Гледано напоследък
Moderator: Moridin
Изгледах и последния епизод на Terra e... и определено съм възхитена от сериала.
Напоследък комерсиализмът дотолкова е обхванал създателите на анимета, че все по рядко виждаме сериал без филъри и без рикапи, който да има силен сюжет и керъктър дивелъпмънт без да се налага епизодите да са посветени или на едното, или на другото. Този сериал ми върна надеждата.
Сега остава новиат Gundam 00 да е поне наполовина толкова добър, макар че от Sunrise вече обявиха че ще го цепят на 2 сезона както направиха с Code GEASS само и само да могат по-дълго да точат франчайза. Но да видим.
Силно препоръчвам Terra e... на всекиго.
Напоследък комерсиализмът дотолкова е обхванал създателите на анимета, че все по рядко виждаме сериал без филъри и без рикапи, който да има силен сюжет и керъктър дивелъпмънт без да се налага епизодите да са посветени или на едното, или на другото. Този сериал ми върна надеждата.
Сега остава новиат Gundam 00 да е поне наполовина толкова добър, макар че от Sunrise вече обявиха че ще го цепят на 2 сезона както направиха с Code GEASS само и само да могат по-дълго да точат франчайза. Но да видим.
Силно препоръчвам Terra e... на всекиго.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Terra E (известен и като Towards the Terra) наистина е много добър сериал, аз също силно го препоръчвам. Обикновено с Алексис имаме доста големи разминавания в мненията относно дадено аниме, но в случая съм напълно съгласен с нея. Все пак колко често се среща аниме, което е чиста фантастика, но без меки, с добре изградени герои, доста от които сценаристите убиват съвсем безскрупулно, интересен сюжет и надъхващо епичен саундтрак?
Иначе незаслужено напсувах японските медии, все пак те показаха, че не са чак толкова политически коректни и пуснаха Higurashi да продължи.
Иначе незаслужено напсувах японските медии, все пак те показаха, че не са чак толкова политически коректни и пуснаха Higurashi да продължи.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Мхм, краят и мен доста ме подразни. Освен това ми дойдоха в повече тия чудовищности.Matrim wrote:Изгледах Claymore и изводът ми е следния - просто няма толкова малоумен край.
Но пък като цяло мене ми се хареса доста сериалът, определено ме хвана историята (така де, като си нямам работа, тая сряда стоях до осем сутринта да го догледам

Освен това отново ще захвана Якитате-то, изгледах първите пет епизода (а съм гледала първите десет). Ще го видим

shadow dance nikoga ne luje
Зяпам Toward the Terra малко по малко. Минах тъкмо първите 10 епизода. Леко ме дразни как на всеки 2-3 епизода прескачат с по няколко години, а и въпреки че историята е много добра, поднасянето й е яко банално и повърхностно на тоя етап. Но ще видим до края как ще се развие.
And you can't dance with a devil on your back...
Изгледах Kenichi - 50 серийки за 4 дни, от доста време не се бях зарибявал така
Сега гледам GANTZ, обаче държанието на героите ме дразни доста и много мрат на всичкото отгоре

Сега гледам GANTZ, обаче държанието на героите ме дразни доста и много мрат на всичкото отгоре

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Kenichi е супер, ние го следяхме от 14-ти епизод и много се забавлявахме с него. Учителите /masters/ бяха просто уникални, много съм се смяла
Иначе аз си изгледах най-накрая Trinity Blood и лееко се вбесих, че са оставили такъв отворен финал, все едно ще има още един сезон, баси. Иначе ми беше интересно
Мъжото гледа Hungry Heart Wild Striker, та и аз хвърлям по някое оче -футболна тематика, забавни герои, кефи с една дума

Иначе аз си изгледах най-накрая Trinity Blood и лееко се вбесих, че са оставили такъв отворен финал, все едно ще има още един сезон, баси. Иначе ми беше интересно

Мъжото гледа Hungry Heart Wild Striker, та и аз хвърлям по някое оче -футболна тематика, забавни герои, кефи с една дума

Мастърите, наистина са много луди в Kenichi, много го гърчат горкото:-))) Иначе тоя wild striker трябва да го прегледам, като малък бях голям фен на едно футболно аниме - Captain Tsubasa, даваха го по pro 7, големи лудници имаше - разни шутове дето късат мрежи и някви летящи вратари и т.н, това същата фантастика ли е
Трябва да си доизгледам D gray man, (ако наистина са 52 епизода мисля че до никъде няма да го докарат) и да му почвам мангата

Трябва да си доизгледам D gray man, (ако наистина са 52 епизода мисля че до никъде няма да го докарат) и да му почвам мангата

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Определено Gundam 00 е мъчение. И дори не го спасява това, че е добре нарисувано. Доста посредствено започва. Сейм шитс, зле сюжетирани, ако нямат някакъв напредък нататък, защото засега се съди само от един епизод.
D. Gray Man и аз го бях започнала, но към 40-ти епизод, когато осъзнах (самото начало на това осъзнаване беше по-рано), че ще стане като Наруто или Блийч, си го оставих за по-добри времена.
И, в момента съм на Jyu Oh Sei (Juuousei), което поне е кратичко и неангажиращо шоненче. Ще видим.
Другото е Over Drive. Много са бавни със събването, така че вероятно се води по-боклучаво... ама не им вярвайте. Засега става.
D. Gray Man и аз го бях започнала, но към 40-ти епизод, когато осъзнах (самото начало на това осъзнаване беше по-рано), че ще стане като Наруто или Блийч, си го оставих за по-добри времена.
И, в момента съм на Jyu Oh Sei (Juuousei), което поне е кратичко и неангажиращо шоненче. Ще видим.
Другото е Over Drive. Много са бавни със събването, така че вероятно се води по-боклучаво... ама не им вярвайте. Засега става.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Какво толкова му има на Gundam 00? Засега е едно от малкото неща от новия сезон, които въобще стават за гледане.
Изгледах наскоро Black Lagoon. Сюжетът е доволно тъп и моралните дилеми на повечето герои твърде досадни, особено за човек като мен, който не обича гангстерски филми, но екшънът и героите (особено Реви и Балалайка) оправят нещата.
Изгледах наскоро Black Lagoon. Сюжетът е доволно тъп и моралните дилеми на повечето герои твърде досадни, особено за човек като мен, който не обича гангстерски филми, но екшънът и героите (особено Реви и Балалайка) оправят нещата.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Хех, странно но се забавлявам доволно добре зяпайки по диагонала Dragonball-четата 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Jyu Oh Sei се оказа доста добро. Вероятно няма да го помня твърде дълго, защото не беше някакъв недостижим връх на оригиналността, но сюжета е добър, а действието доста динамично.
А иначе туко що забелязвам ново аниме на Production I.G. - Ghost Hound. И по истории с духове си падам, и по някои неща на Production I.G., така че ще го следя. Не както се заканвах за Seirei no Moribito. Или пък ще стане същото... Ух!
П.П. и картинка:

А иначе туко що забелязвам ново аниме на Production I.G. - Ghost Hound. И по истории с духове си падам, и по някои неща на Production I.G., така че ще го следя. Не както се заканвах за Seirei no Moribito. Или пък ще стане същото... Ух!
П.П. и картинка:

(\ /)
(X.x)
(> <)
(X.x)
(> <)