Boogiepop Phantom - днес го приключих, но може би щото доста накъсах гледането на първите седем епизода, ми се изгуби сериозно връзката между нещата и изобщо забравих кой кой е. Ето защо ми е малко каша в главата и май ще трябва скоро пак да го погледна, че да разбера какво всъщност се случи

Cromartie - първо му изгледах лайв-а и той ми хареса повече от анимето (беше ми по-свързан и може би заради това).. Сега като си прехвърля в главата някои от изродиите от анимето и ми става много смешно, но кой знае защо докато го гледах, почти не се засмях. Явно не съм била на правилната вълна.
Genshiken - бива, леко го изгледах, но честно казано не ми беше нито особено интересно, нито особено смешно. Е, след туй аниме знам, че не съм никакво отаку

Simoun - много красиво! Напомни ми малко на Киди Грейд с тия женски дуо-та и тийм-ове. С голям интерес си го глътнах (макар да се озорих с някои от епизодите, та се наложи наново да сваля целия торент). Малко ме подразни това, че само женски гласове се чуваха, както и поведението на някои от героините ми лазеше по нервите. Но пък като визия, музика и история много ми допадна.