Ъ-ъ-ъ, Перумов ?!?
-
- Paragon
Ахаха, това определено повдигна настроението ми за деня. Добре, няма щом казваш. Ама какво да правя като Матю Райли не пуска нова книга.shayhiri wrote:YOU...SHALT NOT...READ ERAGON!
(Гандалф при Кhazaddum)
Роланд, Стивън Ериксън май все пак не е моят човек. Малазанска Книга на мъртвите, нали така? Четох демо на първа и втора книга на сайта на Бард и как да ти кажа, с предчуствието съм, че няма да ми хареса. Траксас пък определено не е моята книга. Знам кой е моят най-точен човек, но прочетох всичко що е написал до момента и сега го чакам да завърши една поредица.
Дилвиш, на Амбър имам всички книги и съм ги чела поне по 4 пъти всяка една от тях. Обичам да си ги препрочитам, ей така, за удоволствие.
Пак се връщаме в изходната точка. А възлагах надежди на Перумов.
pulled out
-
- Paragon
-
- Paragon
- JaimeLannister
- Forsaken
Роланд, boy, представи си, прочетох не само темата за Малазан тук, но и всичките ви коментари и джафкания на сайта на Бард, защото си мисля, че онзи Roland of Gilead си ти. Да, знам, че според една част от вас преводът напълно е скапал иначе прекрасната книга. Но дори и така да е, историята май не е мой тип, а и аз нямам друг избор освен да чета тази книга на български. Сори, не казвам, че Ериксън не си заслужава или, че е слаб автор. Само споменах, че най-вероятно няма да се окаже моят човек. Сега можеш и да ме застреляш, ако искаш, Стрелецо.
Извинявам се за оф-топика.
Edit:Правя този едит, защото преди малко говорих за Малазан с човек, чийто вкус относно книгите добре познавам и той горещо ми я препоръча въпреки сбъркания, според него, превод. Ще се чете при това положение.
Извинявам се за оф-топика.
Edit:Правя този едит, защото преди малко говорих за Малазан с човек, чийто вкус относно книгите добре познавам и той горещо ми я препоръча въпреки сбъркания, според него, превод. Ще се чете при това положение.
Last edited by Morgana on Tue Jan 18, 2005 5:12 pm, edited 1 time in total.
pulled out
-
- Paragon
Съмнява ме да можеш.
"За подмяна" е № 53 от ИСФ на Бард, "Само напред!" е № 10 от "Пан: фантастика и фентъзи" (спряна вече; едни такива зелени книжки), "Един от нас" е № 26 от "Кристална библиотека фантастика" на Квазар, а "Избарниците" е на Прозорец или на Ера, тук вече не съм сигурен.
Добавено:
Това вече си е или за долната тема, или направо за нова тема: "Минутка за реклама!"...
"За подмяна" е № 53 от ИСФ на Бард, "Само напред!" е № 10 от "Пан: фантастика и фентъзи" (спряна вече; едни такива зелени книжки), "Един от нас" е № 26 от "Кристална библиотека фантастика" на Квазар, а "Избарниците" е на Прозорец или на Ера, тук вече не съм сигурен.
Добавено:
Това вече си е или за долната тема, или направо за нова тема: "Минутка за реклама!"...
- JaimeLannister
- Forsaken
Хехе, Дил, ми ти си като ходеща енциклопедияDilvish the Damned wrote:Съмнява ме да можеш.
Добавено:
Рекламата има успех.
И все пак мерси за инфото...
-
- Paragon
Според мен подхващате Перумов от неправилната страна. Продължението на "Властелина"?... Заебете го. Това не е Перумов. Четете другото:
"Летописи Разлома":
1.Алмазный меч, деревянный меч
2.Рождение мага
3.Странствия мага
4.Одиночество мага
5.Война мага
6.Дочь некроманта
7.Вернуть посох
"Летописи Хьерварда":
1.Гибель богов
2.Воин Великой Тьмы
3.Земля без радости
"Техномагия", "Империя превыше всего" и др. ...
Като минете през всичко това (и четете на РУСКИ!) може да поговорим пак за оригиналност.
"Летописи Разлома":
1.Алмазный меч, деревянный меч
2.Рождение мага
3.Странствия мага
4.Одиночество мага
5.Война мага
6.Дочь некроманта
7.Вернуть посох
"Летописи Хьерварда":
1.Гибель богов
2.Воин Великой Тьмы
3.Земля без радости
"Техномагия", "Империя превыше всего" и др. ...
Като минете през всичко това (и четете на РУСКИ!) може да поговорим пак за оригиналност.