Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 27, 2009 6:14 pm

Тъй тъй, София на три града трее да е новия лозунг.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Aug 27, 2009 6:17 pm

Айде сега - за какво ви е Витоша- направо да я сриват и правят депо за боклука.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 27, 2009 6:33 pm

Ба боклука, леко деликатно по другите градове, да не са си пращали тука отрочетата ;р
Не може, требе да има нещо високо да турим монумента на Бат Бойко примерно да се вижда до Пловдив поне :/.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Aug 27, 2009 6:35 pm

Бойко като беше в Габрово и много харесал на Рачо Ковача паметника и казал че ще иска да такъв и в Искъра. Ще ви видя тогава как ще му го вдигате насред Искъра ХАХА

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Sep 01, 2009 12:34 pm

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Sep 07, 2009 1:42 pm

Е*АТИ ПРОСТОТИЯТА!!!
http://dnes.dir.bg/2009/09/05/news50246 ... #sepultura
Забраняват концертите на националния стадион
Spoiler: show
05 септември 2009 / News.dir.bg
Премиерът Бойко Борисов се ядоса на Мадона заради съсипаната трева на националния стадион, пише "Стандарт", цитиран от БЛИЦ.
Шоуто на звездата преди седмица превърна терена в разорана нива точно преди решителния мач на България срещу Черна гора.
Концертите на "Васил Левски" вече се забраняват, наредил премиерът на спортния министър Свилен Нейков. Това става ясно от стенограмата на последното заседание на кабинета в сряда. Нейков обяснил, че договорът за шоуто е подписан, преди да встъпи в длъжност, и обещал "Васил Левски" да е в идеално състояние за съботния мач.
Няколко дни денонощна работа и цветът на тревата е докаран що годе на вид след третирането му със специален спрей "зелена ябълка", съобщи Bulphoto.
Щетите по игрището ще бъдат отстранени с парите от застраховката за 5 млн. долара на стадиона. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пък предложил при всеки голям концерт от фирмата организатор да се задържа като депозит сума, с която да се покрият евентуални щети по стадионите и залите.
Интересно ми е къде ще правят по-натам концерти звезди от ранга на Мадона? Примерно? И дали на "Уембли" се забраняват концертите? Къде, да го *** забраняват концертите, `щото се мачкала тревата?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 07, 2009 1:57 pm

Ми аз съм сигурен че на Уембли няма концерт два дена преди мач на английския национален отбор

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Sep 07, 2009 2:07 pm

This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Sep 07, 2009 2:23 pm

RRSunknown wrote:Ми аз съм сигурен че на Уембли няма концерт два дена преди мач на английския национален отбор
И така да е, фактът, че тревата на един стадион е смачкана, не е никаква причина да се забранят ВСИЧКИ концерти на него. Никаква. А някой запита ли се защо на стадион "Калиакра" след три последователни дни метъл тревата е в идеално състояние? Защо след концерта на Metallica такива проблеми нямаше? А замислиха ли се, че след голям футболен мач пораженията са много по-големи, отколкото след който и да е концерт? Или за факта, че за концерта на Мадона се знае от началото на годината - все ми се струва, че това са месеци преди съответния мач и проблемът все някак е можел да бъде избегнат?
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 07, 2009 3:03 pm

Еми смотана организация. А Бойко че си показва военщината е ясно. И още такива изпълнения ще ги има

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Sep 07, 2009 6:11 pm

Спокойно, след 2 седмици ще се забрави случая с тревата и тихомълком пак ще разрешат концерти на националния стадион, всичко е PR номера в типичен ББ стил.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 07, 2009 6:17 pm

Ако стадиона е ДЪРЖАВНА собственост държавата може да си прави с него каквото си иска. Уембли е частна собственост мисля.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Sep 07, 2009 6:40 pm

The Dragon wrote:Ако стадиона е ДЪРЖАВНА собственост държавата може да си прави с него каквото си иска. Уембли е частна собственост мисля.
...което не прави забраната по-малка простотия.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Sep 07, 2009 6:47 pm

Преди всичко, това е спортно съоръжение. Това трябва да се има в предвид когато се организират такива концерти. Програмата за квалификациите е ясна отдавна и можеха да преценят, че няма да е добра идея да направят концерта там. Трябваше да го направят на Българска Армия примерно. Когато се засичат българския национален отбор и Мадона, нашия отбор е с предимство. При други обстоятелства не виждам какъв проблем би било да има концерти там. Стига организацията да е по-добра и да не се унищожава така тревата. Терена беше потресаващ след тоя концерт...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Sep 07, 2009 7:52 pm

Amikae wrote:Преди всичко, това е спортно съоръжение. Това трябва да се има в предвид когато се организират такива концерти. Програмата за квалификациите е ясна отдавна и можеха да преценят, че няма да е добра идея да направят концерта там. Трябваше да го направят на Българска Армия примерно. Когато се засичат българския национален отбор и Мадона, нашия отбор е с предимство. При други обстоятелства не виждам какъв проблем би било да има концерти там. Стига организацията да е по-добра и да не се унищожава така тревата. Терена беше потресаващ след тоя концерт...
От друга страна, за концерта на Мадона аз лично знам от началото на февруари - т.е. можело е да се вземат някакви мерки да не пречи на мача - за близо седемте месеца все са можели да измислят нещо. В друг форум прочетох, че проблемът е дошъл от това, че някой кретен от управата на стадиона е решил тревата да бъде полята точно преди да бъде поставено защитното покритие и това е довело до гниене и унищожаване на тревата. Отново да попитам защо тревата на "Калиакра" не бива унищожена, след като на този стадион се провеждат редовно два тридневни метъл-фестивала?

И изобщо, що за олигофрен би се постарал да попречи на културния живот в страната си по този начин?
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting