Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Mon Apr 16, 2007 2:31 pm

AlDim wrote:
Scourge wrote:напротив, ТОЛКОЗ недостоверен е, че и отгоре
Чувал ли си приказката за краставичаря, на който се опитвали да му продават краставици?
уау, аз нямам против да си премерим пиш..ъъ, знанията. леко с егото, да не се препънеш в него, от четене на уикипедия не се става капацитет, mind you. :wink:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Apr 16, 2007 2:32 pm

Тук е редно да се спомене, че АлДим се занимава с темата на академично ниво, а не на ниво уикипедия ;р
This is it. Ground zero.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Mon Apr 16, 2007 2:33 pm

чудесно *потриване на ръце*
щото от приведените цитати хич не си личи :lol:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Apr 16, 2007 4:46 pm

На първо гледане: "Спартааааааааааааахахахахахахахахахаахахахах" Image
:P
Е неа такъв филм просто! Имаше едно-две брутални попадения. Примерно където двата гея мляха лошите. Или накрая, където хербаризираха добрите. Мнооого як хербарий се получи, само дето Дафи твърдеше, че това е някакъв авангарден игленик. Image Много яки мъже. В буквалния смисъл на думата "яки". Верно си приличат на Костенурките Нинджа, които, кой знае защо, си държаха корубките в ръце! Само ме е яд, че двадесетте спратанци накрая не победиха милиардната армия от Мория, докато чакаха останалите 280 човека да им се притекат на помощ:? Тоест, що пък не? Така и така от историческа гледна точка филмът имаше точно толкова общо с реалността, колкото средностатистическото селско магаре има с дискриптивната геометрия, та що Големия Лош Гзъргзис не налапа еротично онуй копие, м?

Бездруго научих, че достоверността като такава я няма шот тряало се запази духът на комиска, е що да не го подсилим тоя дух, питам аз? Ама пък от друга страна готиния хербарий накрая нямаше да го има, а гледката на набоцкани уроди, земеслони, земеносорози, земеорки и пр. твари нямаше да ми подхрани естетическото чувство:(
Начи, ето ко се получава, когато вземеш булет-тайма от Матрицата (който, в интерес на истината де, напоследък вероятно го няма само в "Дързост и грозота"), житата от "Гладиатор", Костенурките от "Костенурките Нинджа", сънуваш в особено лош кошмар дървото на Гоя, поради което значително увеличаваш плодовитостта на въпросната овошка, забършеш по пътя антуража на Тиберий от "Калигула" докато търчиш към "Властелина" да измолиш за малко орки и земеслони, и накрая му прикачиш и поредния кавър на "Притури се планината". Получава се яка комедия, разваляна единствено от спорадично прехвърчащите из околността отрязани крайници.

А ефорите ко киснеха на връх марсианския Олимп не ми стана ясно, ми не последваха Квазимодо в ксерксовата шатра? Там щяха да са си у дома, клетите :( Нямаше кой да им каже, баси 8-)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 16, 2007 4:56 pm

Значи, доколкото разбирам, това е положително ревю? :mrgreen: Кеф на бучки и т.н.

Съгласен с повечето. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Apr 16, 2007 7:44 pm

Scourge wrote:чудесно *потриване на ръце*
щото от приведените цитати хич не си личи :lol:
С нетърпение чакам да ми намериш академичен анализ на Gladiator.
А за 300 вече казах - четете статийката ми по въпроса в новия брой на GW.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Mon Apr 16, 2007 8:12 pm

тъй като вероятността да диря новия гв само заради туй е минимална, фийл фрий да я напостваш тука след излизането, та да си чешем езиците. :)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Apr 16, 2007 10:41 pm

shayhiri wrote:Значи, доколкото разбирам, това е положително ревю? :mrgreen: Кеф на бучки и т.н.

Съгласен с повечето. :)
Ми положително си е. Няма спор. Тоест, давам му 3/10, в никакъв случай не е отрицателна оценка отдет и да я погледнеш. 1 заради костенурките, 1 заради житата (правилен похват, а и още не се е изтъркал... напълно), 1 заради гея, дето му клъцнаха главата (кефеше ме), 1 заради боя, дето го раздаваха двата гея, 1 заради момента, когато Леонид, дъвчещ ябълка, обясняваше, че ще е мноу учтив, и отнемам две точки заради поредната песен от тракийската фолклорна област, щото ми писна да чета в youtube коментари за песента "Вода", които гласят, че била копирана от рандъм холивудски саундтрак. Дразни ми патриотизма, дето го нямам. Тя "Вода" е базирана на шопска мелодия, ама вър го обясни на кухите лейки в ютубето, ако можеш! Пък и нацелват, че е българско, гнидите!!!

А гранулирано нескафе обичам. С мляко. Кефи ма.

Уук.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Mon Apr 16, 2007 10:48 pm

Ми положително си е. Няма спор. Тоест, давам му 3/10, в никакъв случай не е отрицателна оценка отдет и да я погледнеш. 1 заради костенурките, 1 заради житата (правилен похват, а и още не се е изтъркал... напълно), 1 заради гея, дето му клъцнаха главата (кефеше ме), 1 заради боя, дето го раздаваха двата гея, 1 заради момента, когато Леонид, дъвчещ ябълка, обясняваше, че ще е мноу учтив, и отнемам две точки заради поредната песен от тракийската фолклорна област
Заслужава +1 заради мърчъндайза покрай него, спонтанно стана отец на гениални идеи като "Това е Вива-тееел!" :lol:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Apr 16, 2007 10:53 pm

Тц, не се приема. Вивател тряа да Омре.

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Apr 17, 2007 5:40 pm

На, да се ограмотите! http://uncyclopedia.org/wiki/Sparta

Уук.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Tue Apr 17, 2007 6:06 pm

National Sports - War, Bloodlust, battle, war, kicking people into wells, war, dining in heck, war, fighting in the shade
Кое си е право си е право, и това ако не е богата култура, показаното в сайта, аз не знам кое е.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Apr 17, 2007 6:51 pm

Scalpel. Sponge. Magic Wand!

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Apr 17, 2007 7:00 pm

"Fighting in the shade" е цитат от Херодот бтв.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 17, 2007 7:24 pm

AlDim wrote:"Fighting in the shade" е цитат от Херодот бтв.
Найс ту ноу. Готина статия в ГВ бтв. Единственото четивно по темата между безсмислената пропаганда на Снейк и плюенето на отрова на Роланд по комикса, което спрях да чета на втория ред.