат тоя кораб... дамн. То и на Хорди единственото яко нещо като мини бос е Гласът на Наката ;(.
- RRSunknown
- Elder God
- ProxyFantasy
- Paragon
Иначе твърде бързо ще настигне Мангата. Ако сте забелязали, мангата Ода супер я съкрати, не показа много битки и тн, точно за да може да напредне и всичко това да покажат в Анимето.
В Анимето почти имам чувството, че пича има шанс срещу Луфи. Докато в Мангата Луфи кажи речи го преби с два тупаника... :Д
В Анимето почти имам чувството, че пича има шанс срещу Луфи. Докато в Мангата Луфи кажи речи го преби с два тупаника... :Д
Мдам още в рамките на разумното влачене за типа сапунка си е направо
.

Ода дълбоко ме съмнява да е имал това предвид всъщност. Или поне на мен така ми се иска. Ода си прави мангата. Анимето се прави от други хора и се подфчинява на други закони. За мен беше ЕБАСИ якото това как в мангата нашите прегазиха жалката паплач на рибешкия остров след 2 години тренировки. Щеше да е някво странно, ако са готови за Новия свят и още си печелят битките в Рая с триста зора. Анимето просто си се влачи - винаги е било така. Вместо да гледаме бърза битка, съвсем по мангата, ще ни наплякат несъществуващи безсъдържателни диалози на пишкомерене, тежко дишане по 7 минути, близък кадър на лицата на целия екипаж по 10-тина секунди всеки, възклицания и междуметия на оценяващи някой як пиниз наблюдатели, ретроспекции, 8-минутен рикап на предишен епизод. Изобщо, гледали сме го хиляди пъти тва.