Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
Тъй тъй, София на три града трее да е новия лозунг.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Ба боклука, леко деликатно по другите градове, да не са си пращали тука отрочетата ;р
Не може, требе да има нещо високо да турим монумента на Бат Бойко примерно да се вижда до Пловдив поне :/.
Не може, требе да има нещо високо да турим монумента на Бат Бойко примерно да се вижда до Пловдив поне :/.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Е*АТИ ПРОСТОТИЯТА!!!
http://dnes.dir.bg/2009/09/05/news50246 ... #sepultura
Забраняват концертите на националния стадион
http://dnes.dir.bg/2009/09/05/news50246 ... #sepultura
Забраняват концертите на националния стадион
- Spoiler: show
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
И така да е, фактът, че тревата на един стадион е смачкана, не е никаква причина да се забранят ВСИЧКИ концерти на него. Никаква. А някой запита ли се защо на стадион "Калиакра" след три последователни дни метъл тревата е в идеално състояние? Защо след концерта на Metallica такива проблеми нямаше? А замислиха ли се, че след голям футболен мач пораженията са много по-големи, отколкото след който и да е концерт? Или за факта, че за концерта на Мадона се знае от началото на годината - все ми се струва, че това са месеци преди съответния мач и проблемът все някак е можел да бъде избегнат?RRSunknown wrote:Ми аз съм сигурен че на Уембли няма концерт два дена преди мач на английския национален отбор
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
...което не прави забраната по-малка простотия.The Dragon wrote:Ако стадиона е ДЪРЖАВНА собственост държавата може да си прави с него каквото си иска. Уембли е частна собственост мисля.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Преди всичко, това е спортно съоръжение. Това трябва да се има в предвид когато се организират такива концерти. Програмата за квалификациите е ясна отдавна и можеха да преценят, че няма да е добра идея да направят концерта там. Трябваше да го направят на Българска Армия примерно. Когато се засичат българския национален отбор и Мадона, нашия отбор е с предимство. При други обстоятелства не виждам какъв проблем би било да има концерти там. Стига организацията да е по-добра и да не се унищожава така тревата. Терена беше потресаващ след тоя концерт...
- tigermaster
- Elder God
От друга страна, за концерта на Мадона аз лично знам от началото на февруари - т.е. можело е да се вземат някакви мерки да не пречи на мача - за близо седемте месеца все са можели да измислят нещо. В друг форум прочетох, че проблемът е дошъл от това, че някой кретен от управата на стадиона е решил тревата да бъде полята точно преди да бъде поставено защитното покритие и това е довело до гниене и унищожаване на тревата. Отново да попитам защо тревата на "Калиакра" не бива унищожена, след като на този стадион се провеждат редовно два тридневни метъл-фестивала?Amikae wrote:Преди всичко, това е спортно съоръжение. Това трябва да се има в предвид когато се организират такива концерти. Програмата за квалификациите е ясна отдавна и можеха да преценят, че няма да е добра идея да направят концерта там. Трябваше да го направят на Българска Армия примерно. Когато се засичат българския национален отбор и Мадона, нашия отбор е с предимство. При други обстоятелства не виждам какъв проблем би било да има концерти там. Стига организацията да е по-добра и да не се унищожава така тревата. Терена беше потресаващ след тоя концерт...
И изобщо, що за олигофрен би се постарал да попречи на културния живот в страната си по този начин?
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог