УМОПОМРАЧИТЕЛНО СМЕШНО Е

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз знам какво ще стане и затова когато скалите излязат с добро качество по тракерите, ще си ги гледам на компютъра. За кино ще трябва да се разходя до чужбината...shayhiri wrote:само гледайте кво ше става със Забраненото Кралство и Червените Скали
10,000 BC (2008)
The Day After Tomorrow (2004)
The Patriot (2000)
... aka Patriot, Der (Germany)
Godzilla (1998)
... aka Gojira (Japan)
Independence Day (1996)
... aka ID4 (USA: promotional abbreviation)
Stargate (1994)
... aka Stargate, la porte des étoiles (France)
Universal Soldier (1992)
Moon 44 (1990)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
...да изчакам да ми се отвори ходене до чужбината и тогава да гледам съответния филм. Сигурен съм, че няма да излязат в България.shayhiri wrote:Или просто да имаш принципи и търпение.![]()
Пропуснаха обаче "Безстрашен" - а това беше най-големият хит между бойните филми по онова време. И си има защо - прекрасен филм, който очаквах с нетърпение и за гледането на кино на който се бях настървил сериозно. И какво? Две години минаха, откакто излезе DVD-rip, а филмът още не е видял кино в България. Упорито не ни докарват "Warlords", но аз, въпреки че го имам свален от доста време, чакам някаква възможност за кино - не съм го гледал. Но не знам колко ще изтрая. Общият филм на Джет Ли и Джеки Чан, дето даже не е китайски - в смисъл, режисьор му е режисьорът на "Цар Лъв" и "Стюарт Литъл", не се появи за мое най-голямо учудване. Честно, вече и не вярвам да дойде. Поне дано третата "Мумия" ни дадат да гледаме както си трябва, макар че поради целенасочената кампания срещу Джет Ли, на която ставам свидетел, може и това удовоствие да ни откажат. Последното изречение е полу-сериозно, всъщност - понеже могъщо пропускаме свестните филми на Джет Ли напоследък, както всеки би забелязал.shayhiri wrote:При положение, че миналата година вкараха и Цветето, и Банкета - а по-миналата дори безумно тъпите Обещанието и Меч без сянка - трябва светът да се обърне, за да не видим Скалите или поне Кралството.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests